hangisi |
YTÜ Makine vs İTÜ İnşaat
YTÜ Makine vs İTÜ İnşaat
(En Son Oy Tarihi: 29.5.2022)
-
-
Yazı tura at, hangisi gelirse ona git.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YTÜ makine net ya
Kanka ikiside okay bolum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşaat bitik ve ölü aklının ucuna getirme
2019 krizinin etkisi iyice geçti inşaat sektöründen, eskisi gibi kötü değil. Zaten kontenjanları da 6bine çekildi. Gelecek için avantajlı olabilir.
-
itü tabii ki ytü ne
-
yazı tura at havadayken hangisinin gelmesini ümit ettiysen onu seç
-
Bu arkadaşı dikkate alma hocam kendisi sorunlu biri. Daha geçen gün Ytü Makina ' nın iyi olduğunu kabul etmişti. 10 lafından 9 ' u yalan biri şüpheli.
Birkaç gün önce İtü ' ye de çöp diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 28 Temmuz 2021; 15:7:38 > -
ytü makineye kötü demedim?
itüye çöp demedim?
okuma yazma pls
-
Up ben de aynı ikilemdeyim hocam odtü inşaati da düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi bölümü istiyosan onu yaz olm. okul kıyaslaması yapacaksan ikisi her alanda birbirine yakın fakat itü her alanda ufak da olsa öndedir.
Alzheimer belirtileri başlamış. Erken olmuş biraz .Sağlığın kötüyse çok yorma kendini
-
kıyamıyorum da çok tatlısın
-
Sen tatlı değilsin hastasın maalesef :(
-
:(
-
Bence zor konu , inşaat kendini toparlıyor ve itü markasıyla başka işlere yönelmen gayet mümkün bir yandan da YTÜ makine ünlüdür okuyanlar gerçekten övüyordu hatta YTÜ’nün en iyisi diye ayrıca buradan sonra da farklı alanlara yönelmen gayet olası ama marka değeri tabiki daha az. YTÜ makine için bir diğer iyi özellikse Davutpaşa gibi sanayi için de değil beşiktaşta olması o yüzden bir şey söylemek zor bence.
İkiside gereksiz yere geride olan bölümler.Ben inşaat yazardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
YTÜ makine net ya
|
Bu arkadaşı dikkate alma hocam kendisi sorunlu biri. Daha geçen gün Ytü Makina ' nın iyi olduğunu kabul etmişti. 10 lafından 9 ' u yalan biri şüpheli. Birkaç gün önce İtü ' ye de çöp diyordu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X