Şimdi Ara

Protein Tozu / Soru / Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belli aralıklarla spora gitmişliğim var fakat bu sene ciddi ciddi başlamıştım. 3 ay civarı gittim sonra hastalıktı finallerdi tatildi derken 2 ay gidemedim. Tabi bu sürede ciddi performans düşüklüğü oldu. Şimdi tekrar başladım yaklaşık 1.5 ay falan oldu yarım kalan Muscletech nitrotech whey isolate + tavuk ağırlıklı beslenmem sonucunda eski halimden daha iyi bi duruma geldim. Kutu bitti. Sizce şuan ne almalıyım, Dynatize Iso 100 tarzı bişeyi övüyolar fakat acele etmeyip bi bilene danışmak istedim. Boy 1.79 kilo 76. Göbek az buz var tam eritemedim. Bütçe sorunum yok sayılır.
    + olarak bi protein tozu kutusu açıldıktan sonra ne kadar süre içinde tüketilmelidir/kullanılabilir?
    Şimdiden eyvallah.[\b]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dymatize hidrolize whey kana daha hızlı karışıyor ve temiz bir ürün 0yağ 1gr karbo. ama önerir misin dersen önermem çünkü 210+ tl civarı suan fiyatı ve haketmiyor bu fiyatı ben kampanyalarla 5 ay once 100-125tl civarına almıştım 2 kutu 1 tanesi bitti digeride yarı oldu ama bitince optimum alırım tekrar 150tl e diyordum oda 170 tl olmuş.nitrotech on iso100 hangisini ucuz bulursan onu al
  • Hocam optimum 179 tl oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş benim stoğum vardı , bayadır protein tozu almıyordum. 155 liraya aldığım şey 200 lira olmuş. 0.11 lira proteinin gramı(tozun hepsi protein olursa)

10 liraya 1 kilo tavuk alsam %20 protein olsa. 200 gram protein 10 lira 0.05 lira gramı.

Bir anda protein tozuna 200 lira bayılmaktansa , gidip tavuk alıp yemek hem daha sağlıklı hem daha ucuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

dymatize hidrolize whey kana daha hızlı karışıyor ve temiz bir ürün 0yağ 1gr karbo. ama önerir misin dersen önermem çünkü 210+ tl civarı suan fiyatı ve haketmiyor bu fiyatı ben kampanyalarla 5 ay once 100-125tl civarına almıştım 2 kutu 1 tanesi bitti digeride yarı oldu ama bitince optimum alırım tekrar 150tl e diyordum oda 170 tl olmuş.nitrotech on iso100 hangisini ucuz bulursan onu al

Hocam yorumun için saol öncelikle. Sırf bunun için bütçe ayırdım tabi bu kazıklanmak istediğim şeklinde anlaşılmasın yeterki ürün temiz kaliteli bişey olsun zararı ziyanı olmasın. Ne yapmalıyım sizce?

• Beyler bi yardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nutrex muscle infusion black kullaniyorum bu aralar universal amino 2700 ile birlikte. Etkisinden memnumum. Alirken uzun sureli ve kisa sureli protein destegi saglamasi (yada oyle vaad etmesi diyim) ilgimi cekmisti suan gayet memnunum. Cesitli sitelerde daha fazla bilgi bulabilirsin urun hakkinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.