Şimdi Ara

Trafiğin sebebi 1.3 doblolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 ile otobanda kaptırmış gideersin oda en sol şeritte 90 'la gitmeye çalışan dobloyu dayılar.

Sinyal atarsın anlamaz,dibine girersin görmez....

• Reul kullanıcısına yanıt
    Reul demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Reul

kesinlikle kötülemek için söylemiyorum uygulanabilirliğine inansam en güzel sistem klasik kategorisine girmediği sürece 2000 altı binek araçların trafikten men edilmesi
    not:Aracım 2000 modelden eski
    aynen 1999 5.40i yolda gidemeyecek ama 2020 polo 1.0 tsi gidecek, güzel mantık
    performansla araç yaşının ne alakası var
    Bu arabaları genç tayfa kullanıyorsa aşırı hızlı ve kontrolsüz,
    Yaşlılar kullanıyorsa da aşırı yavaş ve daha da kontrolsuz kullanıyor. Trafikte bir tek onlar var gibi davranıyorlar

En soldan 30 la giden Micra kullanan kadınlara ve bu Doblo kullanan yaşlılara istediğin kadar selektör at yol alamazsin
    Reul kullanıcısına yanıt
    Reul demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

performans anlamında söylemedim ki trafik yoğunluğu azaltırsın ve işin kaza kısmına bakarsan 1 tane 5.40 varsa yolda 1000 tanede şahin tenekesi var trafikte bulunması bile tehlike

Alıntıları Göster
    ülkedeki ekonomik şartlar malum, herkes büyükşehirde yaşamıyor toplu taşımanın yetersiz olduğu küçük şehirde yaşayanlara araba şart.
    Adam 15bin lirası var diye arabaya binmesin mi?
    1-Suv delisi ablalar
    2-Hız kurallarına uyuyorum ben yea diyip hızlanma şeridi olan sol şeridi kapatanlar
    3-Panelvanlar

1 ve 3un ayna kullanımı zaten 0.En soldan en sağa geçtiğini görmek değil görmemek zor.Bunları artık eğitimde kurtarmaz.Çıplak elle 20 gün şamarlasan anca için soğur

O yüzden ben 2.kategoriye girenlere 2 kelam etmek istiyorum.O sol şerit var ya, solunda bariyerler var metalden o işte ......... Orta şeritte sağ şeritte dibine girip yol isteyen ha**anlara laf söyle de ula sen kimsin sol şeridi babanın malı gibi kapatıyorsun be hey dü**ü
    EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    E EZİKMAN demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

Alıntıları Göster
    performans anlamında söylemedim ki trafik yoğunluğu azaltırsın ve işin kaza kısmına bakarsan 1 tane 5.40 varsa yolda 1000 tanede şahin tenekesi var trafikte bulunması bile tehlike
  • tmm
  • kesinlikle kötülemek için söylemiyorum uygulanabilirliğine inansam en güzel sistem klasik kategorisine girmediği sürece 2000 altı binek araçların trafikten men edilmesi
  • quote:

kesinlikle kötülemek için söylemiyorum uygulanabilirliğine inansam en güzel sistem klasik kategorisine girmediği sürece 2000 altı binek araçların trafikten men edilmesi
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    ülkedeki ekonomik şartlar malum, herkes büyükşehirde yaşamıyor toplu taşımanın yetersiz olduğu küçük şehirde yaşayanlara araba şart.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sorun başka tabi asıl büyük sorun 15-20 bin lirayla tenekeye binmek zorunda olmak küçük yerdeyim buranın trafiği bile insanı çileden çıkartabiliyorsa istanbul gibi yerlerde olanlara kolaylıklar binsin efendim

• Bu arabaları genç tayfa kullanıyorsa aşırı hızlı ve kontrolsüz,
    Yaşlılar kullanıyorsa da aşırı yavaş ve daha da kontrolsuz kullanıyor. Trafikte bir tek onlar var gibi davranıyorlar

En soldan 30 la giden Micra kullanan kadınlara ve bu Doblo kullanan yaşlılara istediğin kadar selektör at yol alamazsin
  • 1-Suv delisi ablalar
    2-Hız kurallarına uyuyorum ben yea diyip hızlanma şeridi olan sol şeridi kapatanlar
    3-Panelvanlar

1 ve 3un ayna kullanımı zaten 0.En soldan en sağa geçtiğini görmek değil görmemek zor.Bunları artık eğitimde kurtarmaz.Çıplak elle 20 gün şamarlasan anca için soğur

O yüzden ben 2.kategoriye girenlere 2 kelam etmek istiyorum.O sol şerit var ya, solunda bariyerler var metalden o işte ......... Orta şeritte sağ şeritte dibine girip yol isteyen ha**anlara laf söyle de ula sen kimsin sol şeridi babanın malı gibi kapatıyorsun be hey dü**ü
  • quote:

İnsan beyni engin bşr deniz her zihniyetten insan var işte

Konuya gelirsek 14 yıldır istanbul ağırlıklı marmara bölgesinde aktifnaraç kullanıyorum günde min 50 bazen 500 600 km yaparım bitane solu kapatmış doblo görmedim gördüysemde hatırlamıyorum yani böyle beni rahatsız edip dur şuraya bi konu açayım demedim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 26 Nisan 2020; 11:16:28 >
  • Trafiğin sebebi tam olarak her şoförün kafatasainin içerisinde.
    Iyi Sofor olmak icin kurallara uymak yeterli.
    Gunumuzde neredeyse tum arabalar yeterli, kurallara uymak icin tam olarak tek ihtiyac zeka içeren bir Beyin'e ve ahlaka sahip bir surucu.

Kurallar var ise zeka'ya ne gerek var diye soracak olursan, 120 hiz limitinde her daim 120 ile gitmenin guvenlik olmadigini anlamak biraz zeka gerektiriyor.
  • 1.6 mjet ise sıkıntı büyük
  • 2- için konuşuyorum, ya 90 la giderken, o da kendi bir sağ şeridindeki 70 ile giden aracı solluyorsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 27 Nisan 2020; 12:7:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

1.6 mjet ise sıkıntı büyük
    Epey az da olsa 135 hp 2.0 multijet de var, bi kere kullanmıştım. Bi ticari için saçma şekilde gidiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Epey az da olsa 135 hp 2.0 multijet de var, bi kere kullanmıştım. Bi ticari için saçma şekilde gidiyordu

Alıntıları Göster
    Hocam bende zamanında 1.6 benzin palio kullanmıştım, araç 900kg civarı olduğu için motor sağlam uçuruyordu gaza tam basınca magirus dolmuşlar gibi burun havaya kalkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZİKMAN -- 27 Nisan 2020; 1:15:38 >
  • EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    Ağırlığına göre güçlü motoru olan araçlar güzel gerçekten, kullanması zevkli oluyor.

Favorilerimden biri 96 model corolla 1.6 gli. Ruhsatta 970 kg yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, motoru 114 beygir üretiyor, çok tatlı yürüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Alıntıları Göster
    amerikan pazarına gidenlere o motorlardan mı takıyorlardı acep? gerçi oralarda 2.4 hatta 3.0 varsa şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: sight

2- için konuşuyorum, ya 90 la giderken, o da kendi bir sağ şeridindeki 70 ile giden aracı solluyorsa?
    Sol şeridi kapatan dedim sollamaya çıkan demedim
  • Ok tamam, bu durumda sorun yok, bir sürücünün, orta şeritten mesela 70 ile giden araçları, sol şeritten hız sınırlarına uyarak 90 ile sollamasında bir sorun yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 27 Nisan 2020; 12:29:54 >
  • yine mükemmel tespitler ve öneriler. sanki ülkede yollar sadece otobanlardan müteşekkil ve de otobanda soldan giden doblolar 120 ve üstü hızla gitseler ne trafik olacak ne de sıkışıklık. ankara 10 milyon istanbul 30 miyon olsun yeterki soldan kimse gitmesin, giden de ibreyi zorlasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.