Şimdi Ara

Bir kamyon arkası kazası daha..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal paylaşım sitesinde resimlere rastladım, kaza hakkında bilgi yok.

Bir kamyon arkası kazası daha..

--Düzeltme--

Haber linki
    http://www.diyadinnet.com/HABER-127120-osmaniyede-otomobil-ile-t%C4%B1r-%C3%A7arp%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1-1-%C3%B6l%C3%BC-1-yaral%C4%B1
    @oldsalt 'a teşekkürler haber kaynağı için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O resmi sansurlemeden vermeleri ne derece dogru acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.diyadinnet.com/HABER-127120-osmaniyede-otomobil-ile-t%C4%B1r-%C3%A7arp%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1-1-%C3%B6l%C3%BC-1-yaral%C4%B1

Haberde saat yazmıyor fakat resimdeki gölgelerin uzunluğu Osmaniyeden Gaziantep istikameti sabah erken saat güneşe karşı uykusuz sürücü gibi duruyor. Kamyonu güneş nedeni ile görememiş olabilir.

Ek : Cihan haber kaza saatin 06:30 vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 18 Mart 2015; 12:22:40 >
  • Böyle durumlarda kaç tane hava yastığı olursa olsun farketmez, Allah korusun kazadan beladan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zahmet edip o resmi sansürleseydin iyiydi.
  • xerker kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim gibi resme bu şekilde rastladım oynama yapmadan buraya koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

O resmi sansurlemeden vermeleri ne derece dogru acaba...

Resimde görünen sürücü ağır yaralı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah rahmet eylesin, berbat bir ölüm
  • Kasa altı bariyerleri sağlam yapılmalı tenekeden değil. Bir emniyet kemeri kadar hayat kurtarıcı değil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 18 Mart 2015; 11:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık gerçekten yazık. Kamyon sürücülerinin ihmali sonucunda kaç kişi aynı şekilde kazada hayatını yitiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sanayiciyim..
    o dorsenin arkasına yapılacak çok sağlam yapıda koruma barının fiyatı 400tlyi geçmez..
    400tl için insanların canını tehlikeye atmak, kasıtlı olarak öldürmeye teşebbüstür..
    artık bu koruma barı olayına bir el atmaları lazım.
  • Yazık günah be ulan bir tane koruma barı yaptırmak bu kadarmı zor arkadaş daha kaç tane kurban gidecek bu kamyonların yüzünden
  • resmi görünce kötü oldum ya baya.
  • öncellikle ölen varsa allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Yaralı olanlara ise rabbim derman versin.

Elimizden geldiği kadar çoğu kişiye tecrübelerimi aktardım şoför olarak yetiştirmeye çalıştım.

Yetiştirdiğim arkadaşlarıma üstüne basa basa ısrarla söylediğim şeylerden bir tanesi

Allah korusun böyle bir kamyon karşınızda durduğunda frene bastınız abs devreye girdi tak tak tak vuruyor araba durmayacak ve kamyona gidiyorsunuz direksiyonu kırıyoruz refüjden dışarı çıkıyoruz.

Bence kamyonun altına giren bir arabaya göre refüjden çıkıp gerekirse takla bile atan arabadan canlı çıkma ihtimalin çok daha yüksek.
  • Feci bir kaza.Allah rahmet eylesin

Allah korusun böyle kazalardan
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Allah kimseyi bu seçimi yapmak zorunda kalacak bir durumda bırakmasım hocam.
  • Mazotunu bile kaçak kullanıp (lafım hepsine değil) sineğin yağını çıkarmaya çalışan kamyoncular koruma barını hiç düşünür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

Allah kimseyi bu seçimi yapmak zorunda kalacak bir durumda bırakmasım hocam.

Kesinlikle rabbim herkese güzel ölüm nasip etsin
  • Kamyoncular umursamaz rahat herifler şeritlerinde gitmez milleti sıkıştırırlar ha içlerinde düşünceli adam olanlarda vardır örnek verirsem memlekete giderken tunceli erzincan yolunu kullanıyoruz orası çok virajlı dağlık,tek yön ve dar bir yoldur yoldaki sollama yerlerinide tam bilmediğimden heleki hava karanlıksa pek kestiremiyor insan ama işte usta kamyoncu adam kendini orda belli ediyor bana yolun boş olduğunu ve sollamaya çıkmamı sola sinyal vererek söylüyor bende solluyorum rahatca.Birde bunların yamyam olanları mevzut yolu ortalıyıp sollamana izin vermiyen tipleri.
  • Gerçekten çok yazık.

Şoför uyumuş olabilir, yoksa böyle girilmez yahu. :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.