Şimdi Ara

Ak sigorta orjinal cam vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 model aracım alındığı ilk günden itibaren aksigorta tarafından kaskolandı.

2008 yılından itibaren ilk defa cam değiştireceğim fakat gelin görünkü aksigorta cam değişimi için yetkili servise onay vermiyor git sanayiden değiştir diyor.

Sanayide ise orjinal cam takmıyorlar. Aksigorta yetkilisi ise ısrar edin orjinal isteyin diyor, işim gücüm yok sanayideki adamın gönlünü edeceğim.

Sadece benim bulunduğum şehirde değil, çevre illerde de aksigortanın anlaşmalı olduğu oto camcıların hiç birisi orjinal cam takmıyor.

• "ben size paranin sahtesini mi veriyorum da camin bana sahtesini veriyorsunuz?" de. Orjinal para orjinal cam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

"ben size paranin sahtesini mi veriyorum da camin bana sahtesini veriyorsunuz?" de. Orjinal para orjinal cam.

İşte laf budur be...

• Ak ile başlayan hiçbir firma ile çalışmıyorum, Akbank , Aksigorta vs uzak durun...2 sene önce kredi çektim Akbanktan, krediyi erken kapattım diye 1500 TL komisyon kestiler...bana attıkları kazık yetti
  • quote:

"ben size paranin sahtesini mi veriyorum da camin bana sahtesini veriyorsunuz?" de. Orjinal para orjinal cam.

Ak Sigorta nın poliçe şartları böyleymiş, iyi okumak gerekiyormuş .

Bir daha ak sigarta piyasanın yarı fiyatı bile verse işim olmaz.

• Peki hasarsizlik bozuluyor mu?

Diger sirketler de pek farksiz degil. Eee yetkili servisler orijinal cama 2000 TL cekerse adamlar ne yapsin?

Normalde orijinal takarsan hasarsizlik bozuluyor, 500 TL'ye kadar yan sanayide bozulmuyor gibi biliyorum ben anadolu sigortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Merhaba arkadaşlar

2008 model aracım alındığı ilk günden itibaren aksigorta tarafından kaskolandı.

2008 yılından itibaren ilk defa cam değiştireceğim fakat gelin görünkü aksigorta cam değişimi için yetkili servise onay vermiyor git sanayiden değiştir diyor.

Sanayide ise orjinal cam takmıyorlar. Aksigorta yetkilisi ise ısrar edin orjinal isteyin diyor, işim gücüm yok sanayideki adamın gönlünü edeceğim.

Sadece benim bulunduğum şehirde değil, çevre illerde de aksigortanın anlaşmalı olduğu oto camcıların hiç birisi orjinal cam takmıyor.

Ben de aynı durumda kalmıştım. Ama benimkisi Anadolu sigortaydi. Yetkili servis orijinal cam icin ya ak sigorta ya da axa olması lazım demişti. Bende mecburen yan sanayi cam taktirmistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Peki hasarsizlik bozuluyor mu?

Diger sirketler de pek farksiz degil. Eee yetkili servisler orijinal cama 2000 TL cekerse adamlar ne yapsin?

Normalde orijinal takarsan hasarsizlik bozuluyor, 500 TL'ye kadar yan sanayide bozulmuyor gibi biliyorum ben anadolu sigortada.

Soyle dusunun, sizin aracinizin camlari orjinaldi kirilmadan once ve arabayi o sekliyle sigortalattiniz.
    Bir hasar olustugunda neden bu dikkate alinmiyor?
  • bende aynı seyi yasadim, sigortanin yaklasimi hos degil ama su opsiyonunuz da var, limitiniz kadarini sigortadan alip ustunu cebinizden vererek orjinal taktırabilirsiniz

atiyorum limit 500tl servis 700tl diyorsa ustunu verin orjinal taktırın,sigorta ile anlasin hatta servisle pazarlik da edersiniz,cam onemli yok oturmadi yok catladi kurumasi vb

bu konular yakında degisiyor 1 nisandan sonra yeni kanun devrede olacak,hurriyette bir yazar 1-2 haftadir bunları yaziyor

anladigim kadari ile artik policelerde bu islemlerin yetkili servisdemi yoksa yan sanayide mi yapılacagi yazilmak zorundaymis,
  • Volvo S80 aracımın yan kapı camı çatladı. S80'de yan camlar çift cam.
    Servisin anlaşmalı olduğu cam servisini aradım. "Orjinal mi yan sanayi mi takacaksınız" diye.
    Adamın cevabı,"araç servisimize girmeden bu sorunuzu yanıtlayamam". Sanki gizli bir bilgi sordum.

Ben de yetkili servise gittim, hasarın bir kısmını ödeyerek orjinal cam taktırdım.

Benim mantığım, eğer arabanın üzerindeki orjinal bir aksam zarar görmüş ise, orjinalini vermeleri lazım. Yan sanayi istemem.

Böyle bir durumda Hasarsızlık indirimini düşürmek konusunda bence haklılar. Çünkü bu zararı tazmin edebilecekleri bir 3. Şahıs yok.
    Ama hasarsızlık indirimini kaybetmek istemeyen kullanıcı, yan sanayi cam takılmasını kabul edebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu olayı anlamıyorum 700 lira hasar karşılıyor sonraki senelerde parasini benden çıkarıyor.

Şahsen kasko yaptırsam sadece pert durumunda kaskoya giderim. Diğer hasarlar çok büyük olmadıkça cepten. :/ ya da yılsonuna gelenleri en azından.

• Bu ak sigortanin allah belasini versin

Aracim yolda yolda kaldi cekici cagircam ak sigortayi aradim

Musteri hizmetleri senede 1 arizali arac cekiyoruz ondan sonrasi ucretli dedi

150.00 lira para istedi

Bir daha ak sigortami tovbe

• AK ile baslayan hiçbirşeyi kullanmam.
  • quote:

O iş öyle olmuyor işte.
    Sözleşmede varsa AİHM'e kadar gitsen yine taktıramazsın orjinal camı.
    Bu iş böyle yürür.
    Orjinal camı Allianz takıyor bildiğim kadarıyla.
  • Toyota aracımızda aksigorta altın poliçe vardı orijinal camı serviste karşıladı. Sonraki seneler Akbank kampanyasından faydalanmak için banka şubesinden ak kasko yaptırdık. O poliçede yazıyordu cam anlaşmalı cam servislerinde değişir diye. Nitekim camı servis dışında değiştirttik. Poliçeden poliçeye fark oluyor aynı şirket olsa bile.

• Ak sigorta anlaşmalı olduğu camcılara yönlendiriyor, servis ak sigorta sahiplerine cam konusunda yardımcı olmaz. Bunun dışında ak sigorta kazalarda da böyle şeyler yaptığı söyleniyor, daha ucuza kapatmak için kazalarda arabaları sanayiye aldığından bahsediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynı olayı 2006 da yaşadım. Yaz tatilinde Bandırma da ön cama kamyon lastiğinin arasından fırlayan taşı yedim..Çatladı, bir ay sonra İstanbula döndüm Çobançeşme TOYOTA serviste camı yeniledim. Orjinal COROLLA kendi camı..Kasko bozulmadı..Orjinal cam 800 Lira iken yan sanayi camlar 325 Lira idi...O yılları bahsediyorum...ZIRAAT Bankasından Sigorta yaptırmıştım.. Devlet sigortalarını tercih edin..Yalan dolan fırıldak olmuyor.. SİGORTA YAPTIRIRKEN HANGİSİ UCUZ ? DİYORUZ....Başka düşüncemiz olmuyor..Ucuz etin yahnisi böyle oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Şubat 2013; 12:15:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Peki hasarsizlik bozuluyor mu?

Soyle dusunun, sizin aracinizin camlari orjinaldi kirilmadan once ve arabayi o sekliyle sigortalattiniz.
    Bir hasar olustugunda neden bu dikkate alinmiyor?

Yoo dikkate aliniyor neden alinmasin?

Hasarini karsilar ama hasarsizligin da bozulur. Bu kadar basit.
  • 2011 senesinde eski aracım Ford Connect in ön camı çatlamıştı. Ak Sigortadan Ford yetkili servisinde orjinal cam ile değiştirilmişti. Sizin ki neden böyle olmuş anlamadım.
  • SİGORTA TAHKİM KURULUNA sigorta şirketinizi ŞİKAYET EDİN.. TEŞVİKİYEDE YERLERİ VAR...Bu tür olaylarda müşteri ve sigorta şirketi arasında anlaşmazlıkları çözüyorlar..Müşteri lehine karar çıkıyor...BOYUN EĞMEYİN...KABUL ETMEYİN..Benim arabamın camı neyse onu istiyorum diyeceksiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.