Şimdi Ara

cheat meal hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm yaklaşık olarak 3 aydır spora gidiyorum tabiki sağlıklı besleniyorum yağ yok şeker yok sadece pilavıma zeytin yağı atıyorum o kadar yani bir sporcu nasıl besleniyorsa o tarz da besleniyorum sorum şu ki ben haftada 1 kez cheat meal yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum fazlamı alıyorum haftam boşamı gidiyor bunu öğrenmek istiyorum bugün öğlen yediğim şeyler şunlardı 18 tane nugget 4 tane soğan halkası dev kutu patates ve 2 burger cevaplarsanız sevinirim.

• up

• Ne o öyle hocam 6 ay boyunca iyi çalışmadan cheat meal olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

araştırdığım kadarıyla vücut daha iyi yağ yaksın diye haftada 1 kere falan cheat meal yapılması lazım ki şoka uğrasın ama ben fazla kalori alıyorum sanırım

• Jaeger0 kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ yakımı falan geç bunları birden gündw 1000 kalori eksik almazsan öyle bi şok mok olmaz

• Jaeger0 kullanıcısına yanıt
    Cheat day arada yapılması gerekiyor.

Ben bir ara full cheat daysiz beslendim baktım yağ yanmıyor durdu.

Gittim pizza yedim yanmaya başladı.

Fakat ben artık hamburger veya pizza gibi şeyler tüketmiyorum sağlık açısından.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

mesela cheat mealde 3k kalori fazla alsak o hafta çöp olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 nugget ne, yuh.

• Haftada 1 cheat meal olmaz. Ayda 1 dene önce. baktın kilo gitmiyor arayı daha da aç.

• "18 nugget"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük nasıl beslendiğini, kaç kalori aldığını bilmiyoruz. Günlük kaç kalori yaktığını bilmiyoruz, spora gidince ne yaptığını bilmiyoruz. "Cheat day" dediğin gün ne kadar yediğini, kaç kalori aldığını bilmiyoruz. Kilonu bilmiyoruz, son üç aydaki değişimi bilmiyoruz... Hiçbir şey bilmiyoruz kısacası.

• Ye gitsin sürekli sporcu beslenmesi yapmak boş iş manken misin sanki. Obez değilsen veya fazla yağlı değilsen uğraşma o kadar.

• Fazla hocam o.

• 19 sene evvel yağsız, şekersiz, ünsuz sıkı bir diyete girdim, spor yapmadan 1 ayda 10 kilo verdim.

Ancak defakasyon sorun çıkarmaya başladı.

Arada kaşık kaşık zeytinyağı içsem bile nihayetinde parmağımı kullanmak zorunda kalınca diyeti bıraktım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defakasyonmuş.. laflara bak laflara... sankim uzman bir tıp hekimiymiş gibi tıp ağzıyla konuşman var ya, çok itici geliyo... işine gelince mıçmak diye yazarsın, entel dantel moduna girince işte böyne tıp diliyle hava atmaya çalışırsın...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    bağışıklık sistemine "inmün sistem" diyen tayfa çıktı ortaya. yeni çıktılar ama sorsan 100 yıldır böyle söyleniyomuş gibi davranırlar. özentiliğin artık son noktası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

tuvalete de "lavabo", harekete geçelim e de "aksiyon alalım" diyen taife gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Ocak 2025; 13:36:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.