Şimdi Ara

Periyodik bakımı 3 bin km geçtim. Ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Garantideki aracımın 10 bin periyodik bakımı şehir dışında olduğumdan 3 bin km geçti servise gittiğimde herhangi bir yaptırımı varmı? Teşekkürler hayırlı forumlar

• araç garanti kapsamından çıkabilir. kullanım kılavuzunda bununla ilgili bir madde vardır, oradan kontrol etmek gerekir.
  • Off kötüymüş ya. Umarım garantiden çıkmamıştır
  • Maalesef garantiden çıktı araç. Bakım aralığının % 5'ine kadar yanı 500 km tölerans tanıyorlar. Sen aracın neredeyse iki sonraki bakıma birleştirmeye kalkmışsın. Garantiyi falan boşver bir an önce bakımı haptır. Bu arada şehir dışında derken Mordor'da mıydın da servise gidemedin?
  • daçyada periyodik bakım 20 binde.ben 8-10 binde bir gidiyorum
  • Konuşun garantiden yana sıkıntı yok derlerse bakımı orada yaptırın. Garantiden çıktı derslerse dışarıda yaptırın.
  • km düşürün. ardından tekrar yükseltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde araci ilk aldigimizda bakimi geçmişti. Servis sorun etmedi.Garinti uzatirken sorun olabilir dediler onda da sorun olmadi.
  • Birsey olmaz 10000 de bakim mi olur zaten.
  • servisin insafına kalabilirsin, yapmamak lazım
  • Aracınızı bağlayabilirler, geçmiş olsun.
  • Hiçbirşey olmaz.

Yalan yanlış bilgiler verip adamın tatilini zehir etmeyin.

Ayrıca 10 binde bir bakım olayı tam bir fırsatçılık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Hiçbirşey olmaz.

Yalan yanlış bilgiler verip adamın tatilini zehir etmeyin.

Ayrıca 10 binde bir bakım olayı tam bir fırsatçılık .

+1

Bu 3. Sıfır aracım. 3000 km geçtiğim bakım çok oldu. Şahsen bu zamanda periyodu 10000 olan aracı almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Maalesef garantiden çıktı araç. Bakım aralığının % 5'ine kadar yanı 500 km tölerans tanıyorlar. Sen aracın neredeyse iki sonraki bakıma birleştirmeye kalkmışsın. Garantiyi falan boşver bir an önce bakımı haptır. Bu arada şehir dışında derken Mordor'da mıydın da servise gidemedin?

mordor süpermiş
  • trafikten men olabilir
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Merak ettim de :
    Kural kelimesinin anlamını biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

daçyada periyodik bakım 20 binde.ben 8-10 binde bir gidiyorum

para varsa ne mutlu!
  • Yaptırımı değil de motorun durumunu düşünün bence.
  • Buradaki mesajlarin aksine ancak bahane olur ama teknik bence bi sorun olmaz, 10.000KM de servis bakimi ulkemize ozel, ve daha cok büyükşehirlerdeki trafik dikkate alindigi icin bu kadar az.

Iyi sentetik yaglar 25.000KM* kadar dayanabiliyor ama cok degisken yag ve trafik kosullari oldugundan firmalar pek sorun yasamak istemiyor.

Kisacasi ilk seferin günahı olmaz. ;)

*Mobil 1 Extended Performance 5W-30 oil provides guaranteed protection of critical engine parts for 25,000 km or one year, whichever comes first. Excluded service includes: commercial and racing applications; frequent towing or hauling; extremely dusty or dirty conditions; or excessive idling.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 19 Temmuz 2017; 0:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Off kötüymüş ya. Umarım garantiden çıkmamıştır

Kardesim hersey serviste biter.git motor yagini disarida degistirt 200 300 km daha git.sonra git servise hastam vardi bir aydir gece gunduz onunlaydim de.olmadi yagi filan degistirtmeden direk git.ben bin km gecmistim hastam oldugundan normalde 2bin km olan aracimin bakimi 1 haftada geldi.1haftda 2bin km yaptim. İsteyerek mi yaptim hayir.gece gunduz hastamin pesindeydim gidemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.