Şimdi Ara

passat 1.5 tsi 180 km ile tüketim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cruise control ile sabit 180 km hızla yakıt tüketimini videoya çektim. 10 km boyunca.
    Tirvona /youtube
    Passat ile uçtuk :) 180 km hız ve tüketim. 2020 vw passat 1.5 tsi dsg elegance
    https://www.youtube.com/watch?v=w7_uzYejq0s

• 100 km hızda yaktığın değere bişey demiyorum 5 litre normal bir değer artık sabit 100 km/h ne ki zaten.
    Lakin 180 sabit giderken tüketimi sıfırlıyorsun ya o en büyük hata işte. Sen bu arabayı soğukken çalıştırdın ısınana kadar biraz fazla yaktı. O esnada direkt en verimli haliyle tüketimi başlatmış oluyorsun.
    Ayrıca 180 ile olarak gittiğin yolu bilen bilir, geneli rampa aşığıdır. Araç devrini aldı mı gaza basmadan gidersin çoğu yerde. Yani orda sabit 100 ile gitseydin ortalama 3 litreleri falan görürdün daha fazla prim yapardın bidaha öyle denersin
  • Hocam 180 km hızla gittiğiniz süre boyunca hep yokuş aşağı mı gittiniz ?

Eğer öyleyse gerçek tüketim verisi değil. Düz yolda gerçekleştirmeniz gerekir bence bu testi.
  • 10 km hiç bir şeyi kanıtlamaz. Araçların gerçek tüketim verileri minimum 500 km üzeri ideali ise 2000 km üzeri seyahatlerde doğrulanır.
  • 100 km hızda yaktığın değere bişey demiyorum 5 litre normal bir değer artık sabit 100 km/h ne ki zaten.
    Lakin 180 sabit giderken tüketimi sıfırlıyorsun ya o en büyük hata işte. Sen bu arabayı soğukken çalıştırdın ısınana kadar biraz fazla yaktı. O esnada direkt en verimli haliyle tüketimi başlatmış oluyorsun.
    Ayrıca 180 ile olarak gittiğin yolu bilen bilir, geneli rampa aşığıdır. Araç devrini aldı mı gaza basmadan gidersin çoğu yerde. Yani orda sabit 100 ile gitseydin ortalama 3 litreleri falan görürdün daha fazla prim yapardın bidaha öyle denersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmedi su 10 km gercek(!) Yakit tuketim testi fiyaskosu

• "Bravo ne kadar akıllı bir insan dizel yerine benzinli almış"
    Dememiz için bu kadar boşa uğraşmışsınız

• bir dahakine 2 km gidip onu paylaşın daha gerçekçi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • full yokus asagi yolda bosta bile 180le gider. o yolu bilen bilir milleti kandirmayin artik yahu. 100le gidiyosun motor sicakken sifirliyosun tuketimi 4.8 aferin. yahu 1.6 tdi ile 100le gitsem orada 2.8 yakarim.
    gercek degerleri soyleyim duz yolda 1.4 tsi 150lik passat 130 ile 6.6 yakar. 180 ile 12 13 yakar tarafimdan defalarca test edilmistir. duz yolda tdi ile de 130la 4.8 yakar 180le 8 yakar

• adam 250k ya araba almış kendine göre videolar atıyor işte niye bozuyonuz adamı

• Geçen paylaştığınız gibi gerçek tüketim verisi değil, tünel olmasaydı 14 litre ortalama olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF52D74F

adam 250k ya araba almış kendine göre videolar atıyor işte niye bozuyonuz adamı
    Hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde aynı yolun ters istikametinden denesene delikanlı.
  • Otv indirimli

• Şu videoları sadece gidiş değil gidiş dönüş Çekeceksiniz hala öğrenemediniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.