< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tupten dolayidir buyuk ihtimalle . Aracin orjinalini bozun sonra nie sorun var diye arayin :)
|
Tamam atmosferik motordur normaldir de adam 5. Viteste girdiğim yokuşta 2 ye düşüyorum diyor. Bu kadar da olmaz ki. Hocam siz yokuşa girerken ya girmeden iyice hizi alin devir dusmeye baslar baslamaz 4 e cekin ve yine dip gaz devam edin hala kurtarmiyorsa 3 te kesin kurtarmasi lazim ayni verdiginiz gazla devam ediyorsaniz bu da sebep olabilir belki
|
normal... seni geçenler turbolu cruze lardır.
|
Debriyaj balatası ömrünü tamamlamış kaçırma yapiyor olabilir. Yüksek devirde duşuk hız yapması buna bağlı olabilir.
|
rampaya girmeden 4'e düşürün vitesi öyle girin rampaya çıkacaktır.
|
Atmosferıkler boyle zaten, normal. 3000 devırın altında gırersem 4. Vıtese kadar dustugum oluyor. Yalnız 2. Vıtese kadar dusmen bıraz ılgınc
|
atmosferik araba kullanmayı bilmiyorsunuz o yüzden çekmiyor.
atmosferikte devir çevireceksiniz. turbo dizel gibi beşinci viteste yokuş çıkmayı beklemeyin. ama ikinci viteste gaza yüklenip tam tork değerine ulaşınca güzel çekmiş olacak ve vitesi üçe alabileceksiniz. |
Bende 1.4 lpgli 2012 fiesta vardı. O da yokuşlarda tıkanıp kalıyordu. Satıp 1.0 turbo bi araba aldım da rahatladım. Şu devirde atmosferik benzinli araba kullanılmaz bence.
|
Şuan 1.0 atmosferik bile getirsen hatta içine 4 kişi geçelim bir çok rampada 3. Vitesin altına düşmem
![]() Bende Nissan almera 1.5 vardı rampalarda 4. Viteste 120 den aşağı indirmiyordum. Aynı yolda 1.0 atmosferik 208 ile 3. Vites altına hiç çekmedim. Kullanmayı bilmiyorsanız binmeyiniz efendi... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Temmuz 2019; 21:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|