Şimdi Ara

Muayene için alt takım yıkama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı muayene götürcem. Bazı oto yıkamacılar alt takım yıkama yazıyo muayene için. Sizce götürürken alt takımı yıkatmam gerekirmi ? ordaki adam yıkatıp gel bişey göremiyom demesin sonra ?

Birde aracımda tavan folyosu var siyah bu geçermi muayeneden bilgi verirseniz sevinirim ?

• Yıkamayı ilk defa duyuyorum, sonuçta nerede hangi parça olduğu belli. Araba bataklıktan çıkıp doğrudan muayeneye gitmiyorsa gerek olacağını sanmam (şahsi görüşüm, başıma hiç gelmedi)

Folyoya gelince, ruhsata işletmeniz ya da sökmeniz gerekiyor.
  • folyo için ben muayenedeki elemana sordum. getir geçiririz demişti bana. henüz muayenesi bitmedi bakalım ne olacak.
  • folyo maalesef geçmiyor.alttakım yıkata diye birşey de yok.oto yıkamacıların sallaması gibi geldi biraz.
  • Oto yıkamacılarda b*kunu çıkartıyo bazen
  • Motor yağ kaçaklarını ve amortisör yağ kaçaklarını vs. gizlemek için mi acaba yıkama işlemi bende ilk defa duyuyorum
  • Bizim burda hep muayene için alt takım yıkanır yazıyolar anlamıyom neden ondan sordum

Birde folyo kesin geçmiyormu arkadaşlar boşa sökmeyim ? Cam filmi geçiyo diyolar ?
  • Folyo'nun da geçmesi lazım. Sonuçta tavan harici başka yerlerde folyo var ise ruhsata işletmek gerekli diye bir kural var. Bence siz arayın gitmeden önce bilgi alın derim. Gerçi oraya gitseniz de, yok sökülecek bu derler ise yine sökülecek :) Ama dediğim gibi sanmıyorum ben geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Motor yağ kaçaklarını ve amortisör yağ kaçaklarını vs. gizlemek için mi acaba yıkama işlemi bende ilk defa duyuyorum

Ne alâkası varki? Araba altını senede bir defa yıkarıtırım temiz oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • folyo ve cam filmli araç geçiyor folyonun kapladığı yer %30 u geçmiyorsa ruhsata işlenmeye gerek yok yazmıştır forumdan biri kaynağı bulamadım biz arkadaşımla ona dayanarak gittik araç 2012 astra klasik 3 (lpg için girdi muayeneye) tavan folyosuna birşey denilmedi cam filmi hafif kusur olarak geçti birde uzun hüzmeli far ayarsız felan küçük kusurlar yani. alt takım yıkama işine gelince oto yıkamacı oyunu olarak görüyorum tabi siz aracın altında ele gelecek kadar çamur ile muayeneye gitmediginiz sürece bişe olmaz. ha birde motor yıkama işi vardı oda kücük oyunlardan birisi motor bu alttan toz alır öte alır yıkansan ne fayda 1 aya gene aynı oluyor ama yağların temizlenmesi açısından iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

folyo ve cam filmli araç geçiyor folyonun kapladığı yer %30 u geçmiyorsa ruhsata işlenmeye gerek yok yazmıştır forumdan biri kaynağı bulamadım biz arkadaşımla ona dayanarak gittik araç 2012 astra klasik 3 (lpg için girdi muayeneye) tavan folyosuna birşey denilmedi cam filmi hafif kusur olarak geçti birde uzun hüzmeli far ayarsız felan küçük kusurlar yani. alt takım yıkama işine gelince oto yıkamacı oyunu olarak görüyorum tabi siz aracın altında ele gelecek kadar çamur ile muayeneye gitmediginiz sürece bişe olmaz. ha birde motor yıkama işi vardı oda kücük oyunlardan birisi motor bu alttan toz alır öte alır yıkansan ne fayda 1 aya gene aynı oluyor ama yağların temizlenmesi açısından iyi

Cam filmi kaç numara ? Komple bütün camlar filmli mi ?

• başlığı görünce şaşırdım... hem muayene hem alt takım yazıyor... bir yanlışlıkmı oldu acaba dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Motor yağ kaçaklarını ve amortisör yağ kaçaklarını vs. gizlemek için mi acaba yıkama işlemi bende ilk defa duyuyorum

Ne alâkası varki? Araba altını senede bir defa yıkarıtırım temiz oluyor

Sadece bir düşünce bazı kişilerin takıntıları vardır heralde hafif kusur dahi olmucak gibisinden yağ kaçanlarına hafif kusur yazılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

folyo ve cam filmli araç geçiyor folyonun kapladığı yer %30 u geçmiyorsa ruhsata işlenmeye gerek yok yazmıştır forumdan biri kaynağı bulamadım biz arkadaşımla ona dayanarak gittik araç 2012 astra klasik 3 (lpg için girdi muayeneye) tavan folyosuna birşey denilmedi cam filmi hafif kusur olarak geçti birde uzun hüzmeli far ayarsız felan küçük kusurlar yani. alt takım yıkama işine gelince oto yıkamacı oyunu olarak görüyorum tabi siz aracın altında ele gelecek kadar çamur ile muayeneye gitmediginiz sürece bişe olmaz. ha birde motor yıkama işi vardı oda kücük oyunlardan birisi motor bu alttan toz alır öte alır yıkansan ne fayda 1 aya gene aynı oluyor ama yağların temizlenmesi açısından iyi

Cam filmi kaç numara ? Komple bütün camlar filmli mi ?

Numara hakkında bilgim yok ama arka camlar içeriyi göstermiyor on camlar az gösteriyor. Muayene zamanı sadece en ön camda yoktu sonradan yaptırdı onuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.