Şimdi Ara

Shoulder press yapamiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle yeniyim 9.gun oldu.shoulder press (sanirim benchin aletlisi) asiri derecede zorluyor.15 kiloyu 2. Sette tikanarak yapiyorum.
    Normal mi bilmiyorum , asiri derecede beni sinir ediyor.
    Olcumlerde kas oranim dusuk cikti.

Cok agir program olmadigi icin hergun gidiyorum.bunun sakincasi var mi ?

• Benchin aletlisi olayını anlamadım.
    Shoulder press derken dumbell shoulder pressten mi bahsediyorsun yoksa military pressten mi?
    Omuz için çok ağır kilolar girmeyin.Tekrar sayısını yüksek tutabilirsiniz. Overhead press i ağır girebilirsin giriceksen.
    Ben 3x5 çalışıyorum overhead pressi.
  • Hergun. Gitme kaslar ne zaman dinlenecek full bodyde
  • Shoulder press dumbell ile yapiliyor diye biliyorum
    15 Kg baslangic icin agir bence 7.5 veya 10 kg ile basla bence.
  • Şu hocam.

Shoulder press yapamiyorum.
  • Omuz çabuk sakatlanabilir çok ağır girme, çok tekrar yaparak yorabilirsin omuz kaslarını. Yavaş yavaş da arttırırsın ağırlığı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Omuz çabuk sakatlanabilir çok ağır girme, çok tekrar yaparak yorabilirsin omuz kaslarını. Yavaş yavaş da arttırırsın ağırlığı..

Diğer aletleri kaldırırken zorluyorum tüm eforumu , ama bu alette olmuyor.baya moralım bozuldu 30 kaldırabları görünce.

Kas ağrısı olmasada bugun yorulduğumu farkettim.1 gün ara verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde bench press
    12 yıl önce açıldı
    Bench press yapamıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sey sabir isi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Her sey sabir isi.
    Powerlifter olmak gibi bir hedefin yoksa neden takıyorsun bu kadar kaldırdığın ağırlığa? Amacın vücut geliştirmekse 5 kiloyla bile olsa kaslarını zorlayabiliyorsan, düzgün formda hareketleri yapabiliyorsan gerisinin hiçbir önemi yok gelişir vücudun.Geliştikçe de ağırlıklar kendiliğinden artar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umomanemre

Powerlifter olmak gibi bir hedefin yoksa neden takıyorsun bu kadar kaldırdığın ağırlığa? Amacın vücut geliştirmekse 5 kiloyla bile olsa kaslarını zorlayabiliyorsan, düzgün formda hareketleri yapabiliyorsan gerisinin hiçbir önemi yok gelişir vücudun.Geliştikçe de ağırlıklar kendiliğinden artar zaten.

Alıntıları Göster
    E tamam kaç kilo yapıcaktın ki zaten acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umomanemre

Sağol , amacım duvarlardaki rambo gibi olmak değil.Sadece fit ve kaslı vücud.

20-30 kaldıranları gördükçe çekiniyordum.kimse yokken kaldırıyordum.
  • Yapamazsın çünkü fakirsin. Bedenin izin verse ruhun vermez.
  • 9 gün olmuş daha ne olacak. Hareketi doğru yap sen yeter, kilolar zaten zamanla artacak hiç merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

9 gün olmuş daha ne olacak. Hareketi doğru yap sen yeter, kilolar zaten zamanla artacak hiç merak etme

Benim boy uzun vucut biraz ince.zorlu olcak ama2 yıl öce bilinçsiz bodrum katta yapmıştım.ilk günden bench verilmişti.aletler işkence aleti gibiydi.vücut hacim almıştı.tshirt giyince salık hantal durmuyordu.

Teşekkürler cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

quote:

Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

9 gün olmuş daha ne olacak. Hareketi doğru yap sen yeter, kilolar zaten zamanla artacak hiç merak etme

Benim boy uzun vucut biraz ince.zorlu olcak ama2 yıl öce bilinçsiz bodrum katta yapmıştım.ilk günden bench verilmişti.aletler işkence aleti gibiydi.vücut hacim almıştı.tshirt giyince salık hantal durmuyordu.

Teşekkürler cevap için.

Alıntıları Göster
    Ben hiç yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ben hiç yapmıyorum

Bu beni motive mi ciddi mi ? 😄

Edit ; yapamıyorsun ,yazdın sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 17 Mart 2015; 20:45:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ben hiç yapmıyorum

Bu beni motive mi ciddi mi ? 😄

Edit ; yapamıyorsun ,yazdın sandım.

Alıntıları Göster
    Shoulder Press yapmana gerek yok. Omuz için Standing OHP ve Lateral Raises yeni başlayan biri için fazlasıyla yeterli. Başka harekete gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Shoulder Press yapmana gerek yok. Omuz için Standing OHP ve Lateral Raises yeni başlayan biri için fazlasıyla yeterli. Başka harekete gerek yok.

Lateral yapıyorum
    Dumbelleri sağ sola kanat gibi açmak yada 2 dumbelli gobek hizama alarak omuzlar yana ve yukarı kollargöğse doğru kaldırıyorum.

Lateral bu oluyor değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Lateral yapıyorum
    Dumbelleri sağ sola kanat gibi açmak yada 2 dumbelli gobek hizama alarak omuzlar yana ve yukarı kollargöğse doğru kaldırıyorum.

Lateral bu oluyor değil mi ?

Alıntıları Göster
    10 günde 20 kilo . 1 aya 60 kilo ile omuz mu çalişacaksın ?

9 günde 10 kg bile ideal.Henuz yenisin agırlıktan çok tekrara agırlık ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 17 Mart 2015; 23:02:38 >

• Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim.

10. Günündeyim.

Sol kol sağ koljmdan daha ince bu düzelirmi ? Yoksa sol kolamı ağırlık vereyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 18 Mart 2015; 15:28:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.