Şimdi Ara

Sizce Bu Araçlardan Hangisi? ( Ford Focus hb 2,5 - Honda Civic fd6 - Mazda 3 - Renault Megane 3 hb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Focus hb 2,5 - Honda Civic fd6 - Mazda 3 2008-2009 - Renault Megane 3 hb 2010-2012

Bu araçlardan hangisi daha tercih edilebilir sizce? Otomatik vites düşnüyorum, konforlu olması bir artı elbette ve az sorun çıkarsın istiyorum. Honda civic'in tasarımı güzel ama el freninin konumu sürüş sırasında sanki rahatsız edecek gibi görünüyor fotoğraflarda, kullananlar varsa tavsiyelerinizle daha da şekillenecek bu düşüncem. Aslında hb düşünüyorum ama civic'i tasarımı, mazda'yı da sorunsuz olması yorumlarını çok okuduğum için ekledim.

Teşekkürler.

Bütçe 35-45 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralerx -- 23 Şubat 2019; 19:12:12 >

• Bu paraya bunların temizine sadece mazda'da rastlarsın ben de arıyorum zira :)
  • 35-45 arası fd civicin üstünden tır falan geçmiş olur büyük ihtimal
  • Bu araçlar feleğin çemberinden geçmiş olur bu bütçede

Temiz, düşük km 2010-2011 cruze bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Şubat 2019; 23:41:34 >
  • Focus 2.5 titanyuma ve fd6 premium Sahibi oldum ikisi de Manueldi. Fd6 daha iyi kaçıyor ama Focus daha az yol sesi alıyordu bence. Bu arada focusu 2015 Haziran’ın da 38 e satmıştım senin bütçeye bu arabaların temizini bulamazsın model değiştirmeni öneririm yoksa başın ağrır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.