< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 26 Ağustos 2019; 13:32:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 26 Ağustos 2019; 13:32:42 > |
aracın pek kalıtelı değilmiş bence ondan bunlar olmus
|
At, avrat, silah ödünç verilmez atasözlerimizden
|
Ben ziyadesi ile dersimi aldım, size de yavsiyemi yaptım. Veren versin...
|
Eğer arkadaşının samimiyetine güvenmiyorsan zaten sorun aranızdaki ilişkidedir. Ben arabamı da motorumu da veririm arkadaşlarıma. Sorun olursa da yaptırırız, dostluk daha önemli. Kendi hatasını bana mal edecek arkadaşım hiç yok.
İki arkadaşım benim motorumla kaza yaptı. Maddi hasarlı kazalar oldu. Aynı arkadaşlarım istesin yine veririm, hiç tereddüt etmem. Kaza sonrasındaki yüzlerindeki ifade, yaklaşım zaten belli ediyor. |
Siz tam okumamışsınız sanırım. Olay kendi aracımda ve benim başıma geldi. Sonra düşündüğümde arkadaşıma emanet vermiş olsaydım ve olay onda iken olmuş olsaydı varsayımından bahsetmiştim. İyi ki de bende iken olmuş, aksi durumda arkadaşlık zarar görürdü demek istedim. 2-3 bin TL değil ki sineye çeksek, sonuçta kabahat kimse de yok. Olacakmış.
Aracın toplam maliyeti 20 bin TL üzerine çıktı... |
Sakınılan göze çöp batar. Geçmiş olsun
|
Bence ustanızı değiştirin yetkili servis kitapçığında neyin kaç km de yada kaç yıl ömrü olduğu yazar ona uyan bir usta bulun
|
Ben de sizin gibi titiz bir insanım. Çevremde olan herkes bilir bu durumu ve kimse aracımı istemez. Hatta bazen yakın akrabaların işleri olur ama benden araç istemek yerine konu-komşudan isterler. Bunu yüzüme de söylerler "senin arabanı bırak emanet almayı, binerken bile tırsıyoruz" derler. Ama kafam rahat hiç değilse, herkeste bu durumu kanıksamış, kimseye batmıyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 26 Ağustos 2019; 15:5:29 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |