Bildirim
dizel clio mu benzinli golf mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
otomatik değilse golf -
Doğru.quote:
Orijinalden alıntı: Sn0wFlake
otomatik değilse golf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 508, Insignia 1.6 CDTI parası veriyorsunuz, kriterlerinize göre bu iki araç dışı da öneri verelim forum olarak.
O bütçelere cliodan önce astra dizel 308 vs. Gibi araçlar da bakılabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En önemli soruyu kendiniz sormuşsunuz, cevabını bulunca zaten araca karar vermiş olacaksınız. Ekonomi ise Clio konfor ise Golf. Biz ne desek boş.
308 dizel oto.1
golf benzin/manuel 2.
elantra veya i30 dizel otomatik cvt şanzımanlı.
Yakit farki bana gore yok. Turbo ikiside. Benzin fazla yakacaktır. Ama az km yapiyorsaniz farketmez.
Golf golf tür. Clio da clio bilmem anlatabildim mi :)
Golf derdim. Ancak muhtemelen donanim farklarida vardir. İhtiyaciniz olan bir fark yoksa golf golf golf derim
senede kaç km yaptığın ve yakıta ne kadar bütçe ayırabileceğin önemli burda. -
Ben yazacaktım sen yazmışsın. Çok doğruquote:
Orijinalden alıntı: Sn0wFlake
otomatik değilse golf -
peugeot 508 tabiki -
aralarında uzun yol tüketiminde 1 lt, karma tüketimde 2 lt, şehir içi kullanımda 3 lt civarında fark olacaktır.
çok km yapmıyorsan golf almak mantıklı ama kovalayacaksan clio almalısın. -
Otomatik değilse golf argümanına katılıyorum. Clio ile Golf arasında dağlar kadar konfor farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 15 Ocak 2020; 9:6:8 > -
Clio otomatik dizel yakit tuketimi mukemmel. Performansida yeterli seviyede. Alip cok dolasicaksaniz kesinlikle clio tercih edin.
GOLF GOLF GOLF -
Ne sebeple kullanacaksınız. Clio aşırı dar bir araba. Ben sürdüğümde şoför koltuğunda bile rahat sıkışık bir şekildeydim arkada oturanı Allah kurtarsın. Yani aile için kullanılacaksa sakın almayın derim. Daha farklı b segment 2017 araçlar bakılabilir, Toyota yaris mesela. Ya da 308, auris, egea hb olabilir.
Golf 7den Passat b7ye geçip pişman olan birisi olarak kesinlikle Golf diyorum.
İkisi arasında kaldıysan benim de görüşüm golf ten yana. Ama o paraya peugeot 308 var ki. Onlar da güzeldir -
Golf golf
iki araç arasında tabiki GOLF...
Sıfır Megane 1.3 TCE ve Elantra 1.6 Style araçlar için fiyat araştırmanızı tavsiye ederim ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D7DE7A30 -- 15 Ocak 2020; 10:47:59 >
Benzer içerikler
- pcv valfi yağ eksiltme
- mercedes e serisi paket sıralaması
- izmir"de en iyi renault tamircisi
- atmosferik motorlu araçlar
- c4 cactus 1.6 e-hdi shine
- mg hs phev fiyat
- byd u9
- zeekr 001 fiyat
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X