Bildirim
2019 Golf Dizel mi Benzinli mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şehir içi daha çok kullanıyorsan benzinliden devam . Uzun yolda kullanacaksan dizele geç . Şehir içi düşük devirde derdi bitmiyor yok egr yok dpf vs vs.
Ayrıca bence dizel son günlerini yaşıyor kirlilik muhabbetine yani . İmkan varsa hibrite yönel derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Nisan 2020; 2:17:52 > -
Şehir içi şehir dışı, yıllık 10 bin ya da yıllık 20 bin km fark etmez, 1.5 TSI diyorum ben. -
Valla ben benzinciyim normalde ama fiyat farkı yok diye dizel aldım memnunum kaç litre yaktığına dahi bakmıyorum umursamıyorum. 2. Elde daha fazla tutuluyor tercih sizin -
Dizel mi kaldi Allasen... -
Tdi kullanıcısıyım, kendi aracım kadar belki daha fazla 1.4 tsi kullanmışlığım var. Keşke benzinli alsaymışım diyorum her kullandığımda. Yakıt olarak tdi’ı aratmadı bana tsi. Performansına, sessizliğine vs değinmiyorum bile. 1.5in 1.4 ten az da olsa daha az yaktığını söylüyorlar. Sürekli kilit trafikte, çok fazla km ve sert kullanımız yoksa yakıtı üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca tdi da birçok enjektör problemi yaşayan oldu bende dahil olmak üzere. Tavsiyem 1.5 tsi. -
1.5tsi diyorum. -
tdi.. -
Konu sahibinin bu tarz yaşanmışlık ve tecrübe sahibi mesajları dikkate alması önemli. Fiyat farkı yok diye TDI cazip gelebilir, ama zamanında TDI ve TSI kullanmış biri olarak, yakıt farkı illaki olucak ama o sessizlik ve performans yakıt farkını kapatacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Ekose53
Tdi kullanıcısıyım, kendi aracım kadar belki daha fazla 1.4 tsi kullanmışlığım var. Keşke benzinli alsaymışım diyorum her kullandığımda. Yakıt olarak tdi’ı aratmadı bana tsi. Performansına, sessizliğine vs değinmiyorum bile. 1.5in 1.4 ten az da olsa daha az yaktığını söylüyorlar. Sürekli kilit trafikte, çok fazla km ve sert kullanımız yoksa yakıtı üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca tdi da birçok enjektör problemi yaşayan oldu bende dahil olmak üzere. Tavsiyem 1.5 tsi. -
1.5 tsi golf yanlış hatırlamıyorsam bağımsız arka süspansiyona sahip, 1.6 dizel ve 1.0 tsi torsiyon. Bu sebeple aynı fiyat olabilir.
Tavsiyem ise 1.5 tsi kesinlikle. Bir yıla yakın kullandım, çok esnek bir motor yani istendiğinde az yakar istendiğinde performanslı gider. -
dizel yasaklanması yakın gelecekte mümkün değil onun için demiyorum da ben olsam tsi tercih ederim, evet daha fazla yakar ama daha keyiflidir, zaten malum mazot benzin fiyat farkı eskisi gibi değil
bu arada ben 4 sene tsi son 5 senedir tdi kullanıyorum, virüs bitince satıp tsi ye dönmeyi düşünüyorum -
1.5 TSI DSG -
yeni teknoloji her zaman iyidir aynı fiyata 1.4 tsi 1.6 tdi desen düşünürdüm ama 1.5 tsi al geç diyorum -
Bende TSI derim. -
TSI motor TDI motora göre daha sorunlu bir motor tabi 150.000 km sonra tam tersi oluyor -
aslında 1.6tdi manuel superb bakmak lazım -
Kronik benzincilere aldanma derim yakıt parasını onlar karşılamayacak. Eğer benzinden çok memnun olsaydın bu soruyu sormazdın bile. Dizele geç bu devirde bir litre daha fazla yakmak bile haram. Yemenden içmenden gidecek para demek. Kaldıki arada en az 2 litre oynar forumdaki yakıt üreten tsicıları blokla geç. -
hayatımda 3 arabam oldu. ilki clio II 1,2 benzinli araba gitmiyor çok yakıyordu, sonra astra j 1,3 dizel aldım gitmiyor az yakıyordu , şimdi polo 1,6 dizel var gidiyor az yakıyor ve sesli çalışıyor. Masrafı 1,5 aydır 6 bin tl masraf yaptım triger, baskı balata felan sonra enjektör problemi yaşadım , ekonomi adına birşey kalmadı sonraki problem egr olabilir mi onu düşünüyorum. 1,2 tsi golf geçmeyi düşünüyorum. Sıfır araba alıcak olsam kesinlikle benzinli alırım vag grubunda. -
115 hp 250 torq 4.3 litre TDI alırdım. -
Dizel Golf + büyük Turbo = 200 hp
Şehir içi daha çok kullanıyorsan benzinliden devam . Uzun yolda kullanacaksan dizele geç . Şehir içi düşük devirde derdi bitmiyor yok egr yok dpf vs vs.
Ayrıca bence dizel son günlerini yaşıyor kirlilik muhabbetine yani . İmkan varsa hibrite yönel derim. |
Valla ben benzinciyim normalde ama fiyat farkı yok diye dizel aldım memnunum kaç litre yaktığına dahi bakmıyorum umursamıyorum. 2. Elde daha fazla tutuluyor tercih sizin
|
1.5 tsi golf yanlış hatırlamıyorsam bağımsız arka süspansiyona sahip, 1.6 dizel ve 1.0 tsi torsiyon. Bu sebeple aynı fiyat olabilir.
Tavsiyem ise 1.5 tsi kesinlikle. Bir yıla yakın kullandım, çok esnek bir motor yani istendiğinde az yakar istendiğinde performanslı gider. |
Tdi kullanıcısıyım, kendi aracım kadar belki daha fazla 1.4 tsi kullanmışlığım var. Keşke benzinli alsaymışım diyorum her kullandığımda. Yakıt olarak tdi’ı aratmadı bana tsi. Performansına, sessizliğine vs değinmiyorum bile. 1.5in 1.4 ten az da olsa daha az yaktığını söylüyorlar. Sürekli kilit trafikte, çok fazla km ve sert kullanımız yoksa yakıtı üzmez diye düşünüyorum. Ayrıca tdi da birçok enjektör problemi yaşayan oldu bende dahil olmak üzere. Tavsiyem 1.5 tsi.
|
tdi..
|
Benzer içerikler
- yük nakli hususi ne demek
- dacia duster lastik basıncı
- 1 yılda 4 araç satışı cezası ne kadar
- dizel hibrit araç var mı
- fiat fiorino 1.4 benzinli lpg kullanıcı yorumları
- hyundai i20 n kaç beygir
- toyota hibrit
- plaka sorgulama ücretsiz
- mazda cx 60
- mercedes eqe suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X