Şimdi Ara

Gördüğünüz İlginç Rüyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyamda sanırım ileri bir zamandayız. Tv ve reklamlar gelişmiş. Ya da reklam panosu gelişmiş. Kocaman ve hafif diklemesine dikdörtgen bir reklam panosu var. İçi altın yaldız ve kenarlara doğru pembemsi renkler var. Ve renklerin üzerinde siyah karakterlerle kısa kısa reklam yazıları var.

Reklam panosu olduğunu biliyorum ama yazılanlar pek aklımda değil ya da o an okumadım.

Enteresan bir rüyaydı ve sizlerin de böyle farklı rüyalarınız oluyor mu?

• Cyberpunk mi oynadın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Kent Lokantası' nın yeni şube açılışında Sn. Cumhurbaşkanım ile aynı masada çorbamızı höpürdetiyorduk.

Ardından takım elbisesinin ceketini iliklemiş halde Ekrem İmamoğlu geldi ve herkesin dikkati onun üzerindeydi.

Sn. Cumhurbaşkanını görünce yanına gelip tokalaştı, ben de bir ara elimi uzattım ama havada kaldı hiç yuzüme bile bakmadı...

• Seroquel kullandığımda rüyamda tweety ile godzilla 1v1 atıyordu.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Senin cumhurbaşkanını sahrada susuzluktan çatlıyor görsem ve yanımda da fazladan su olsa, 1 damlacık suyu bile ondan esirgerdim; eskik olsun böyne c.başkanı...

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

Oyunlarla pek aram yok. İlk defa duydum adını. :)

• dekareme kullanıcısına yanıt

Maneviyatı yüskek saftirik arkidişe buna benzer rüyalarımı anlatırım, bu rüya için "Terfi edecen" dedi.

"Neyine terfi edecem zaten şu an zirvedeyim" deyince derece ve kademe sordu:

"Sen nasıl 16 yıl çalışıp zirveye gelebiliyorsun, ben 18 yıldır çalışıyorum daha yeni 2' nin 3' ü olabildim"

"Ben yüskek lisans ile girdim o kadar fark olması doğal..."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toprak kayması olurken rokete binmiştim. Tam atmosferden çıkacam çişim gelmişti uyandım. Geri yattım rüyaya devam edeyim diye gittim kurabiye yedim rüyamda. Böyle de salak saçma bir gece geçirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son birkaç gündür rüyalarımı hatırlamıyorum.

• yıllardır rüya görmüyorum sanırım beyinsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce gördüğüm bir rüyamda Atina sokakların da kaybolmuş, tek başıma elimde telefon vs hiç bir şey olmadan boş boş sokakları gezip, dolanıyordum.

Etrafta Yunan bayrakları vardı.

Yunanca da bilmediğim için kimseye soru soramıyordum, konuşamıyordum.

Hatta sokak buna benziyordu, rüyamda ki sokak;

Gördüğünüz İlginç Rüyalar

Sonra öyle kendi kendime uyandım.

• Bu sabah rüyamda Hulk gördüm.

Kapalı bir mekan ve boş ve kapıları olmayan odalarla dolu.

Hulk yine birşeye sinirlenmiş ve fellik fellik odalara girip birşey arıyor.

Bunu farkedince "Bana bulaşmasın" diyerek ben de ondan kaçıyorum odadan odaya.

Sonra banyo benzeri ama hiç musluğu veya gideri olmayan bir odada köşeye sıkışıyorum.

Hulk' ın yaklaştığını böğürmelerinden anlayabiliyordum.

Odanıın zemininde yenmiş kemik kalıntıları da görünce iyice huylandım ve mümkün olduğunca saklanmaya çalıştım.

Hulk benim olduğum odaya geldi; "İşte kaçınılmaz son" diye düşünmeye başlamıştım ki, karşıma hayvan hulk değil de Hanry Cavil benzeri ama sadece yem yeşil bir adam çıktı.

Adam beni görünce "Aaa siz burada mıydınız, ben daha sonra gelirim" dedi.

Ben de "Estavfurullah ! Benim işim bitmişti zaten" dedim ama yine de arkasını dönüp çıktı.

Ardından uyandım...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Köpeköldüren ile hemhâl olursan rüyanda hulk da görürsün, izbandut gibi zenciler de...

• Tanımadığım 3 erkek ile aynı sofrada pudra şekeri çekiyorduk.

Yanımda oturana sıra geldiğinde bu kadarının yeterli olduğunu söyleyip boruyu bana uzattı ve istersem çekebileceğimi söyledi.

Ben de sorun yoktu, hemen boruyu aldım tam çekecektim ki karşımda oturan: "Olmuyor ama böyle herkes hakkına razı olacak !" dedi.

Yanımda oturan: "Sorun yok, zaten birazdan uçacağım" deyince bende borudan çektim ama bana zerre etki etmiyor.

Hatta bir ara çektiğimizin gerçek pudra şekeri olup olmadığından bile şüphe ettim.

Bu saçmalığa daha fazla dayanamadım ve müsade isteyip masadan kalktım, herşey normaldi.

Üsküdar Fıstıkağacı Yokuşu' ndan aşağı karanlık ve yağmurlu bir havada yürüyerek inerken hemen yanı başımda zincirleme trafik kazasına şahit oldum.

Öndeki yeşil Şahin ani fren yapınca arkasındaki mazda mününüs çamurlu yolda kayıp Şahin' e vurdu ve mününüsün arkasındaki diğer tomofil de mününüse çarptı.

Araç sürücüleri araçlarından indiler ve o zifiri karanlıkta "Bu kazayı gören Mobese var mıdır?" diye etrafa bakarak aranmaya başladılar.

Bunun üzerine ben de yanlarına gidip "Mobese olsa ne yazar, basit bir kaza için polis görüntü paylaşmaz" deyip, o an fark ettiğim Mobese kamerasını sürücülere işaret ettim.

Sonra uyandım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.