Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro 1437 TL [Amazon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General Mobile GM 9 Pro Single Akıllı Telefon, 64 GB, Altın (General Mobile Türkiye Garantili)
    www.amazon.com.tr
    General Mobile GM 9 Pro Single Akıllı Telefon, 64 GB, Altın (General Mobile Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07HB8ZNHJ/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_9NG3DbK7M39XX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vestel hindistanda iyi telefon satıyor yüzbinlerce sattı hindistanda
    avrupada tv'de pazar lideri tabi tek başına değil ürettiği ve alt markalarla beraber
    bekoda peşinden geliyor

cihazların hataları sorunları vardır elbet bunları yazınca vestel gm düzeltiyor zamanla ha diyince güzel telefon ortaya çıkmaz

Xiaomi aldım hiç hayrı olmadı 2 kere ekran kendi kendine gitti arkadaş aldı batarya şişti telefon yamuldu kullanıcı hatası dediler
    samsung galaxy duos aldım kendine hayrı yoktu arama gelince donuyordu cevaplayana kadar adam kapatıyordu

vestel z20 1000 tl ve gm9 pro 1529 tl aldım eksikleri var kameraları rakiplerine göre kötü ama uzun vadede işimi görecek telefonlar

z20 8 çekirdek 4 gb ram 64 gb hafıza var 1000 tl'ye böyle bir telefon varmı 2 gb ram 16 gb hafızalı telefonlar var anca

gm9 pro bataryası 2 gün götürüyor başkalarına bakıyorum şarj cihazı ile geziyorlar

vestel-gm 3-5 yıldır telefon üretmeye başlandı tüm pcb elektronik bileşenler sıfırdan makineler tarafından diziliyor fason olarak üretilip buraya getirilmiyor

15-20 yıldır telefon üreten firmalarla hemen rekabet edebilecek duruma hemen gelemezler
  • Güzel fiyat. Kötü bir telefon değil, bu fiyata alınabilir.
  • 1 - Altın Rengi Telefonda Kibar Durmuyor
    2 - Türk Firmalarından Telefon Alınmaz Hepsi Kendi Milletini ... yor Sonra Müslüman Ayağına Arapları .... yor (Avrupaya Satamazlar)
    3 - Alınacak Bir Telefon Değil Artık 1100 TL den fazla verilmez
    -------------------------------------------------------------------------
    1 - Ekranı Kalitesiz (Eski Amoled Ekran)
    2 - Hoparlör sesi berbat Note 7 nin çok çok gerisinde
    3 - Cihazda Stereo Ses Var Çakma Çin Ürünü Gibi
    4 - Ekran Kasa Oranı Düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Kasım 2019; 11:50:17 >
  • Millet artık ekrandan çentiği bile kaldırmaya başladı bu tasarım 2017de kaldı.
  • 3-4 ay önce olsa fırsattı ancak şu an note7-8 ve mi a3 var aynı fiyatlara.
  • Note 7- Note 8 nerde hocam bu fiyata? Bulamadım.

• Çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu paraya redmi note 8 veriyolar, çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Note 7- Note 8 nerde hocam bu fiyata? Bulamadım.
    Şu an note 8 32 gb versiyonu 1440 lira trendyol da.1 haftadır falan sürekli 1500 bandına düşüyor.
  • Ben kullanıyorum memnunum, 1640 dan almıştım 2-3ay oldu, şimdi eşime aynı fiyat aralığında arıyorum, ama aynı telefon olsun istemiyorum, bazı sorunlardan bahsediyorlar ama redmi note8 alabilirim, bu arada GM 9 pro çöp değil.

• GM9 Pro kullanan biri olarak şuan bu fiyata redmi note 8 daha mantıklı ama GM9'da kötü telefon değil,ben memnunum.
  • Konkodatosu kaç megapiksel👍🏻

• Haziranda 1530 liraya aldigimda en mantıklı tercihlerden biriydi, note 7 o dönem 1900 lira civarıydı. A3 un 2100 den satildigini da iyi hatirliyorum. Bugün ise A3 note 7 note 8 gibi modeller alınabilir düzeyde bu fiyata. Onlar varken tercih edilir mi kisisel zevk ve tercih durumu bu noktada. Ama bu cihaza kimse çöp diyemez kusura bakmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Kamerada da gm9 pro ezer ekran kasa oranına takıntılı olmayanlar için gayet alınabilecek bir telefon bana göre. Ayrıca 1100 liraya piyasada çer çöp var şu an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki cihazı karşılaştırmadan atıp tutanlara bakmayın.
    Note 8 (pro değil dikkat) ile ekran ses kamera kıyaslaması yaptım. Hepsinde GM bariz üstün. Bunu bilerek hareket edin. Kısacası bu saydığım özellikler sizin için önemliyse illa gm alın demiyorum ama note 8 bu cihazdan üstün değil.
    Aksini düşünen varsa en azından gidip teşhir ürünlerinde denesin.
    En başta iki cihazı elinize aldığınızda sağlamlık hissi yönünden gm, tasarım yönünden n8 diyeceksiniz.
    Ekranı açtığınızda benim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. N8 ekranı kaliteli bir ekran değil.
    Kameraları çeşit çeşit açılardan ve özelliklerde denedik. Hepsinde bariz üstün gm.
    A3 ü n8 proyu bilmem.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    vestel hindistanda iyi telefon satıyor yüzbinlerce sattı hindistanda
    avrupada tv'de pazar lideri tabi tek başına değil ürettiği ve alt markalarla beraber
    bekoda peşinden geliyor

cihazların hataları sorunları vardır elbet bunları yazınca vestel gm düzeltiyor zamanla ha diyince güzel telefon ortaya çıkmaz

Xiaomi aldım hiç hayrı olmadı 2 kere ekran kendi kendine gitti arkadaş aldı batarya şişti telefon yamuldu kullanıcı hatası dediler
    samsung galaxy duos aldım kendine hayrı yoktu arama gelince donuyordu cevaplayana kadar adam kapatıyordu

vestel z20 1000 tl ve gm9 pro 1529 tl aldım eksikleri var kameraları rakiplerine göre kötü ama uzun vadede işimi görecek telefonlar

z20 8 çekirdek 4 gb ram 64 gb hafıza var 1000 tl'ye böyle bir telefon varmı 2 gb ram 16 gb hafızalı telefonlar var anca

gm9 pro bataryası 2 gün götürüyor başkalarına bakıyorum şarj cihazı ile geziyorlar

vestel-gm 3-5 yıldır telefon üretmeye başlandı tüm pcb elektronik bileşenler sıfırdan makineler tarafından diziliyor fason olarak üretilip buraya getirilmiyor

15-20 yıldır telefon üreten firmalarla hemen rekabet edebilecek duruma hemen gelemezler

• Doğrudur hocam. Fakat düzeltme zamanlarını benim üzerimde harcadılar. 4 senedir gm telefonlar aldım. Yeter bu işkence deyip gm 9 pro almayıp redmi note 8 pro aldım. Kötü zamanlarında yanındaydım da tamirciden servisten bıktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.