< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akılfikir -- 15 Haziran 2020; 23:59:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akılfikir -- 15 Haziran 2020; 23:59:56 > |
Zevkle okudum. Ceviri ve degerlendirmeler için tesekkurler.
|
Bakım aralığı avrupada 40 bin yazısını okuyunca dumur oldum. Bu yollarımızın ne kadar boktan oldunu gösteriyor. Havaya uçan paraları siz hesab edin. Bu kodumun yollarından neler çektik. Şehir içindeki yollar bizim köyün eşşeğinin götü gibi. Bitik vaziyette. Her 10 binde bir bakım nedir yahu. Arabaya çalışıoz resmen.
|
Dört teker bir direksiyondan ibaret japonlar tabi sorunsuz olur sorun çıkaracak donanım mı var?
|
Almanya'da yaşıyorum. Düz bir yolda otomobilin akıyor. Kış gelince otomobilini garaja çekip düşük model kışlık otomobilini kullanıyorsun. Yaz gelince tekrar aracını çıkarıp düz otobanlarda ya da yaşadığın şehirde markete gidip geliyorsun sorun yaşaman çok zor. Türkiyede hayvan gibi yokuşlar saatlerce sıkışık trafik ve o zor yokuşlarda sıkışık trafikte saatlerce sürüş.Bu zorlu sürüşü otomobiline her gün yaptırıyorsun doğal olarak bozuluyor.Türkiye coğrafyasına otomatik şanzıman dayanmaz.
|
Hocam volvo sorunu ona çarpanlara çıkartıyor sanırım
![]() |
bana çok objektif gelmedi..AUDI ler kral çıkıyor hesapta...ama forumda her audi serisinde motor da * şanzıman da kronik sorunlara rastlanıyor...yağ yakan-yağ eksilten kronik sorunlu motorlarla - yada DSG nin ikizi şanzımanla nasıl bu kadar harika sonuçlar almışlar merak ettim?
birde dacia modelleri - toyota auris-mazda 3 gibi sorunsuzlukları ile meşhur modelleri nasıl geride bırakmış? hayret. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Haziran 2020; 21:8:17 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|