Şimdi Ara

bir aracta şarj sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracıma telefon sarj aletı alıcam. orjinal . samsung s4 için. aracım megane 2 2007. sımdı sorum su. bir arkadas cakmaklıktan sarj etme bozulur telefonun dedi. varmıdır aslı...nihayetinde telefon onemlı bozulmasın ayrıca dunyanın parasıda

• Yok oyle birsey, arac cakmakliklari 60 - 100 watta kadar sorunsuz calisir, bir sarj aleti yaklasik 5 - 20 watt arasi enerji ceker, hic bir sorun olmaz.

Ancak elektrik supurgesi, kettle gibi aletler kullanmamalisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik şarj aleri kullanmayın ben 20 liraya vatandan almıştım sorunsuz kullanıyorum.bi Abimiz dandik başlı birşey almıştı araba yürüyünce voltaj artıyordu en son telefonu bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim yaptım 7812 ucuna 7805 bağladım araya kondansatör leri attım on numara oldu dalgalanma felandayok 5 TL felan tuttu

• çakmak şarjlarında dikkat edilecek birinci husus kaliteli / markalı olması. 5-10 liraya alacağınız şarj aletlerinin kullanım ömrü en fazla 5-10 sefer oluyor. benim araçta şuan 3 tane ceset şarj aleti var. paraya kıyıp da alamadım düzgün birşey.

neyse. ikinci husus amper değeridir. eğer 1.0amper ve daya düşük amperli bir şarj cihazı alırsanız cihazınız çok uzun sürelerde şarj olur. samsungların şarj aleti 2.0 amperdir. kontrol edebilirsiniz. olabildiğince 2.0 yani 2000mA lik cihaz almaya çalışın. piyasada fazla yok ama bulunmayacak gibi de değil.
  • çinden 5 liraya satın aldığım çakmaklık girişini çoğaltıp 1 adet usb çıkışı veren adaptörle defalarca sorunsuz şarj ettim

• araba kapalıyken şarj etme sadece başka türlü bişey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kangoo 5 liralık adi birşey kullanıyorum . Bana mısın demedi alet baya sağlam çıktı aracada herhangi bir etkisi olmadı .
  • tassa kullanıcısına yanıt
    arac kapalıyken zaten cakmaklık off oluyor kardes ya
  • endmuhh E kullanıcısına yanıt
    kontağı çevirdinmi çalışıyor :D
  • ya 1 arkadas dedı kafamı karıstırdı. sanırım alıcam bır sarj aletı samsungun. 30 mılyon gıbı bir fiayatı var. sıparıs ettıgım powerbank ı da ıade ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.