Şimdi Ara

YGS-3 PUANI HESAPLANMAYAN SADECE BEN Mİ VARIM ?? İ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SENE OSYM ELINE YUZUNE BULAŞTIRDI BAZI ŞEYLERİ...TM Cİ ARKADAŞLARIN MF-4 LERİ HESAPLANMAMIŞTI ONLAR HESAPLANDI ORTALIK KARIŞTI...ŞİMDİ BİZ SAYISALCILARIN YGS-3 Ü HESAPLANMAMIŞ KİMİ ARKADAŞLARDA YGS-6 SININ HESAPLANMAMIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. NE OLACAK BÖYLE TEKRAR TEKRAR SIRALAMALARIMI DEĞİŞTİRECEKLER..YGS-3 Ü HESAPLANMAYAN BİR BEN Mİ VARIM...ÖSYM

• benimde Y-YGS-3 --- --- alan içi puan yok-sıralama yok
    alan dışı yazıyor ama
  • Alan içi puan ve sıralama yok,alan dışı var sadece..
  • Bunuda tekrar hesaplayıp ortalığı tekrar karıştırmazlar umarım
  • ösym ye bi şekilde ulaşmam lazım.sadece dilekçe yoluyla mı ulaşılabiliyor
  • alan dışı yazıyosa yeter zaten sayısalcı alan içinden tercih yapamaz ygs-3 :D
  • benimde yok dostum ama alan dışı var tekrardan hesaplasınlarda öne geçiyim :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fark etmez.ygs den tercih yapmayacağım ama olsun.

tekrar hesaplanacak.elimden geleni yapıcam.ajanslara SS mi mail atıyorum hadi hayırlısı
  • Bende sadece alan içi Y-YGS-3 hesaplanmamış. Benim için önemli değil ama diğer puanlar hesaplanmışken bu puan türünün hesaplanmış olmaması garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau09

ARKADAŞLAR BU SENE OSYM ELINE YUZUNE BULAŞTIRDI BAZI ŞEYLERİ...TM Cİ ARKADAŞLARIN MF-4 LERİ HESAPLANMAMIŞTI ONLAR HESAPLANDI ORTALIK KARIŞTI...ŞİMDİ BİZ SAYISALCILARIN YGS-3 Ü HESAPLANMAMIŞ KİMİ ARKADAŞLARDA YGS-6 SININ HESAPLANMAMIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. NE OLACAK BÖYLE TEKRAR TEKRAR SIRALAMALARIMI DEĞİŞTİRECEKLER..YGS-3 Ü HESAPLANMAYAN BİR BEN Mİ VARIM...ÖSYM

ARKADAŞLAR İLK OLARAK BEN TM CİYİM VE YGS 3 ALANİÇİ BENİMDE HESAPLANMAMIŞ AMA YGS 3 ÜN ŞÖYLE BİR DURUMU VAR YGS 3 PUAN TÜRÜNDE MF4 GİBİ ORTAK ALAN PROGRAMLARINA ALANİÇİNDEN GİRİLECEK BİR PROGRAM YOK BUNUN İÇİN YGS3 ALANİÇİ PUAN HESAPLANMAMIŞ OLABİLİR.
    YANLIZ DENİLDİĞİ GİBİ YGS6 ALANİÇİ PUANI HESAPLANMAYAN VARSA ORTAK ALANLARDA YGS 6 PROGRAMLARI BAYA BİR VAR O ZAMAN YGS 6 İÇİN BİRŞEYLER OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceko1905 -- 21 Temmuz 2010; 14:10:23 >

• Benim için de önemli değil ama bendede alan içi ve dışı hesaplanmamış.
  • Ygs-3 de puanın kırılmadan gidebileceğin bir bölüm olmadığı için hesaplanmamış başka birşey arama eğer puanın kırılmadan gidebilecegin bir bölüm olsaydı ygs-3 alan için puanın yazardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau09

Bunuda tekrar hesaplayıp ortalığı tekrar karıştırmazlar umarım

Ortalık karışmasın diyosan ne gündeme getiriyorsun be kardeşim. zaten işler karıştı iyice.
  • benimde ygs3 gözükmüyor
  • ben sözelciyim tercih klavuzunda adalet bölümüne ygs 3 diyor ygs3 ham 330 aldım alan içi ygs 3 yazan yer boş yardımcı olabılırmısınmız
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

benimde Y-YGS-3 --- --- alan içi puan yok-sıralama yok
    alan dışı yazıyor ama

aynen

• meslek liseleri sadece ygs ye girenlerin alan içi puanı hesaplanmamış ben dahil.ne yapmam gerek.alan içi tercih yapacak olan varsa bu önemli.eger barajı aşmadysanız puan hesaplanmıyor.
  • Benimde
  • YGS3te hangi bölümler var ki?
  • +1
    Edit: Hesaplanmamış yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 21 Temmuz 2011; 17:44:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.