beyler bayanlar 2018 mezunuyum tyt 20k ayt 63k şimdi neden bu ayt böyle gibi sorular gelebilir veya gelmez son sene okulda lti anlatmadılar ben de fizik çalışmadım organik bakmadım ortaya bu aş çıktı şimdi yaşadığım şehir değişti hiç tanımadığım bir şehirde tanımadığım insanlarla başka bir kurumda sınava hazırlanıyorum bu sene hedefim 5-8k arasına girmek.Oldukça normal zekalı ve ortalama bir bireyim bu yüzden yapabileceğimi düşünüyorum uzun zamandır da foruma girip kitap sistem hakkında bilgi aldım ama hep misafirdim şimdi bir hesapta ben açtım ve birşeyler paylaşmak istedim bu sene benim kullandığım kitapları yazarak başlıyorum.tüm yoldaşlarıma başarılar dilerim gönlünüzdeki hayırlı olur malum her şeyin hayırlısı
Bu sene kullanıyor olduklarım Türkçe: Yayındenizi cep : konu anlatımını bu kitaptan çalışmıştım geçen sene yanında birey b tr ve yayındenizi tr çözmüştüm 35/4 yapmıştım yine bakıyorum konulara bu kitaptan kuantum:dershaneden verdiler bilgi sarmal:az test var ama konuyu anlayıp anlamadığını gösteriyor limit:limit kuantum bilgisarmal bitti sayılır 345:yayın birazcık al beni dedi aldım bugün yarın alırım elime
matematik: geçen sene bireyb yayındenizi fen bilimleri eksen ekstrem çözmüştüm tyt için 345-kuantum-bilgisarmal-kültür-acil bu seneki ekipman
geo: geçen sene eis birey b fen bilimleri ygs lys çözdüm bu senekiler kuantum bilgisarmal acil
fizik : fiziğim geçen sene boştu hiç birşey bilmiyorum dersem yeridir bireybden boş kalınca çözüyordum o da iki üç test bu sene ertan sinan şahin-bilgi sarmal palmekonu soru-apotemi-kuantum gidiyorum ertan hocadan dinledikçe dersten zevk alıyorum selamlar ona da
kimya kimyada geçen sene yayındenizi ygs hız renk ayt fen bilileri ygs lys birey b birey c yaptım ama enerjiden sonra hep koptum bu sene 345 kuantum palme konu soru bilgi sarmal gidiyorum
biyo: en sevdiğimlerden yayıdenizi fen bilimleri birey b c apotemi sistemler çözdüm bu sene 345 kuantum bilgi sarmal palme konu palme soru gidiyorum
kullandığım kitaplarda kuantum dışındakiler esaslı kaynaklardır kuantumu biraz boş buluyorum neyse çok şey yazdım beyler bayanlar foruma giriş yaptım bilgi alışverişe açığım herkese iyi çalışmalar başarılar
Eyvallah :) ama önerdiğim kitaplara bak istersen bir, belki daha verimli olur senin için.
acil denemelerini çözmeyi unutma. deneme olarak en fazla tavsiye edilenler arsında yayın denizi vardı. onu da unutmamak gerekli