daha bu yaşa kadar hayatımı yaşayamadım. kadın konusundada tık yok. şizofreni, sosyal fobi vs derken saplantılı düşüncelerden kurtulamadım. monoton geçti ömrüm. sizce hala şans var mı? nisan 92liyim tek olumlu şey sigarayı bıraktım 3 hafta oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaş 32 iş bitti mi?
-
-
Tolstoy'un bisikleti..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bundan sonrada birşey değişmez, kilo versen kızlar onu bilemem.
niye değişmesin spor yapıp zayıflasam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zayıflasan değişebilir belki daha özgüvenli motive olursun
Zor be hocam
göreceeez
youtube#edit #patrickbateman #christianbale #sigma #aftereffects #americanpsycho #fyp #fypシhttps://m.youtube.com/watch?v=pOWwSeRNhT4&pp=ygUUcGF0cmljayBiYXRlbWFuIGVkaXQ%3D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Aralık 2024; 0:38:55 >
çocuk yapabilirsin hala sonuçta. 40 a kadar yolu var. Doğru düzgün bir kız bul evlen gitsin.
-
her çiçekten bal almayı düşünüyorum. tek gecelik zampara olacam
HIV kaparsın sonra düzgün bi kız da almaz seni. O işler tam bi saçmalık.
-
doğru diyorsun
32 yaşında adama ne kızı? :))))) multi milyoner olup para yedirmeyecekse o iş zor be kardeş.
32 yaşında brad pitt veya keanu değilsen o iş zor. heee tamam 45 yaşındadır o zaman 33 yaşına bulur. ama erkek 32 nere kız 20 nere :D
-
25-26 buluruz o da olumlu
yaş aralığı önemli. karşı tarafın da durumu önemli. benle eşim arasında 7.5 yaş fark var. 28 yaşındaydım ben. bunun etkileri de oldu. o kafayla eşime okulunu bıraktırdım. yoksa tıp okumaya devam edecekti.
ama 20 yaşlarında birine 30 yaş yani ... lakin 26 ile 32 yani olumlu sonuçlanır gibi. bu şeye benziyor. birisine sakızı 2 euro desen almak ama 1.99 de, en az %40'ı alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 15 Aralık 2024; 8:10:15 > -
Bu kafayla zaten aynı böyle devam edersin
25-26'sına gelmiş kız her haltı yemiştir. zerre güven olmaz.
-
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 28 yasindayim hiçbir şey yok ha bi tek aktif cinsel hayat yaşadım kadına doydum ama evlenmek istesem çürük mal dışında bize geleceğini sanmiyorum
Zayıfladıktan sonra dışarı çıkacak mısın peki? Eğer çıkmayıp yine her şeyi online hallederim kafasında olursan geçmiş olsun.
İşe gir.
Benzer içerikler
- ankara mamak en iyi mahallesi
- petshop açmak
- telefonunuz bağlanamamaktadır ne demek
- en iyi is ayakkabısı yorumları
- arka sıradakiler finalde ne oldu
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X