Şimdi Ara

cs.go mu valorant mı daha çok oynanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cs.go'da item satış piyasasında felaket para var fakat artık en az 3 dakikada karşılaşma geliyor,oyun zevkide çok yok zaten bakıyorum gaming platformlarında hep valorant var,yayıncılar valorant oynuyor fakat item ticareti yok ? ikisinden birine vakit vermek istiyorum sizce hangisi ?

• Valorant vurma ,öldürme açısından çok kolay pek eğim,sprey çalışma falan istemiyor tamda veletlere göre bir oyun grafikleri de öyle eğer 10 yaşında bir çocuğunuz varsa valorant hesabınızı kolaylıkla kasabilir ama cs go tam anlamıyla yeteneğe bağlı Bir oyun olduğu için oynanması daha zor tabi valorant eğer çok oynaniyirsa ucuz malın alıcısı çok olur ondandır
    Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO mu Valorant mı Daha Çok Oynanıyor?

CS:GO ve Valorant, günümüzün en popüler birinci şahıs nişancı oyunları arasında yer alıyor. Ancak hangisi daha çok oynanıyor? Bu soru, oyuncular ve oyun sektörü meraklıları arasında sıklıkla tartışılıyor.

Oyuncu Sayıları

Aktif oyuncu sayısı açısından CS:GO, Valorant'ın önünde yer alıyor. Steam verilerine göre, CS:GO'nun son 30 günde ortalama oyuncu sayısı 700.000'i aşıyor. Valorant ise aynı dönemde ortalama 200.000 civarında aktif oyuncuya sahip.

Twitch İzlenme Sayıları

Twitch'teki izlenme sayıları da oyunların popülaritesinin bir göstergesi olarak kullanılabilir. CS:GO, Valorant'a kıyasla daha yüksek izlenme oranlarına sahip. Son 30 günde, CS:GO'nun Twitch'te ortalama 200.000'den fazla eşzamanlı izleyicisi varken, Valorant'ın izleyici sayısı 100.000'in altında seyrediyor.

Popülerliğin Nedenleri

CS:GO, 2012 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, e-spor sahnesinde güçlü bir konuma sahip. Oyunun uzun süren popülaritesinin arkasında, rekabetçi yapısı, aktif topluluğu ve kalıcı güncellemeleri yer alıyor.

Valorant ise nispeten yeni bir oyun, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Oyun, CS:GO'ya benzer bir oynanışa sahip olmasına rağmen, bazı benzersiz özellikler sunuyor. Bunlar arasında kahramanlar sistemi, spike mekaniği ve serbest oynanabilir olması sayılabilir.

Sonuç

Mevcut verilere göre, CS:GO şu anda Valorant'a kıyasla daha çok oynanan bir oyun. Ancak Valorant, kısa sürede popülerlik kazanıyor ve gelecekte CS:GO'nun tahtını sallayabilir. İki oyun da kendine has avantajları ve sadık takipçi kitleleri ile oyun sektöründe önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Twitch'de bakarsan Valo açık ara fark atıyor hep, bariz Valo zaten de item kısmını bilemem ama büyük ihtimal Cs go tabi ki item konusunda.

• .

• valorant bence daha iyi oynanış açısından daha zevkli csgo kült bir yapım sadece arada girip oynanabilir ama bence valorant

• Çevremde Valorant oynayan sayılı kişi var ancak CS GO oynayan sayısı çok fazla.

• Valorant vurma ,öldürme açısından çok kolay pek eğim,sprey çalışma falan istemiyor tamda veletlere göre bir oyun grafikleri de öyle eğer 10 yaşında bir çocuğunuz varsa valorant hesabınızı kolaylıkla kasabilir ama cs go tam anlamıyla yeteneğe bağlı Bir oyun olduğu için oynanması daha zor tabi valorant eğer çok oynaniyirsa ucuz malın alıcısı çok olur ondandır
  • crypterografi kullanıcısına yanıt
    Tabi ucuz malın alıcısı çok olur csgo da yetenek işi sende haklısın herkes oynayamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1000gelsin

Tabi ucuz malın alıcısı çok olur csgo da yetenek işi sende haklısın herkes oynayamaz

grafik konusunda katılıyorum, ama csgo da en sevmediğim özellik her silahta sağ tık olmaması ben fps oyunlarında onu arıyorum şahsen.

• Valorant oynamadım. Ama cs ve cs go da uzun zaman geçiren biri olarak

Arkadaşlarınla girmen gerekiyor cs go ya , tek başına girersen bir sürü salak geliyor yanına. Özellikle sırf oyunu mahvetmeye girenler var. Biz de 5-8 kişi arasıydık sırf muhabbetine , eğlenmeye giriyorduk ama ben kötü oynadığım için + çok fazla hack ya da hesap kasan adam gelince bıraktık.
  • Valorantın Türkiye’de yayıncılar tarafından çok oynanmasının en büyük sebebi reklamdır.En basitinden Berk Tip Tepe vardı.Bilenler bilir müthiş cs go oynuyordu ancak 1 günde bırakıp valoranta geçti.Hatta türkiyede ilk oynayan kişiydi valorantı.Ancak cs go 8-9 yıllık oyun olduğu ve hala daha en fazla oynanan online oyun olduğu için reklama pek ihtiyaç duymuyor.
  • Valorant ne abi ya ? Bildiğin çocuk oyunu gibi birşey.

Zaten bu kadar tutma sebebi en çöp bilgisayarlarda bile açılabiliyor olması ve neredeyse bütün yayıncıların reklamını yapması.

• Cs de yeteneği olmayan Valoranta geçip skill ile adam öldürünce seviniyor  

• Valorant
  • a1000gelsin kullanıcısına yanıt
    Aynı veled youtubeye girip csgo hile yazsa bedava hile bulup yine hesap kasıyor şuan. Hile sorunu gitse csgo ya başlamayı düşünüyorum. En son bırakma sebebim 5 global girip hileyle karşılaşmamızdı...
  • Bedava cs:go da hile çok oluyor zaten.

Paralı olanı alıp sadece paralı alanlarla karşılaşınca hile denk gelmiyor.

• escape from tarkov varken ıkısı de cocuk oyuncagı kalır.

ama soruna gelırsek cs;go sanırım steamdeki ıstatıstıkle karsılastırmak lazım bı.

• Neden hocam
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

eksıde baslıgında detaylıca yazılmıs

kısaca realıstık bakımından ustunlugunu soyleyebılırım.

• İnsanlar hala ufacık haritalarda cs go, valorant gibi oyunları neden oynarlar anlamıyorum. Apex Legends gibi bedava oyun var Türkiye de bilen yok çok enteresan.

• Valorant kendini geliştiren ve bir çok yenilikle oyuncularının oynamasını kolaylaştıran bir oyun destek ekibi de sağlam çalışıyor kısa sürede yanıt veriyor.

CS GO kaç senedir yerinde sayan ve hilecilere bile oyuncuların baktığı bir overwatch denilen bir sistem yapan banlansa dahi hesap açıp yoluna devam eden popülaritesi kalmayan bir oyun haline geldi.Ayrıca de dust 2 haritası değiştikten sonra sildim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.