Şimdi Ara

Turkcell'in EBA İçin İnternet Hızını 100 mbpse Çıkarması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell uzaktan eğitim İçin EBA'yı kullananların internet hızını 100 Mbps’e çıkardı.Öğrenciler ve veliler için büyük bir gelişme bence rahatlıkla EBA'yı kullanabilecekler. Böyle durumlarda duyarlılık göstererek hizmet vermeleri çok yerinde bir karar olmuş
    www.superonline.net
    Turkcell Fiber müşterilerimiz EBA’yı rahatça kullanabilsinler diye EBA platformundaki hızlarını 100 Mbps’e çıkardık! - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/hakkimizda/duyurular/eba-yonune-kullanimlar-limitsiz-ve-fiber-musteriler-icin-de-100-mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogamesever -- 23 Mart 2020; 11:52:24 >

• Yakışanda bu olur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotalı olanlara da sınırsız olması güzel uygulama.

• hız yükseltme olayı çok güzel olmuş birçok kişi zaten EBA da ders alacak sıkıntı çıkabilirdi önceden önlem almışlar harika
  • Eba erişimi ile sınırlı kalması ayıp olmuş tamamen erişim hızını yükseltse zarar mı edecek hayır.

Mobil dahil tüm kotaları kaldırmalı ve tamamen sınırsız erişim sunmalı bunca zaman ödenenler ile bu avantaj rahatça sağlanır.

Faturaları bir kaç ay almayabilirler ama işlerine gelmiyor.
  • Sadece eba sitesine girişte mi hız arttı?
  • Güzel olmuş ama tahminimce bu yayinlari izkeyen rakam bayağı düşük olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamen reklam. belki de çıkarmadılar 100 mbpsye kim nerden anlayacak. speedtest eba serveri mi var? gblarca download yapılacak bir şey mi var? 4k içerikler mi var? 15mbps ile 100mbps farkını hissettirecek ne var mesela? sadece çok küçük kotalı kullanan bir kesim için kotadan düşmemesi sevindirici olabilir.
    bu şekilde ebanın daha hızlı açılacağını düşünenler yanılıyor. o mebin eba sunucularının kapasitesiyle alakalı bir durum turkcell'in buna etkisi olamaz. kendisi sunucu hizmeti vermediği sürece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 24 Mart 2020; 19:19:21 >
  • Laf olsun torba dolsun, dostlar da alışverişte görsün, online eğitim için 3-4 mbps fazlasıyla yeterlidir, 100 versen ne olur 1000 versen ne olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helal olsun vAlla keşke diğer operatörlerde örnek alsa turkcellin bu hareketini
  • Ebaya girdim video açtım paketten gitmedi. Hotspot ile pcden girince de paketten gitmiyor. Uygulamadan girince paketten gidiyor orada da videolar açılmıyor

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Ebaya girdim video açtım paketten gitmedi. Hotspot ile pcden girince de paketten gitmiyor. Uygulamadan girince paketten gidiyor orada da videolar açılmıyor
    hocam çözüm buldunuz mu ?
  • muharremgrgl kullanıcısına yanıt
    Chrome dan izleyince düzeldi

• en iyisi türkcell yine yaa ne olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Chrome dan izleyince düzeldi
    tesekkür ederim hocam. Chrome paketten yemiyor değil mi?
  • Turkcell kendini geliştirmiş. 2.5 sene önce dükkanların birinde kullanmıştım en son. 10 mbit maksimum verebiliyordu. Gerçi o noktada Türk Telekomda kötüydü 35 mbit maksimum verebiliyordu. Şimdi baktım 50 mbite çıkarmış çoğu kişinin hızını. Böyle devam ederse türk telekomun tekelliği biter ve pahalı fiyat politikasını bırakır belki, rekabet olunca.
  • biladerim tamam koronadan dolayı zor günler geçiriyoruz ama sen baya bir ağır geçiriyorsun bu süreci sanırım, tekelleşmeye çalışan turkcell, pahalı fiyat politikası olanda turkcell...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.