Merhaba arkadaşlar, 2 aydır düzenli vg yapıyorum 68 kg ile başladığım bu maceraya kas kütlesi kazanımı ve yağ yakımı hedefi ile başladım. 1 gün antreman 1 gün off şeklinde devam ediyorum. Diyet olarak basit şeker hamur işi asitli gıdalar vs tamamen kesik attım. Göbek bölgesinde yağlanma nedeni ile yağ yakımı öncelikli tutuyorum.
Makro sayıyorum ve günlük ortalama ve genelde 60 gr yağ 100 gr karbonhidrat 120 gr da protein almaktayım. Kalori olarak 1700 civarı tamamlıyorum günü.
Supp. Olarak şuan protein tozu kullanıyorum öbür aya kreatin ve granade thermo ya başlamayı düşünüyorum. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
Antreman olarak
1. Gün High crunch Leg raise Scissor kicks Russian twist External cable rotation Seated high cable row Shrug Reverse pec deck machine Back extension
Dumbbell lateral raise Arnold press Plate steering wheel Plate font raise Standing face pull Squat Leg press Leg extension Leg curl Calf raise
4. Gün Barbell curl Alternate dumbell curl Lying triceps extension Lying dumbbell triceps extension Alternate hummer curl Reverse grip bar ez curl Close grip Smith machine bench press Rope push down
Programa yönelik eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum
HIZLI yağ yakma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler. İyi sporlar
1-yağ yakmaya kafanı takma onu ayrıyeten sıkı bir çalışma ilede yaparsın 2-önce kilo almaya ve hacimlenmeye odaklan 3-kardiyo işini fazla abartma 4-kimsayal bileşei bol olan protein tozu bca gaın fast kreatin glutamin vesaire vesaire bunlara bel bağlama tembel işi bunalr doğal beslenmeye çalış dokorlar da protein tozu yerine süt peynir yumurta tavuk öneriyor her şeyin organiği güzeldir ilaçla şişme hayali kurma 5-sabırlı ve azimli ol dinlenmene ve yemene çok çok dikkat et 6-makro sayma mikro say zira mikro olmadan makro olmaz 7-ordular ilk hedefiniz akdenizdir ileri , ilk hedefin hacim ve kilo olmalı yağ yakma değil 68 kg sın anlıyorum göbek oluyor yağları eritmen lazım ama önce sıkı ol yağları genede eritebilirsin aba abartıp diğerlerini aksatma
1-yağ yakmaya kafanı takma onu ayrıyeten sıkı bir çalışma ilede yaparsın 2-önce kilo almaya ve hacimlenmeye odaklan 3-kardiyo işini fazla abartma 4-kimsayal bileşei bol olan protein tozu bca gaın fast kreatin glutamin vesaire vesaire bunlara bel bağlama tembel işi bunalr doğal beslenmeye çalış dokorlar da protein tozu yerine süt peynir yumurta tavuk öneriyor her şeyin organiği güzeldir ilaçla şişme hayali kurma 5-sabırlı ve azimli ol dinlenmene ve yemene çok çok dikkat et 6-makro sayma mikro say zira mikro olmadan makro olmaz 7-ordular ilk hedefiniz akdenizdir ileri , ilk hedefin hacim ve kilo olmalı yağ yakma değil 68 kg sın anlıyorum göbek oluyor yağları eritmen lazım ama önce sıkı ol yağları genede eritebilirsin aba abartıp diğerlerini aksatma