< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 13 Aralık 2019; 10:1:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 13 Aralık 2019; 10:1:6 > |
kardeşime gm 4g aldık 2 sene kullandı ben de kullandım hala aktı kullanılıyor bazı fiziksel hasarlar yenıden başlama vs sorunlar çıkardı ama piyasadakı fp urunlere gore normal karsıladım
şuan piyasada gm ye gelene kadar çok daha üstün fp cihazlar var haliyle benim için zaten vestel kara listede casper saçma sapan ürünlere saçma sapan fiyat istiyor tekrar gm almam için gm nin unisoc gibi platformlara yonelmesı lazımkı kı oradakı rakıplerıyle fp avantajını korusun ve belkı ucuz 5g de avantaj saglasın |
General Mobile 4g android one 3 yıl önce 550 liraya almıştım.şarj soketi 2.senenin sonunda işlevini yitirdi ve 50 liraya değiştirdim. ses ve açma kapama tuşu yakında gider. batarya da çok çabuk bitiyordu. orjinal bataryayla değiştirdim.3 sene önce fazla fp ürünü olmadığı için almam mantıklıydı. pişman değilim aldığıma ama şu an telefon değiştirsem xiamoi veya samsung alırım. bu markaların ucuz telefonları bile donanım olarak artık çok kaliteli. yerli üreticilerin(neresi yerliyse artık) pek bi anlamı kalmadı.
|
Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 11 Aralık 2019; 21:50:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasirata -- 11 Aralık 2019; 21:49:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |