Şimdi Ara

Z2 ve Note3 Arasında Kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak Z2 ve Note3 arasında karar veremiyorum. Donanımsal farkları kağıt üzerinde biliyorum ancak kullanıcı deneyimleri önemli.

Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz. Yani mesela hiç arıza yapıyor mu ya da arıza yapınca destek sağlıyorlar mı, arayüz kullanışlı mı vs. vs.

Hangi foruma yazayım bilemedim ama daha çok kullanıcısı olduğunu düşündüğüm için Samsung forumuna açayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ben ikisini de kullanmadim ama tek bildigim sey Samsung'un telefonlari daha guncel kaliyor.
  • S peni kullanacaksan note 3 kullanmayacaksan z2 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

S peni kullanacaksan note 3 kullanmayacaksan z2 derim

S peni kullanmayı istiyorum bir de note 3'te şu ekranı iki bölme olayı çok güzel. Biliyorum s5'te de var ama Note 3 daha kullanışlı görünüyor.

Z2 de kullanışlı geliyor şu su geçirmezlik zımbırtısı hoşuma gidiyor bir de daha pratik gibi. Kapakları sıkıntı yaratıyormuş okuduğum kadarıyla ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neodyum

quote:

S peni kullanmayı istiyorum bir de note 3'te şu ekranı iki bölme olayı çok güzel. Biliyorum s5'te de var ama Note 3 daha kullanışlı görünüyor.

Z2 de kullanışlı geliyor şu su geçirmezlik zımbırtısı hoşuma gidiyor bir de daha pratik gibi. Kapakları sıkıntı yaratıyormuş okuduğum kadarıyla ama.

Donanım açısından z2 daha iyi daha güncel malzeme kalitesi daha iyi ama samsung note serilerinde s pen in alternatifi hiçbir telefonda yok özellikle mühendisler AutoCAD gibi yazılım kullanan arkadaşların çok işine yarıyor

• Su gecirmezlik bos beles bir ozelliktir. Sony severler bana kizabilir ama ne ise yariyor su su gecirmezlik inanin bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Donanım açısından z2 daha iyi daha güncel malzeme kalitesi daha iyi ama samsung note serilerinde s pen in alternatifi hiçbir telefonda yok özellikle mühendisler AutoCAD gibi yazılım kullanan arkadaşların çok işine yarıyor

Aynen ben de o yönden düşündüm. Benim işim autoCad ile değil aslında yazıyla uğraşıyorum. Makaleler falan işte. Aynı anda iki makale birden açmak gerekebiliyor, kopyala yapıştır özelliğini sık sık kullanmak gerekiyor vs. Evet note 3 sınıfında tek o yüzden bana daha cazip geliyor açıkçası.

Sanırım note 3 alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben de o yönden düşündüm. Benim işim autoCad ile değil aslında yazıyla uğraşıyorum. Makaleler falan işte. Aynı anda iki makale birden açmak gerekebiliyor, kopyala yapıştır özelliğini sık sık kullanmak gerekiyor vs. Evet note 3 sınıfında tek o yüzden bana daha cazip geliyor açıkçası.

Sanırım note 3 alacağım.

O zaman note 3 daha mantıklı donanım farkı çok az zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Su gecirmezlik bos beles bir ozelliktir. Sony severler bana kizabilir ama ne ise yariyor su su gecirmezlik inanin bilmiyorum

Xperia Z kullanıyorum şu an aslında bayağı bir artısı var. Suya düştüğünde üzerine çay kahve döküldüğünde zarar görmiyor. İnsanlık hali arada bir telefon suyla temas ediyor bir şekilde. Su teması yüzünden kaç cihazım çöp oldu bilmiyorum.

Dikkatli kullanmak gerekiyor tabii. Yani telefon alıyorsunuz dikkat etmeniz gerek. Yine de su geçirmezliği arayacağım gibime geliyor note 3 alınca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Su gecirmezlik bos beles bir ozelliktir. Sony severler bana kizabilir ama ne ise yariyor su su gecirmezlik inanin bilmiyorum

Xperia Z kullanıyorum şu an aslında bayağı bir artısı var. Suya düştüğünde üzerine çay kahve döküldüğünde zarar görmiyor. İnsanlık hali arada bir telefon suyla temas ediyor bir şekilde. Su teması yüzünden kaç cihazım çöp oldu bilmiyorum.

Dikkatli kullanmak gerekiyor tabii. Yani telefon alıyorsunuz dikkat etmeniz gerek. Yine de su geçirmezliği arayacağım gibime geliyor note 3 alınca.

Allah gostermesin hocamda cok sukur daha sivi temasina rastlamadim cihazlarimda.

• Ekran boyutu konusunda sıkıntı yaşamıyorsan ikiside iyi telefon ama note 3 alacaksan note4 ün çıkmasını bekle daha ucuza alırsın.
  • Ilerde telefonu değiştireceğiniz zaman note3 herzaman iyi para eder
  • Samsung fanboylari toplanmis yine bak kardesim acik konusacam 2000 lira plastige verilmez ayrica samsungun telefonları guncel kaldığı felan yok ha bide para felanda etmez 3-5 ay sonra çöp edip birakirlar o yuzden g3 veya z2 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnfinityWar

Samsung fanboylari toplanmis yine bak kardesim acik konusacam 2000 lira plastige verilmez ayrica samsungun telefonları guncel kaldığı felan yok ha bide para felanda etmez 3-5 ay sonra çöp edip birakirlar o yuzden g3 veya z2 al.
    z2 al ama dock ve bluetooth kulaklık almalısın su geçirmeme özelliğinin devam etmesi için z2 2199 tl ise 2350 tl filan edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

z2 al ama dock ve bluetooth kulaklık almalısın su geçirmeme özelliğinin devam etmesi için z2 2199 tl ise 2350 tl filan edecek

Alıntıları Göster
    çift pencere olayı sadace samsunglarda mı var arkadaşlar?

bilmediğimden soruyorum.

yani adroid olduğu için htc ya da s.ericssonda da olabilir diye düşünmüştüm
  • Not alma vb cok kullanacaksan note 3 al ama 1 ay sonra sıkar cıkarmam diyorsan z2 al. Su gecirmezlik bence daha degerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Not alma vb cok kullanacaksan note 3 al ama 1 ay sonra sıkar cıkarmam diyorsan z2 al. Su gecirmezlik bence daha degerli.
    Z2 kullanıcılar klübüne girip yorumlara bakarsanız herkes su geçirmemezliğin işe yaramadıgından şikayetçi.Note3 öneririm ben tabi yakında note4 de çıkacak onuda bekleyın hoşunuza giderse onu alırsınız fıyatı pahalı gelip begenmezsenizde note3 ucuzlamış olur onu alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

Z2 kullanıcılar klübüne girip yorumlara bakarsanız herkes su geçirmemezliğin işe yaramadıgından şikayetçi.Note3 öneririm ben tabi yakında note4 de çıkacak onuda bekleyın hoşunuza giderse onu alırsınız fıyatı pahalı gelip begenmezsenizde note3 ucuzlamış olur onu alırsınız.

Alıntıları Göster
    2si arasından z2 tercih edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2si arasından z2 tercih edilmeli

Alıntıları Göster
    aynen ben de ikisi arasındayım.3 haftadır izlemediğim inceleme videosu kalmadı , tam diyorum sony alayım yok ısınıyor,lens kayık, kasa açık, su geçirdi , cam kırıldı ,
    vazgeçiyorum .Samsung alayım diyorum bu seferde plastiğe o kadar para verilir mi yorumları
    Bundan yıllar öncede uydu receiver alacaktım .Yorumları okuya okuya hiçbirşey alamadım 5 tl ye ızgara antenlerden aldım .
    Çokta araştırmamak gerekiyor yoksa ben bu gidişle telefon da alamayacağım :))
    Neyse gözü karartıp alacağım artık .Samsunga daha yakınım ,hayırlısı diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan8439

aynen ben de ikisi arasındayım.3 haftadır izlemediğim inceleme videosu kalmadı , tam diyorum sony alayım yok ısınıyor,lens kayık, kasa açık, su geçirdi , cam kırıldı ,
    vazgeçiyorum .Samsung alayım diyorum bu seferde plastiğe o kadar para verilir mi yorumları
    Bundan yıllar öncede uydu receiver alacaktım .Yorumları okuya okuya hiçbirşey alamadım 5 tl ye ızgara antenlerden aldım .
    Çokta araştırmamak gerekiyor yoksa ben bu gidişle telefon da alamayacağım :))
    Neyse gözü karartıp alacağım artık .Samsunga daha yakınım ,hayırlısı diyelim.

Alıntıları Göster
    Bekle NOTE4 al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.