Bildirim
2013 Citroën C4 Picasso İncelemesi Yapayım mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi olur. Şu konuya da yazabilirsiniz .
http://forum.donanimhaber.com/m_73536553/mpage_13//tm.htm#85350592 -
Hocam hayırlı uğurlu olsun.
Far tasarımı çok ama çok ilginiç -
@kahlenberg68 teşekkür ederim hocam ilginç ama güzel bir duruşu var diğer MPV lere göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
far yıkamasız oto yükseklik ayarsız xenonları arkadaki ayrı 3 koltuğun aynı en'de olması gibi baya baya ilginçlikleri var, bizimle paylaşırsanız memnun oluruz
Fiyatlara baktımda gereksiz pahalı bi araç, birde opsiyonlar var kiii 75-80 bin aracın kendisi, opsiyonlarla 85-90 bin oluyorki diyebiliyorum sadece ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 18 Aralık 2013; 12:31:40 >
-
Cuma günü tam bir inceleme yapacağım arkadaşlar güzel ve saçma yönlerini ortaya çıkaracağım
Yap yap yap... Askerdeki aç aç gibi oldu ama kusura bakmayın artık... -
Araç piyasaya çıkmadan önce gösterilen fotoğraflara baktığımda tasarımı garip gelmişti. Geçenlerde yolda gördüm çok beğendim gerçekten kendine baktırıyor.
eskisinin tasarımı daha mı güzeldi ne...aklıma direk japonlar geliyor çekik gözlü gibi.. -
Neden soruyorsunuz anlamadım. Yapıp koysanız bir cok kişi faydalanirdi bilgileriniz ve tecrübelerinizden.
Kusura bakmayin arkadaşlar sabah geldi aklima inceleme yapmak en kısa surede sizlere incelemem
Bekliyoruz Hocam , Ekledikten Sonra Bizleri Haberdar Ederseniz Sevinirim. -
Bol detay resimli, tarafsız bir inceleme rica ediyoruz -
-
Yarın bol bol fotoğraf çeker ve incelerim cuma günü sizlerleyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X