Şimdi Ara

Yamaha R25 mi? Honda Cbr 250 r mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba.R25 mi ? Cbr mi ? Konumuza Hoşgeldiniz. Bu ünlü 2 motoru karşılaştırabilirmisiniz.(karşılaştırmanızı lütfen fiyat,görünüş,max hız,performans,yakıt tüketimi vb. ile yapınız)Seçim yapıp açıklama eklemeyi unutmayınız.Şimdiden Teşekkürler.
    Fotoğraflar temsilidir. Yamaha R25 mi? Honda Cbr 250 r mi? Yamaha R25 mi? Honda Cbr 250 r mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Tekeriz -- 27 Ağustos 2018; 16:47:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• RS200 sahibiyim kesinlikle R25 sahibi olmak isterdim. Performans benim için öncelikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek tip olsun gerek performans olaun r25 çok daha önde

• Cevap için teşekkürler bende r25 tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Tekeriz -- 28 Ağustos 2018; 21:20:29 >
  • İkisini de kullanmadım kendi naçizane fikirlerimi söyleyeceğim.

İlk olarak CBR 125R ve CBR 250R üretimi durdu, CB125R ve CB250R olan yeni naked modelleri geldi.
    Yamaha fiyat olarak biraz daha pahalı Honda'ya göre haliyle.

Görünüş olarak ben R25 daha çok hoşuma gidiyor ama bu yeni CB250R lerde gönlümü çeliyor. (Şuan Pulsar RS200 kullanıyorum yeni alacağım motor supersport olmaz sanırım naked denemek istiyorum.)

Performans olarak R25 çift silindir 35 beygirlik makine diğeri ise tek silindir ve sanırım 28 beygir (çok tartışıldı bu konu). Yakıt tüketimide performansa göre olacak elbette.

Honda genel olarak uygun fiyata diğerlerine göre daha uygun yedek parçası vs. ile daha ekonomik motorlar yapma çabasında (e tabi bir şeylerden kısacak), Yamaha ise bir kaç tık daha yüksek Honda'ya göre teknoloji vs. bence.

Bu motorların zaten tonlarla karşılaştırması var, sürücünün ne istediğine göre değişir.

• Ekonomik açıdan bakmak gerek r25 daha masraflı cbr250 ise daha çabuk dağılan bi motor yüksek km lerde parça kalite bakımından yamaha daha iyi fakat daha pahalo hem motor hem parçaları paran yetiyorsa r25 zorlancaksan cbr250 alıp sonra r25 geçmeni öneririm düşme kalkma sonrası zararı karşılayabileceksen r25 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saol teğmenim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.