Şimdi Ara

F/P Arac Tavsiyesi. Bravo Mu Cruze Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba. C segmenti bir araca gecmek istiyorum. Ancak fiyatlar cok ucuk. Tutulan bir arac almak icin en az 60 bin tl vermek gerekiyor. 45 bin tl maksimum butce ile bu iki aractan hangisi tercih edilebilir ? Baska bir tavsiyeniz olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lpgli arac alman ıyı olur. Cruze chevynın pıyasaya gırıs aracı oldugundan oldukca kalıtelıdır. Tek sorun agırlıgıdır. Aslında sorun degil yanı daha ıyı yol tutusu ve daha ıyı fren mesafesi demek. Ama hızlanması lpgde bıraz yavas kalabılır. lpglı ıkıncı nesıl gelen motorlu cruze lar alınmalıdır
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Yıl oldu 2019, otomobil forumunda ağır araç daha iyi yol tutar, daha kısa mesafede durur diyen var akıl alır gibi değil...

Hadi yol tutuşu geçtim de fren...

Neyse, ben de cruze tavsiye ederim, 45 bine temizi bulunuyor

• Cruze tavsiye ederim 1.4T motor alırsanız daha performanslı bir kullanım elde edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cruze ama alırken dikkat edin, her 2 araç da apaçilerin gözdesi.
  • Bravo daha iyi gibi sanki

• Gönlüm Bravo'dan yana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Cruze. Ben de bu yaz 40-45 bin arasına Cruze almayi dusunuyorum. Çok araştırdım ve o fiyata alınabilecek en iyi arabanın Cruze olduğunu düşünüyorum şu an.

• 2.5 senedir 1.6 mjet bravo kullaniyorum,yarinda kardesime alacagiz bir bravo.tavsiye ederim,guzel aractir.ha eger 45 e 1.4 turbo cruze alabiliyorsaniz,ozaman cruzdan yana kullanin tercihi

• bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yıl oldu 2019, otomobil forumunda ağır araç daha iyi yol tutar, daha kısa mesafede durur diyen var akıl alır gibi değil...

Ağır arabanın dingil basıncı da fazla olduğundan dolayı, eğer fren sistemi ya da lastik ile ilgili bir sorunu yoksa, tasarımında bir zayıflık yoksa hafif arabayla bir durabilir.

• Apaçi işi bravo ilanı atar mısınız

• Cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

senın aklını sorgulayamayız tabıkı ne desek bos :D egea mı alsın sizin bayıden :D
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    agır araç daha kısa mesafede durmaz hocam.
  • Cruze tek geçerim.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Ağırlık normal şartlarda negatif etkiler fren mesafesini. Araçta tek iken sahip olduğu durma mesafesi ile tam yüklü iken durma mesafesi negatif yönde farklıdır. Değişim oranı ne kadardır tartışılır ama ağırlığın negatif etkisi tartışılmaz.
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    malum sitede çoğu öyle, girin bakın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.