Merhaba, 1995 honda civic hb. Hararet gostergesi ortaya kadar ancak geliyor, daha oteye gecmiyor. Arabayi yeni aldim, bu model hondalarda bu durum normal midir acaba?
Tesekkurler
E ne guzel iste motorun isisini ayarlayabiliyor duzenli calisiyor.
Gostergeyi sonlarda gorup ust kapak contasini yakmis bir araban olmasini istemezsin ama dimi :))
Korkmaya gerek yok..
quote:
Orijinalden alıntı: Pregnancy
E ne guzel iste motorun isisini ayarlayabiliyor duzenli calisiyor.
Gostergeyi sonlarda gorup ust kapak contasini yakmis bir araban olmasini istemezsin ama dimi :))
Korkmaya gerek yok..
normaldir hocam bu mevsimde tutupta 130 derecede olacak hali yok 90 a kadar anca gelir zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
normaldir hocam bu mevsimde tutupta 130 derecede olacak hali yok 90 a kadar anca gelir zaten..
Alıntıları Göster
benzin göstergesi sandın heralde sona geldimi iyi olur diye düşünüyosun
ehliyet varmı varsa kim verdi gittiyin sürcü kursunu filan yaz buraya yırtayım ehliyeti bi daha alayım ordan
quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
benzin göstergesi sandın heralde sona geldimi iyi olur diye düşünüyosun
ehliyet varmı varsa kim verdi gittiyin sürcü kursunu filan yaz buraya yırtayım ehliyeti bi daha alayım ordan
Alıntıları Göster
abi zaten hararet gostergesi yariyi gecmesi gariplik olmazmi...yoksa solemek istedigin baska biseymi :D
Japonda pek yarıyı geçmez
quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
Japonda pek yarıyı geçmez
Zerre oynamaz.Eğer oynarsa sorun var demektir
quote:
Orijinalden alıntı: SabitSalınım
Alıntıları Göster
arkadasa yuklenmeyelim, daha once bizim gibi kartal falan kullaniyorsa ondan sasirmistir
quote:
Orijinalden alıntı: wiener
arkadasa yuklenmeyelim, daha once bizim gibi kartal falan kullaniyorsa ondan sasirmistir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wiener
aynen katılıyorum kesin kartaldan hondaya geçmiştir arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: ATASEN5
Merhaba, 1995 honda civic hb. Hararet gostergesi ortaya kadar ancak geliyor, daha oteye gecmiyor. Arabayi yeni aldim, bu model hondalarda bu durum normal midir acaba?
Tesekkurler
aslında denge haline gelip ortayı bulduktan sonna hava ister sıcak ister soğuk ossun göstergenin sabit kalması gerek.aynı durum dün benim de başıma geldi.97 toyota carina , yaklaşık 80 km yol gittim sıcaklık göstergesi bi türlü ortayı bulmadı.dün istanbul çok soğuktu ama.ondan oluyor.merak edecek bi sorun yok
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SabitSalınım
bende pug 306 var.. yeni aldık sayılır.. uzun yolda herhangi rampa çıkınca 90 nı azcık geçiyor.. düze çıkınca tekrar ve hemen 90 nı buluyor... sorun teşkil eder mi?
birde bildiğiniz kırmızı uyarı çizgisi taa ibrebin sona dayanacağı yerden başlıyor.. sorun gibi gelmedi bana ama öğrenmek istedim..
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
quote:
bende pug 306 var.. yeni aldık sayılır.. uzun yolda herhangi rampa çıkınca 90 nı azcık geçiyor.. düze çıkınca tekrar ve hemen 90 nı buluyor... sorun teşkil eder mi?
birde bildiğiniz kırmızı uyarı çizgisi taa ibrebin sona dayanacağı yerden başlıyor.. sorun gibi gelmedi bana ama öğrenmek istedim..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Yok abi abartmış biraz zerre oynamaz felan.Hiç problem olacağını sanmam.Kaç senedir 1 kere hararet problemiyle karşılaşmadık.Sen arabana güven
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Ya benim eski corsada bi ara baya yukselmişti , ne yapacagımıda bilmiyordum Kaloriferi actım camları da actım sıcagı cıksın diye indi Cehalet işte
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
quote:
Ya benim eski corsada bi ara baya yukselmişti , ne yapacagımıda bilmiyordum Kaloriferi actım camları da actım sıcagı cıksın diye indi Cehalet işte
Alıntıları Göster
benimki öyle deli gibi oynamıyor yaw rampa çıkarken 90 yerine 93 diyelim 100 ü bile bulmuyo sonra düzeliyor.. ewet atasoy hiç problem yaşamadım.. güveniyoruım pug uma
quote:
benimki öyle deli gibi oynamıyor yaw rampa çıkarken 90 yerine 93 diyelim 100 ü bile bulmuyo sonra düzeliyor.. ewet atasoy hiç problem yaşamadım.. güveniyoruım pug uma
Alıntıları Göster
99 civicle her koşuldaher şartta kullandım neredeyse kar yağmur sıcak hava şehir içi şehirlerarası 3 saat dur kalk rampa tırmanma vb vb
arkadaşların dediği gibi japon araçlarında milimetre oynamıyor meret.
ortaya gelip sabit kalıyor.
şimdide başka bir japon mitsubishi colt kullnıyorum; bunda hararet göstergesi bile yok.
sıcaklık tehlikeli düzeye geldiğinde yanacak olan bir lamba varmış; ama bununda yanacağını hiç sanmıyorum.
japon araçlarının motorları tamamen aliminyumdan bu ısının dışarı atılmasını çok kolaylaştırıyor.
hayırlı günler.
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
99 civicle her koşuldaher şartta kullandım neredeyse kar yağmur sıcak hava şehir içi şehirlerarası 3 saat dur kalk rampa tırmanma vb vb
arkadaşların dediği gibi japon araçlarında milimetre oynamıyor meret.
ortaya gelip sabit kalıyor.
şimdide başka bir japon mitsubishi colt kullnıyorum; bunda hararet göstergesi bile yok.
sıcaklık tehlikeli düzeye geldiğinde yanacak olan bir lamba varmış; ama bununda yanacağını hiç sanmıyorum.
japon araçlarının motorları tamamen aliminyumdan bu ısının dışarı atılmasını çok kolaylaştırıyor.
hayırlı günler.
Alıntıları Göster
Kardeş ehliyeti yeni aldın sanırım. Bu sorun için en iyisi ehliyetinle birlikte bağlı bulunduğun TRAFİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE git oradan en iyi bilgiyi alırsın. Alem adamsın yaw
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Olm zaten öyle yapman lazım.
Sıcaklık yükseldimi çekçen kenara motoru çalışır vaziyette rölantide, açıcan Kaloriferi, açıcan camları, o motorun sıcağını dışarı üflücek araba...
Bende hayatımda yarıyı geçmdi, yazın en sıcak zamanında bile.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
bu cehalet değil ki doğru olanı yapmışsın zaten hararet çıkınca kaloriferin sıcak kısmını açacaksın ve sıcak hava dışarı çıkacak kesinlikle doğru bir yöntemdir...
Tüm araçlarda olması gereken durum budur. Ortayı geçerse sorun var olabilir, araştırılması gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: ATASEN5
Tesekkurler
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Normaldir 110 Derece celcius'a kadar cikabilir, Bundan yukari cikmamasi gerekmektedir.