< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner92 -- 3 Ağustos 2020; 2:10:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner92 -- 3 Ağustos 2020; 2:10:34 > |
Corona virüsü yayman için ellerinden geleni yapmışlar sağlık sektörüyle alakam yok ama bu semptomları bana desen ben bile coronasın sen kardeşim geçmiş olsun derdim...
|
ulan hasta halde adamı ordan oraya koşturmuşlar okurken cinnet geldi inşallah tez zamanda toparlanırsın hocam ne diyim bi test için bu kadar süründürülür mü bide haberlerde şu kadar test yapıyoruz diye gerilip duruyolar
|
Yani aklı basında bir doktorun direk bt istemesi lazımdı. Malesef bazı doktorlar beş para etmez. Keşke mesleği bıraksalarda işlerini iyi yapan doktorlara gölge olmasalar.
|
Mlaesef ülkemizde doktor sorunu var
Malesef doktorların vatandaşı başından savma durumu var Malesef doktorların kapasite sorunu var Mlaesef bu devlet hastanesi doktorlarından verim almak çok çok zor. Doktorun hayali özel hastane iyi maaş kapak atma ya da kendi muayyanesini açma bu tip durumlar olduğu sürece bir arpa yol alamayız. Çeken biilir daha ağır şeyler yazmak isterdim ama yazamam.... Bu ülkenin sağlık sistemi görsel olarak iyi bundan zerre süpheniz olmasın....ama.... hizmet kısmını siz hayal edin..... O sebple uğraşınızdan ötürü tebrik ediyorum herkes sizin gibi olmaz |
Bunlar insanları zorla hasta edecek. Boğaz ağrısı ve kulak ağrısı sebebi ile doktora gittim.
Kas gevşetici yazdı dangalak. Soran olursa süreç çok iyi dersiniz |
Önemsemiş ve uğraşmışsın, Allah senden razı olsun. Peşine düşmeseydin çoğu kişiye bulaştırabilirdin, Türk milleti olarak geçiştirmek birşeyin yok demek yapımızda var heralde.
|
geçmiş olsun. Allah şifa versin
|
Geçmiş olsun, başkaları sizin gibi uğraşmıyor, 1 tane test yapıyor negatifse daha da tınlamıyor. böyle böyle bulaşıyor işte
|
Mal işte. Sanırım klima , araç vs çarpmış ondan diye verdi.
Mala diyorum ki 2 aydır ağrıyor. Kırk yılın başı devlet h. İyidir iyidir diyenlere uyup gittim. Hastaneden çıktıktan sonra devlet hastanesi diye totosunu yırtanlara mesaj attım al sana devlet hastanesi ... diye. |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 18 Temmuz 2020; 23:2:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 18 Temmuz 2020; 23:53:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2020; 0:49:30 > |
|