Bu kaskonun kapsamı nasıl?
-
-
İMM 2.5 Milyon az hocam. İmkan varsa en az 5 Milyon yaptırmak lazım, ortalama bir C-SUV 2 Milyon civarında olmuşken. Onun haricinde fena değil gibi.
-
Hocam imm dışında diğer maddeler nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imm harici gayet yeterli ray sigortaya olası bir kazada zararınızı tazmın etme sürenizde sorun yaşayacağınıza dair güveniyorsanız gayet ideal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi site/ uygulama bu ? bir çok teminatı değiştirmeye imkan vermiş, sigortam net veya sigortaladım.com mu ?
-
2,5 m İMM'nin neresi az. Adam gidip Laborgini Aventedora mı çarpacak? Çarpınca araba satış fiyatı ile hasarı denk tutuyorsun.
-
Sigortamnet hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilginç bende her sene sigortamnetten yaptiriyorum 3 senedir de ray yaotiruyorum yalniz bende bu kadar degisiklige izin vermiyor ben de sadece imm degistirlebilir gorunuyor sizde ise cok fazla degistirilebilir secenegi var. Ben herkeste ayni zannediyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2,5 m İMM'nin neresi az. Adam gidip Laborgini Aventedora mı çarpacak? Çarpınca araba satış fiyatı ile hasarı denk tutuyorsun. |
Benzer içerikler
- lpg" li araç egzozdan su gelmesi
- fiat egea 1.3 multijet kaç litre yağ alır
- ruhsatta renk değişimi ücreti
- honda civic eco elegance ve eco executive farkı
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- renault clio fiyat listesi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- 8 yerli otomobil
- yeni 5008
- mg yakıt tüketimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X