Şimdi Ara

Neden JB Yapmazsin.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH deki ilk konum cok heyecanliyim. Arkadaslar benim sorum biraz meraktan. Telefonunu Jailbreak yapmayan arkadaslar neden JB yapmaz. Ben genpadan aldım ip 4 geldigi gibi jb yaptim. Benim sorum su DH gibi bir yere uye olup tecrübeli bilgili bir arkadas neden telefonuna JB yapmaz??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Genelde mesajlaşma, telefon, müzik ve yolda trafikte video izlemek amaçlı kullanıyorsa

Kullanıcağı 5 - 10 programın zaten free olanlarıda varsa

ve oynıcağı oyunlar çok kapsamlı olmayıp zaten birçoğu free ise, neden JB'ye ihtiyaç duysun ki?
  • yapmadım çünkü yazılım işindeyim ve yazılacak 2 satır kod ile bir telefonun etkisiz kılınabileceğini biliyorum, yapmadım çünkü banka hesaplarımı telefonumdan yönetiyorum ve yayınlayıcısı belli olmayan, tabiri caizse merdiven altında üretilmiş appleri telefonuma yükleyip kendimi riske atmam, yapmadım çünkü telefonu jb yüzünden kilitlenmiş ve restore yapamadığı için telefonunu çöpe atmış birini tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz
    yapmadım çünkü yazılım işindeyim ve yazılacak 2 satır kod ile bir telefonun etkisiz kılınabileceğini biliyorum, yapmadım çünkü banka hesaplarımı telefonumdan yönetiyorum ve yayınlayıcısı belli olmayan, tabiri caizse merdiven altında üretilmiş appleri telefonuma yükleyip kendimi riske atmam, yapmadım çünkü telefonu jb yüzünden kilitlenmiş ve restore yapamadığı için telefonunu çöpe atmış birini tanıyorum

Hocam cihaz kilitlenmis ve cope alilacak diye bir sey yokdur dfu ya al redtore yap duzelir
    Ek olarak neden jb yapiyorum azerbaycanda yasiyorum ve apple buraya iphone vermiyor bunun icin jb e muhtacim ama tr de yasasam bile jb yapardim cunki neden bedavasi ola ola para veryimki?
  • quote:

yapmadım çünkü yazılım işindeyim ve yazılacak 2 satır kod ile bir telefonun etkisiz kılınabileceğini biliyorum, yapmadım çünkü banka hesaplarımı telefonumdan yönetiyorum ve yayınlayıcısı belli olmayan, tabiri caizse merdiven altında üretilmiş appleri telefonuma yükleyip kendimi riske atmam, yapmadım çünkü telefonu jb yüzünden kilitlenmiş ve restore yapamadığı için telefonunu çöpe atmış birini tanıyorum

Son madde kötü .

Gercekten korkutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Hocam cihaz kilitlenmis ve cope alilacak diye bir sey yokdur dfu ya al redtore yap duzelir
    Ek olarak neden jb yapiyorum azerbaycanda yasiyorum ve apple buraya iphone vermiyor bunun icin jb e muhtacim ama tr de yasasam bile jb yapardim cunki neden bedavasi ola ola para veryimki?

orası öyle tabi.Appler pahalı ama ben şöyle görüyorum ferrariye lpg taktırmak gibi birşey.Bu arada arkadaşım telefoncuydu dediklerinizin hepsini bir bir yaptı ama bir sonuç alamadı.Kimsenin gözünü korkutmak istemem ama durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

Genelde mesajlaşma, telefon, müzik ve yolda trafikte video izlemek amaçlı kullanıyorsa

ve oynıcağı oyunlar çok kapsamlı olmayıp zaten birçoğu free ise, neden JB'ye ihtiyaç duysun ki?

Böyle birisi sadece telefonu ip4 var desinler diye mi almis oluyor. 5800 alsin isini görür böylelerinin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeaLs

quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

Genelde mesajlaşma, telefon, müzik ve yolda trafikte video izlemek amaçlı kullanıyorsa

Böyle birisi sadece telefonu ip4 var desinler diye mi almis oluyor. 5800 alsin isini görür böylelerinin

Sen JB'li kullanınca farklı bi amaçta olduğunu yada JB li bir i4 applicationları ile dünyayı kurtarıcak projeler mi tasarlamayı düşünüyosun?

Gösteriş işin farklı bir boyutu. İyi araba almak illaki gösteriş amaçlı değildir. Konfor, keyifi, şıklık gibi parametrelerde etkilidir bireysel zevkler için. İphonede bunun gibi bir durumdur. Herkesin kullanma amacı farklıdır. Ben JB siz kullanıyorum. Yukarda yazılımcı arkadaşın bahsettiği gibi banka hesaplarımı, mailleri kontrol ediyorum. Bunlara ilaveten kullandığım neredeyse bütün free app'ler işimi görücek nitelikte. Daha çok dizi izleme, müzik dinleme ve alışkanlığım için kullanıyorum iphone.

Umarım anlamışsındır.

• quote:

Jailbreak yapmadınız diye telefonunuza %100 güvenlimi zannediyorsunuz? Hatırlarsınız çok değil 1 Ağustos 2010'da Comex "JailbreakMe 2.0" adlı jailbreak'ı çıkardı. "JailbreakMe 2.0" ile herkes şaşırdı. IPhone üzerinden safari tarayıcısını kullanarak jailbreakme.com'a girerek 1 dk. içerisinde cihaz jailbreak yapılabilyordu. Ve bu jailbreak o günlerde kullanılan en son firmware'yi bile kırabiliyordu. Bu açık 4.0.1'e kadarki firmware'lerde var. Hatta "JailbreakMe 2.0" ile jailbreak yapınca jailbreak işlemi bu açığı kapatıyor diye okumuştum bir yerde. Yani jailbreak iyi yönde etki ediyor.
    Benzer açıkların şuanki sürümlerde olmadığı ne malum. Belki bir siteye girerek tüm bilgilerimizi kaptırma ihtimalimiz devam ediyor.

Bizde banka hesaplarımızı telefondan yönetiyoruz. Borsa alım satımları direk telefondan yapıyorum. Kolay kolay sorun olacağını zannetmiyorum. Bugüne kadar birisi çıkıp dedimi "iphonu'mdan şifremi çaldırdım". Ki bankaların internet şubelerine 2-3 şifreyle ancak girilebiliyor. Uygulamaları sağlam source'lerden (BigBoss gibi) yüklerseniz sorun olmaz. Adamlar kontrollü çalışıyor.

Son dediğinize pek inanamadım açıkçası. Sonuçta telefoncu var telefoncu var. Adamlar cihaza Android bile yüklüyorlar. Double işletim sistemi yapanlar bile var. Videosu Yani yazılıma birşey olmaz. Belki bir parçası bozuktur.

• ya ben telefonu yeni aldım..iphone2g vardı en son iphone 4 sürümüm 4,1 JB i var mı bunun ve nasıl yaparım bu siteden yapsak uygulamalar dünyasında yeni bir boyuta geçer miyim
  • kullanım bazında elbette farklılıklar var.genelde jb li kullanılıyor.maddi durumu çok çok iyi olanlar ugraşmayabiliyorlar.yada teknolojiye karşı bir heyecan duymuyorsa yapmıyor adam.ben hergün teknoloji hakkında yeni birşey ögreniyorum ve daha fazla ögrenmeyi istiyorum.
    veya garantisi falan gider diye de yapmıyorlar.
    yada ne ugraşacam arkadaş foto çekiyor,müzik dinleniyor,internete giriyor,mesaj atıyor daha ne olsun diyor olabilirler.
  • kullandığım programlar ve oyunlar maximum 3$
    2000tl telefona vermiş biri olarak 5-10$' ın ekonomisini yapmayı komik buluyorum
  • JB yapmıyorum, çünkü bana lazım olan zımbırtılar zaten free. Ayrıca bi kaç kez jb yaptım bana lazım olan bir şey yok. Telefon olarak kullanayım, internete gireyim yeterli...
  • ben de yeniyim ip4 le katıldım ancak gördüğüm kadarıyla navigasyon programı yüklemicekseniz igo veya tomtom tarzı jailbreak için çok fazla ihtiyaç duymadım ... satın aldığım en pahalı uygulama 3.99 a awesome note ... geri kalanları apphopper yükledim free oldukça veya EA gameloft oyunu ise şükran günü ot bok günü zamanlarında 0.99 a yüklüyorum zaten toplamda da 10-15 doları geçmemiştir 0.99 luk uygulamayı bedava kuracam diye girmedim hiç o zahmete şahsen ...

jb yapmayanların telefınu sadece telefon müzik mesaj için kullandıkları kanısına varmak yanlış diye düşünüyorum
  • Çünkü JB'de hiçbir şey yok.
    Operatör ismi değiştirme, yazı tipi değiştirme gibi saçma sapan şeyler ilgimi çekmiyor.
    Attığın taş, ürküttüğün kurbağaya değmez.
    İkincisi, burada JB yaptığını söyleyen arkadaşları cuma günü verilecek bir dilekçe ile pazartesiye kadar nezarette tutmak mümkün.
    Korsan yazılım kullanılıyor başlıklı bir ihbarnameye bakar. Şu an bilişim suçları ciddi bir suç.
    Savcı zaten durumu öğrendiği zaman, kapınıza emniyetten arkadaşlar gelir.
    hele bir de haftasonu nöbetçi savcı yoksa, pazara kadar beklersiniz.
    bence yazarken bir daha düşünün.
    kazandığınız 3 kuruşluk kâr, size kepazelik olarak geri dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 5 Aralık 2010; 7:21:49 >
  • jb illegal birsey olmadigi icin daha once JB' yaptim ama sonra dusundum, kullandigim app' larin cogu bedava birkactanede parali app' var gerisi yok logo degis yok sunu yap v.s. bos is gibi geldi bana ben telefonumdan su hali ile memnunum
  • jalbereksiz hayat çok bayat
  • Adam gitmis igo ya 99 $ fiyat koymus Teamviewer a 99 $ fiyat koymus bu durumda jb makbul
  • Her jailbreak yapan ilaçlı uygulama yüklemiyor. İşkembenizden atıp adamın canını sıkmayın. JB ye laf eden yapmasın yapmayanı öldürecez demiyorlar. Telefonla içli dışlı olmak isteyen ki genelde öyledir yapar. Sadece gösteriş için aldıysa ki böyle tip çok türkiyede onlar yapmaz çünkü ne olduğunuda bilmez ve ben telefona 2 milyar saydıysam niye kalkıp uygulama için ayretten para vereyim. ?
  • Acaip şarj yıyır 2 kere yptım snra dayanamadm eskı hale gerı dondurdm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.