< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
vestel hindistanda iyi telefon satıyor yüzbinlerce sattı hindistanda
avrupada tv'de pazar lideri tabi tek başına değil ürettiği ve alt markalarla beraber bekoda peşinden geliyor cihazların hataları sorunları vardır elbet bunları yazınca vestel gm düzeltiyor zamanla ha diyince güzel telefon ortaya çıkmaz Xiaomi aldım hiç hayrı olmadı 2 kere ekran kendi kendine gitti arkadaş aldı batarya şişti telefon yamuldu kullanıcı hatası dediler samsung galaxy duos aldım kendine hayrı yoktu arama gelince donuyordu cevaplayana kadar adam kapatıyordu vestel z20 1000 tl ve gm9 pro 1529 tl aldım eksikleri var kameraları rakiplerine göre kötü ama uzun vadede işimi görecek telefonlar z20 8 çekirdek 4 gb ram 64 gb hafıza var 1000 tl'ye böyle bir telefon varmı 2 gb ram 16 gb hafızalı telefonlar var anca gm9 pro bataryası 2 gün götürüyor başkalarına bakıyorum şarj cihazı ile geziyorlar vestel-gm 3-5 yıldır telefon üretmeye başlandı tüm pcb elektronik bileşenler sıfırdan makineler tarafından diziliyor fason olarak üretilip buraya getirilmiyor 15-20 yıldır telefon üreten firmalarla hemen rekabet edebilecek duruma hemen gelemezler |
Millet artık ekrandan çentiği bile kaldırmaya başladı bu tasarım 2017de kaldı.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Kasım 2019; 11:50:17 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |