Şimdi Ara

Getz VS Peugeot 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıt acısından parça acısından kullanış acısından nasıldır farkları bilen vardır muhtemelen tavsiyede bulunabilecek abiler kardeşlere şimdiden teşekurler

• Pug 207 hiç kullanmadım ama, getz sınıfına göre gayet iyi ve oturaklı bir araç. Bir de 1.5 crdi alırsanız tam şaka makinesi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getz iş yapar diyonuz peki model olarak nasıl bakmalıyız butce 18-18.500 kadar
  • Dizel Getz derim ben
  • getzleri hiç beğenmiyorum 2 arkadaşımda var. onlarda çok memnun değil 207 nin tipi bile getz i elemeye yeter
  • 207 mi yeni sattim, 1.4 dizel trendy idi arac, hyundai getz i bir iki kez kullandim ve aracin torku cekisi pejodan cok cok ustun,

Ancak getzin tipi acisindan birsey diyemem,malesef bana cok itici geliyor, ben olsam pejo derim,

• 206 kullandım şuan getz kullanıyorum sorularınız varsa alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ic mekan ferahligi,hdi motor verimi ve yol tutus olarak 207 getzde fiyatina gore iyi ama ikisi arasinda 207 agir basar

• 207 diyorum ben de.

• 207 görünüş olarak gayet iyi. Motor 1.6 hdi ise kesinlikle alınmalıdır. Tabi 1.4 Hdi ağır kalabilir. Fakat ben 207 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 29 Ağustos 2015; 9:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

206 kullandım şuan getz kullanıyorum sorularınız varsa alabilirim

ikisi arasındaki farklar nelerdir artıları ve eksileri bilgi verirseniz sevinirim.
  • Getz in hangi motor olacak bunu dusunmek lazim.

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Butcem 18.500 falan sen bi tavsiyede bulunsan cok iyi olur
  • Oyumu 207'den yana kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım anlamımda 207 kesinlikle daha albenili duruyor. Getz'in küt yapısına göre daha yuvarlak hatları var ve c sınıfı araçları aratmayan halefi 208'de de olmayan büyüklüğü var. Ben şahsen sokakta gördüğümde 307 ile karıştırdığım çok zaman olmuştur. Bununla bağlantılı olarak iç hacmi de getz'e göre daha geniş. Getz'in 1.5 crdi motoru şaşırtıcı derece atak fakat yakıtta hdi cimriliğini arayabilirsiniz. İkisinin iç mekanını da fazla beğenmemekle birlikte 207'nin içi özellikle dolu versiyonlarla getz'e göre daha kaliteli ve hoş gözüküyor. Ben net bir biçimde 207 diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de getz ile 307 arasında kaldım.

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    biz birazda dış cepheye baktığımız için 307 biraz eski geldi bize 207 getz arası gidip gidip geliyorum
  • 2 ay önce getz aldım. Bende peugeot 207 getz ve punto arasında kalmıştım sizin gibi gönlüm 207 diyordu ama maalesef bütçemi aşınca getz'e yöneldim tercihimden pişman değilim çünkü performans vs açısından 207'den çok çok önde dış görünüş olarak 207 daha yakışıklı durur ama performans ve kalite açısından kesinlikle getz tavsiyemdir zaten bütçenizde fazla yüksek değilmiş o paralara iyi bir getz bulunur sanırım.
  • 18e getzde 207de bulamazsın.
  • Getz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.