Şimdi Ara

2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 Renault Megan'ın casus fotoğrafları ortaya çıktı. Yakıt tüketimi denince ilk akla gelen araçların başında olan Renault Megane, 2020 modeli ile bayrağı ulaşılması güç bir noktaya dikecek. Yeni hibrit motoru ile yakıt tüketiminin haricinde daha fazla güç ve tork üretecek olan yeni Megane, her zamanki premium havasında da ödün vermeyecek.

Renault'un en çok beğenilen ve özellikle son jenerasyonlarında tamamen premium bir hava kazanan Megane modeli, hibrit motor seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakıt tüketimi tarafında dünya çapında bir üne sahip Renault, 2020 Megane modeline eklediği hibrit motoru ile durumu tap noktaya taşımayı hedefliyor.

2020 RENAULT MEGANE MAKYAJLANMIŞ YENİ BİR KASA İLE GELİYOR!

Renault hayranlarının merakla beklediği 2020 Megane, dış tasarım tarafında ufak değişiklikler ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Bir önceki jenerasyona göre büyük gözle görünür büyük farklılıklar içermeyen yeni Megane, tamponlar, ızgara, ışıklandırmalar ve hibrit motorun verdiği tasarım dokunuşları barındıracak.

YENİ RENAULT MEGANE MOTORU İLE FARK YARATACAK!

Yakıt cimrisi denince ilk akla gelen araçlardan biri olan Renault Megane, 2020 modeli ile kullanıcılarına resmen çağ atlatacak. Kullanıcılarının övgü ile bahsettiği motorun yanına yeni bir hibrit motor ekleyen Fransız otomotiv devi, dur kalk kullanımlarda ve şehir içi kullanımlarda elektrikli motor desteği ile hayranlarının cebini bir hayli rahatlatacak.

Kaynak:.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay Reno aşığından beklenen konu

Haberi o siteye de sen mi yazdın mauson reyiz Ciddi ciddi premium yazıyor. Senden başka Reno ile premium kelimelerini aynı cümlede kullanan yoktur sanıyorduk biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Ağustos 2019; 18:16:45 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Vay Reno aşığından beklenen konu

Haberi o siteye de sen mi yazdın mauson reyiz Ciddi ciddi premium yazıyor. Senden başka Reno ile premium kelimelerini aynı cümlede kullanan yoktur sanıyorduk biz
    Teşekkür ederim . Hayır haberi ben yazmadım ama herkes aynı fikirde Renault yeni tasarım anlayışıyla premium bir havaya kavuştu .

• Hibrit versiyonun yanı sıra plug-in hibrit versiyonu da olacak diye biliyorum. 60km elektrikle git, 1,5-2 saatte şarj et, 60km eve dön, 140Wh/km ortalama tüketim (bugünkü elektrik birim fiyatıyla kilometrede 8 kuruş)

• bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Maalesef onlar avrupa için olacak yine bize fabrika çıkışı lpg. (megane sedan için tabi ki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Ağustos 2019; 18:50:56 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bende sırf haber sitesine premium yazıyor mu diye bakmaya girdim, bence Mousen reis yazmış haberi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane ın arka stopları bir benim mi komiğime gidiyor acaba. Çocuk işine çevirdiler

Bir de Fc5 in stoplarını birleştiren Apaçi grubu var onlarda çok komikler.

2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!

• Reno bile 90 asgari ucret ehonomi mühteşşem

• Hblerin bagaj kapağı ayar tutmuyor.Sedanlarin amortisörleri değişiyor.Kapi fitilleri devamlı yenileniyor.Makyajla bunlar düzelir büyük ihtimalle

• Beyler yüklenmeyin adama premium demiyor, premium bir hava kattı diyor.
  • 2020 Renault Megane görüldü! Yakıtta çığır açacak!

• İmla hatalari, dusuk cumleler , premium falan gulumseyerek konuyu okuyup yine mauson hakkini vermis konunun derken siteye tiklayip haber icerigini okuyup hass cekenler kulubu.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Bunu arıyordum cevaplarda 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar sahibiyim ama renoyu bu kadar yere göğe sığdırma görmedim daha önce. Son yıllarda güzel araçlar yapıyorlar ama premium falan filan da biraz abartı olmuş.

Renault sport ile ilgili yazsan anlardım.

• mouson bu ayki maaşın yattımı renodan aldığın ?
  • Aramızda para toplayıp hayrına bi megane alalım konu sahibine.kaç üye var ki,kişi başı kaç lira düşer ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.