Şimdi Ara

Gözlük camı temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
17
Favori
51.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camdaki yağlanmanın bir çözümü var mı?Birde kolay yoldan nasıl temizlerim o yağları?Kaç dakikadır siliyorum beziyle hala duruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 24 Şubat 2010; 3:37:52 >

• musluğun sıcak tarafını aç en sıcak olana kadar bekle,sonra parmak ucuna varsa hafif sıvı sabun al işaret ve baş parmağına,Sonra o max sıcaklık ayarına gelen suyu cama tut iyice bi ıslat sonra parmak uçlarındaki sabunla ovala gıcır gıcır ses gelene kadar hafif ama çok bastırma sonra o sıcak su ile güzelce durula.Ardından gözlüğün yanında verilen bez ile bastırmadan hafifçe sil HD görüntü alıyorsun Bende gözlük kullanıyorum ordan biliyorum
  • musluğun sıcak tarafını aç en sıcak olana kadar bekle,sonra parmak ucuna varsa hafif sıvı sabun al işaret ve baş parmağına,Sonra o max sıcaklık ayarına gelen suyu cama tut iyice bi ıslat sonra parmak uçlarındaki sabunla ovala gıcır gıcır ses gelene kadar hafif ama çok bastırma sonra o sıcak su ile güzelce durula.Ardından gözlüğün yanında verilen bez ile bastırmadan hafifçe sil HD görüntü alıyorsun Bende gözlük kullanıyorum ordan biliyorum
  • hocam yağlanma derken kiri tozu kastediyorsan ben 2 günde bir sabunla yıkıyorum camları ama öyle uzun uzadıya diil köpürtüp durulayıp sonra bezle siliyorum kir mir olmuyor
  • Microfiber beziniz varsa bezi nemlendirip silin. Cam gibi olur (zaten camdı ulan bu)
  • Annelerimizin mutfakta kullandığı yağ sökmekte kullanılan sabuna benzeyen sıvıyı alıyoruz elimize az bişey sıkıp camlara sürüyoruz. su altında iyice yayarak camları komple yıkıyoruz. üzerinde kalan su damlacıklarını üfleyerek camdan az da olsa kaydırmaya çalışıyoruz. yoksa silerken su iyice yayılır berbat eder bütün işi izi falan kalır. sonra gözlük ile verilmiş olan gözlük bezi ile camları güzelce siliyoruz. bu camdaki çizikler nereye gitti diyoruz sonra
  • HD olayı ilgimi çekti, o başta olmak üzere deneyecem hepsini

Teşekkürler
  • kaç dakikadır siliyorum olduğu gibi duruyor. Gözlük camları organik, su zarar verir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700tl Progresif Gözlük Camı
    8 yıl önce açıldı
    HOYA gözlük camı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gözlük camı silmek için spreyler var ama çok işe yarıyor mu bilemiyorum
  • üstüne tişörtüne sil
  • sıvı sabun
  • bilerek konuyu hortlatiyorsunuz neredeyse 2 yillik olacak konuyu hortlatiyorsunuz bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzına doğru götür camı, ''hoh hoh''diyerek buhar yap sonra gözlüğün yanında gelen bez ile hemencik sil =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

bilerek konuyu hortlatiyorsunuz neredeyse 2 yillik olacak konuyu hortlatiyorsunuz bravo

konu hortlayınca ne oluyor anlamıyorum. heralde böyle bi ekip var bekliyo konuyu hortlatan olursa aşağılayıcı cevap veriyo.
    hmm bakayım bugün konu hortlatan var mı. aha buldum bi tane. lan senn nnasıll horttlatırsınn lannn!!!

sakin ol kanka, kasma rahat ol :D benim gibi seneler sonra okuyanlar için kaynak bunlar. bak daha çok bilgi edindim hortlatanlar sayesinde. bırak istediği kadar hortlatsın millet sana bir zararı mı var? git başka yerde eğlence bul değil mi.

cidden deli olmaya başladım "bu konuyu niye hortlatıyon? ben sana hortlatma dememedim mi lann!" şeklinde agresif mod takılanlara, eminim türk forumları dışında da böyle bir gelenek yoktur, bizim türklerde var böyle garip acayip anlamsız şeyler

• Hort iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 23 Şubat 2012; 20:14:25 >
  • Hort olması iyi oldu yararlandım.Ama benim burnumu acıtmaya başladı gözlük burundan destek alan yerler yara olucak çözümü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTo45

Hort olması iyi oldu yararlandım.Ama benim burnumu acıtmaya başladı gözlük burundan destek alan yerler yara olucak çözümü nedir?

gözlüğünü değiştir.özellikle terleyince o yanan bölge baya bir acır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

Hort olması iyi oldu yararlandım.Ama benim burnumu acıtmaya başladı gözlük burundan destek alan yerler yara olucak çözümü nedir?

Yeni aldım 1 hafta oldu daha.son 2 gundur oluyor bu.gözlük düşmesn diye bastırıyorum biraz ondan olabilir mi?

• Jeller var onu kullan .
  • quote:

quote:

quote:

Yeni aldım 1 hafta oldu daha.son 2 gundur oluyor bu.gözlük düşmesn diye bastırıyorum biraz ondan olabilir mi?

ben de kullandım zamanında.yaptığından dolayı olabilir ama tavsiyem ya gözlük lastiği alman ya da gözlüğünü değiştirmen

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de kullandım zamanında.yaptığından dolayı olabilir ama tavsiyem ya gözlük lastiği alman ya da gözlüğünü değiştirmen

Yardımın için saol dostum yarın uğrucam optikçiye

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.