< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tupten dolayidir buyuk ihtimalle . Aracin orjinalini bozun sonra nie sorun var diye arayin :)
|
Tamam atmosferik motordur normaldir de adam 5. Viteste girdiğim yokuşta 2 ye düşüyorum diyor. Bu kadar da olmaz ki. Hocam siz yokuşa girerken ya girmeden iyice hizi alin devir dusmeye baslar baslamaz 4 e cekin ve yine dip gaz devam edin hala kurtarmiyorsa 3 te kesin kurtarmasi lazim ayni verdiginiz gazla devam ediyorsaniz bu da sebep olabilir belki
|
normal... seni geçenler turbolu cruze lardır.
|
Debriyaj balatası ömrünü tamamlamış kaçırma yapiyor olabilir. Yüksek devirde duşuk hız yapması buna bağlı olabilir.
|
rampaya girmeden 4'e düşürün vitesi öyle girin rampaya çıkacaktır.
|
Atmosferıkler boyle zaten, normal. 3000 devırın altında gırersem 4. Vıtese kadar dustugum oluyor. Yalnız 2. Vıtese kadar dusmen bıraz ılgınc
|
atmosferik araba kullanmayı bilmiyorsunuz o yüzden çekmiyor.
atmosferikte devir çevireceksiniz. turbo dizel gibi beşinci viteste yokuş çıkmayı beklemeyin. ama ikinci viteste gaza yüklenip tam tork değerine ulaşınca güzel çekmiş olacak ve vitesi üçe alabileceksiniz. |
Bende 1.4 lpgli 2012 fiesta vardı. O da yokuşlarda tıkanıp kalıyordu. Satıp 1.0 turbo bi araba aldım da rahatladım. Şu devirde atmosferik benzinli araba kullanılmaz bence.
|
Şuan 1.0 atmosferik bile getirsen hatta içine 4 kişi geçelim bir çok rampada 3. Vitesin altına düşmem
Bende Nissan almera 1.5 vardı rampalarda 4. Viteste 120 den aşağı indirmiyordum. Aynı yolda 1.0 atmosferik 208 ile 3. Vites altına hiç çekmedim. Kullanmayı bilmiyorsanız binmeyiniz efendi... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Temmuz 2019; 21:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|