Şimdi Ara

CRT gibisi yok (yayın kalitesi olarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Öncelikle yazıdan dolayı ulaşamadığı ciğere murdar diyor şeklinde düşünenler olabilir ama hiç öyle değil. Şu anda üst segmentten bir plazma, Led, Lcd alacak kadar bütçem var çok şükür. Ki ileriki zamanda bir Sony almayı düşündüğümü de ekleyeyim.

Ancak panele geçme zamanı bu zaman değil kesinlikle!!!

Neden? Çünkü 2004 başlarında aldığım 70 ekran Beko CRT yani tüplü televizyonum öyle bir görüntü kalitesi sunuyor ki, keşke şurada paylaşma imkanım olsa. SD yayın denilen yayınlar bile inanın bana cam gibi. Sıfır pus ve bulanıklık. Arkadaşlarımın üst sınıf plazma ve LEDleri benim 8 yıllık tüplü ile rekabet edemez görüntü kalitesi olarak. Ki onlarda itiraf ediyorlar.

Uydu yayınlarını izliyorum ve media playerim ile her formattan materyali izleyebiliyorum. Dolayısıyla bir şey kaybetmiş sayılmam. Bekleyebilirim.

İnternet vb özelliklerse aradığım şeyler değil, pc ne güne duruyor. Yani bir kayıp yok.

3D ise henüz oturmadı ve destekleyen içerik de az, biraz daha beklemek hiçbir şey kaybettirmez. Evet, yine bir kayıp yok.

Ölü pikselmiş, bulutlanmaymış, yansımaymış, logo yanmasıymış bir sürü karın ağrısı derdim de yok. Paşalar gibiyim o açıdan yani. O kadar para verip bunlarla mı uğraşacağım.

Yani tüplü televizyon ile diğer hiçbir panel baş edemez şu an için. Plazma ve LCDler sorunlarından arınana dek tüplü ile devam. Sabrın sonu selamet.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karşıyakalı88 -- 27 Ekim 2011; 19:10:14 >

• Keşke imkanım ve cesaretim olsa da mağazalara çok fahiş fiyatlarla LED, Plazma, 3D almaya giden her bir CRT sahibi bireyi yüz yüze ve tek tek uyarabilsem. "Yapmayın, tüplüden bir süre daha vazgeçmeyin" diyebilsem. Gerçekten bunu çok isterdim. Benim haddime düşmemiş ama üzülüyorum onların adına.
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz derler :)

Kusura bakmada şükür maddi durumunda iyi neden kendini teknolojiden kısıtlıyorsun bunu anlayamadım ?

Crt televizyonlar ile yeni nesil Led-Lcd-Plazma ile kıyas yapmak biraz haksızlık olmuş,Crtler hiç bir zaman üst seviye panellerdeki görüntü ve derinliği veremezler,standart resim işleme kapasitesine sahipler,Plazmada izlediğin bir filmi Crtde izlemek aradaki farkı net ortaya çıkarır !

Yeni nesil paneller ile Crt arasında dağlar kadar !

HD yayınlar her geçen gün çoğalıyor,Hd dizlerdeki detaylar inanılmaz hatta yüzündeki tüyleri almamış bayan sanatçıları dahi net görebilirsin :) biraz uç detay oldu kusura bakma !

Birde işin enerji tasarrufu var elbetteki,yeni nesil 50 inc bir plasma 94 w elektrik harcıyor,Crt ise çok daha fazla + crtlerde ekran büyüdükçe gözün yorulmasınıda ekleyebiliriz !

• quote:

Orijinalden alıntı: 1a1b1c

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir ara 100Hz tüplü Tv ler çıkmıştı acaipte pahalı idi şimdi öyle Tv ler yok olsa tercihim olurdu..Ama yinede CRT ye en yakını plazma o yüzden yeni Tv tercihimi bu yönde yaptım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bir ara 100Hz tüplü Tv ler çıkmıştı acaipte pahalı idi şimdi öyle Tv ler yok olsa tercihim olurdu..Ama yinede CRT ye en yakını plazma o yüzden yeni Tv tercihimi bu yönde yaptım..

Alıntıları Göster
    Görüşlerinize saygı duyuyorum. Ancak bir kavram kargaşası var. Netlik/Renk derinliği/çözünürlük bunların hepsi farklı kavramlar. Gerçekler ayrıntılarda gizlidir.

CRT Tv nizde çokta yakın plan olmayan çekimlerde bir hanımefendinin yüzündeki ayva tüyünü veya minik çillerini farkedebiliyor musunuz?

Bir önceki Televizyonum 72 Ekran Vestel 72 Zeta TXT S modeli idi. Piksellerin arasındaki boşluklar beni 3 metreden bile rahatsız ederdi. Tıpkı 72 ve üstü CRT TV ler ve eski Plazmalarda ve yeni bile olsa U/S serisi Panasonic Plazmalardaki gibi.

Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Görüşlerinize saygı duyuyorum. Ancak bir kavram kargaşası var. Netlik/Renk derinliği/çözünürlük bunların hepsi farklı kavramlar. Gerçekler ayrıntılarda gizlidir.

CRT Tv nizde çokta yakın plan olmayan çekimlerde bir hanımefendinin yüzündeki ayva tüyünü veya minik çillerini farkedebiliyor musunuz?

Bir önceki Televizyonum 72 Ekran Vestel 72 Zeta TXT S modeli idi. Piksellerin arasındaki boşluklar beni 3 metreden bile rahatsız ederdi. Tıpkı 72 ve üstü CRT TV ler ve eski Plazmalarda ve yeni bile olsa U/S serisi Panasonic Plazmalardaki gibi.

Selamlar...

Alıntıları Göster
    evde zeta 72 ekran tüplü işyerinde 32d550 var.yakın planda netlik olarak crt daha net olabilir ama renk zenginliği ve canlılığı açısından panellerin önüne geçemezler.zaten 2 metreyi geçinde paneller gayet net.işyerinde izledikten sonra eve gittiğim zaman tv yi açtığımda işyerindeki tv yi arıyorum.başta bende sizin gibi düşünüyordum ama panellerde izlemek daha zevkli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

evde zeta 72 ekran tüplü işyerinde 32d550 var.yakın planda netlik olarak crt daha net olabilir ama renk zenginliği ve canlılığı açısından panellerin önüne geçemezler.zaten 2 metreyi geçinde paneller gayet net.işyerinde izledikten sonra eve gittiğim zaman tv yi açtığımda işyerindeki tv yi arıyorum.başta bende sizin gibi düşünüyordum ama panellerde izlemek daha zevkli bence

Alıntıları Göster
    Led tv almadan önce epey araştırdım. Bu forumdaki arkadaşlardan birisi bu konuyu çok iyi açıklamıştı. Dediğine göre SD yayınlarda yayın kalitesi CRT > Hd ready > Full Hd şeklinde idi. Neden olarak, lcd ve panellerde görüntünün enterpolasyon yapılarak yansıtılmasını göstermişti. Dolayısıyla LED,LCD ve paneller, HD yayın için tasarlanmışlardır.
    Sonuçta arkadaşın iddiasında haklılık payı vardır. Ancak HD yayınlardaki netlikde SD yayınlarda yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

Led tv almadan önce epey araştırdım. Bu forumdaki arkadaşlardan birisi bu konuyu çok iyi açıklamıştı. Dediğine göre SD yayınlarda yayın kalitesi CRT > Hd ready > Full Hd şeklinde idi. Neden olarak, lcd ve panellerde görüntünün enterpolasyon yapılarak yansıtılmasını göstermişti. Dolayısıyla LED,LCD ve paneller, HD yayın için tasarlanmışlardır.
    Sonuçta arkadaşın iddiasında haklılık payı vardır. Ancak HD yayınlardaki netlikde SD yayınlarda yoktur.

Alıntıları Göster
    2 tvden de var, 32" ile 72 ekranı karşılaştırırsak, ( yuzey alanları yaklasık aynı)
    SD olarak tabi hd'de neyi karşılaştırıcaz ki

0-1 metre arası ve 1,5m- sonsuz da lcd daha iyi
    ya cunku asırı yakından crtdeki 3renk hücreleri detayına kadar goruyorum
    1,5 metreden sonra ise LCD deki yuksek cozunurlugun , dusuk cozunurluklu yayında yarattıgı karelenme görünmez hale gelip (bu mesafe 32"icin) görüntü daha iyi oluyor.

1-1,5 metrede yani cok azcık bi alanda crt nin hucreleri gorunemyip, lcdnin de karlenmesi gorunuyor desek, boyle minicik bi mesafe aralıgında belki crt daha iyi

Kaldı ki arkadaş, imkanı olmasına ragmen, benim 4,5 yıldır dehşet detaylarla izledigim HD filmlerin zevkine hala ulaşamamış, yazık. TVde herşey SD yayın degil ki
    kaldı k,i LCD teknolojisinin nesinin oturmasını bekliyecek daha?bilmem kaçıncı nesil oldular, piyasadan kalkıcak yawf

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

2 tvden de var, 32" ile 72 ekranı karşılaştırırsak, ( yuzey alanları yaklasık aynı)
    SD olarak tabi hd'de neyi karşılaştırıcaz ki

0-1 metre arası ve 1,5m- sonsuz da lcd daha iyi
    ya cunku asırı yakından crtdeki 3renk hücreleri detayına kadar goruyorum
    1,5 metreden sonra ise LCD deki yuksek cozunurlugun , dusuk cozunurluklu yayında yarattıgı karelenme görünmez hale gelip (bu mesafe 32"icin) görüntü daha iyi oluyor.

1-1,5 metrede yani cok azcık bi alanda crt nin hucreleri gorunemyip, lcdnin de karlenmesi gorunuyor desek, boyle minicik bi mesafe aralıgında belki crt daha iyi

Kaldı ki arkadaş, imkanı olmasına ragmen, benim 4,5 yıldır dehşet detaylarla izledigim HD filmlerin zevkine hala ulaşamamış, yazık. TVde herşey SD yayın degil ki
    kaldı k,i LCD teknolojisinin nesinin oturmasını bekliyecek daha?bilmem kaçıncı nesil oldular, piyasadan kalkıcak yawf

Alıntıları Göster
    70-80 ekran için yukardaki karşılaştırmayı yaptım evde az önce,

bu arada daha büyük ekrann tv isteyenler napcak 120 ekran tüplü mü alacaklar
    hatta kucuk ekran isteyenler napcak? yer turmasın diye mutfaga yatak odasına filan?

bu arada hiç radyasyon yayma oranı olarak crt lcd ve led karşılaştırması gören bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 29 Ekim 2011; 15:13:32 >

• quote:

70-80 ekran için yukardaki karşılaştırmayı yaptım evde az önce,

bu arada daha büyük ekrann tv isteyenler napcak 120 ekran tüplü mü alacaklar
    hatta kucuk ekran isteyenler napcak? yer turmasın diye mutfaga yatak odasına filan?

bu arada hiç radyasyon yayma oranı olarak crt lcd ve led karşılaştırması gören bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Tüplü televizyonun neresi iyi yahu 72 ekran beko televizyonumuz var sehpasıyla birlikte odanın yarısını kaplıyor, arkasındaki kablo karmaşasıda cabası kablo olacak elbet ama kabloların açık seçik görünmesi ev ahalisinin hoşuna gitmiyor. Televizyon 6 yıllık, flat ekran ama görüntüler ekrana sığmıyor taşıyor logolar falan hep taşmış durumda, servis menüsünden girdim birkaç ayar yaptım ekranı tam oturttum ama bu seferde düz görüntülerde ekran köşelerden kavis alıyor, geçen ay transistörü bozuldu servis 100 lira para aldı, zaten satsam 250 lira edecek. Dsmart hd aldım inşallah haftaya kurtuluyorum emektardan, kesinlikle bir lcd yada led tv den alacağınız görüntü kalitesi, kullandığınız görüntü kaynaklarıyla ilgili.

• Konu hakkında biraz bilgi edinmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Konu hakkında biraz bilgi edinmenizde fayda var.
    Ben bu başlığı evinde mis gibi CRT varken (gerçi artık azınlıktalar) binlerce lirayı panellere yatırmak isteyenleri gözeterek açmıştım. Bence beklemeliler.

Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim, kafam biraz karışmadı değil ama yine de bir süre daha CRT den vazgeçmeyi düşünmüyorum. Çünkü;

- Araçlar, amaç olmamalı bence. Sonuçta ana amacımız tv izlemek ise CRT de bu işi gayet tatminkar derecede yapıyor. Görüntü kalitesi dört dörtlük. Varsın derinlik gibi bazı ufak detaylar olmasın.

- Tekrar söylüyorum. BULUTLANMA, ÖLÜ PİKSEL, YANSIMA vb. klasik panel sorunlarının hiçbiri CRT lerde yok. Ne zaman ki bu sorunları tamamen gideren paneller çıkar, o zaman ben de emektarı hurdaya çıkarırım. Aksi takdirde panel riskli bir yatırım olur. Ne uğraşacağım böyle şeylerle o kadar para saydıktan sonra. Hele plazmalardaki iz kalma sorunu evlere şenlik. Varsın 8-9 lira daha fazla elektrik faturası gelsin, hiç değilse böyle endişelerim olmaz.

- 3D ye gelirsek. İçeriği bilemem ama yayın olarak henüz oturmadı ve tek tük. İçerik ise (filmler, cdler) zaten bir yere kaçmıyor, 3D oturduğu zaman tv aldığımda telafi edebilirim.

- HD yayın yapan kaç tane doğru düzgün kanal var allasen. Uyduruk diziler için HD mi alınır. (Ha futbol düşkünleri için bir şey diyemem, onlar CRT den haklı olarak vazgeçebilir.) Hd olayının da oturması gerekiyor bence.

- İnternet, uygulamalar vb. onları geçiniz bir kalem. Cep telefonlarının bile yaptığı şeyler bir tvde belirleyici olmamalı.

- USBden MKV desteği gibi eksikler ise güzel bir media player ile giderilebilir. Tabi DVD görüntüsü MKV nin yanına yaklaşamaz ama üstte de dediğim gibi araçlar amaç olmamalı.

- Doğrudur, 140 ekran keyfi konusunda mahrum kalmış olabilirim. O da küçük bir bedel olsun artık.

Bunlar benim düşüncelerim ve mantıklı şeyler söylediğime inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karşıyakalı88 -- 30 Ekim 2011; 13:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karşıyakalı88

Ben bu başlığı evinde mis gibi CRT varken (gerçi artık azınlıktalar) binlerce lirayı panellere yatırmak isteyenleri gözeterek açmıştım. Bence beklemeliler.

Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim, kafam biraz karışmadı değil ama yine de bir süre daha CRT den vazgeçmeyi düşünmüyorum. Çünkü;

- Araçlar, amaç olmamalı bence. Sonuçta ana amacımız tv izlemek ise CRT de bu işi gayet tatminkar derecede yapıyor. Görüntü kalitesi dört dörtlük. Varsın derinlik gibi bazı ufak detaylar olmasın.

- Tekrar söylüyorum. BULUTLANMA, ÖLÜ PİKSEL, YANSIMA vb. klasik panel sorunlarının hiçbiri CRT lerde yok. Ne zaman ki bu sorunları tamamen gideren paneller çıkar, o zaman ben de emektarı hurdaya çıkarırım. Aksi takdirde panel riskli bir yatırım olur. Ne uğraşacağım böyle şeylerle o kadar para saydıktan sonra. Hele plazmalardaki iz kalma sorunu evlere şenlik. Varsın 8-9 lira daha fazla elektrik faturası gelsin, hiç değilse böyle endişelerim olmaz.

- 3D ye gelirsek. İçeriği bilemem ama yayın olarak henüz oturmadı ve tek tük. İçerik ise (filmler, cdler) zaten bir yere kaçmıyor, 3D oturduğu zaman tv aldığımda telafi edebilirim.

- HD yayın yapan kaç tane doğru düzgün kanal var allasen. Uyduruk diziler için HD mi alınır. (Ha futbol düşkünleri için bir şey diyemem, onlar CRT den haklı olarak vazgeçebilir.) Hd olayının da oturması gerekiyor bence.

- İnternet, uygulamalar vb. onları geçiniz bir kalem. Cep telefonlarının bile yaptığı şeyler bir tvde belirleyici olmamalı.

- USBden MKV desteği gibi eksikler ise güzel bir media player ile giderilebilir. Tabi DVD görüntüsü MKV nin yanına yaklaşamaz ama üstte de dediğim gibi araçlar amaç olmamalı.

- Doğrudur, 140 ekran keyfi konusunda mahrum kalmış olabilirim. O da küçük bir bedel olsun artık.

yukarıda yazdıklarının aynısını bende düşünüyordum.o kadar para verilmesine rağmen sd yayınlardaki yayın kalitesinin çözümünü yapamamaları beni alıkoyuyordu.halada eve almadım.biraz daha beklemeyi düşünüyorum.yanlız işyerine mecburen panel almak durumunda kaldımki (herkes kabul ederki işyerinde duvara asılan panel işyerinin havasını bile değiştiriyor ) ucuz fiyatlı almama rağmen evdekitüplüden bana daha çok zevk veriyor.diğer 3d usb den film hd yayın gibi diğer konularda aynı fikirdeyim..zamanında crt ye 600 tl para vermiştim.şimdi 799 tl ye 32 " aldım.arada çokta fark yok aslında yeni tv alacaklar için.netlik olarak sizin asıl takıntınız bu herhalde 2 m. ve sonrasında en ufak bir problem yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

yukarıda yazdıklarının aynısını bende düşünüyordum.o kadar para verilmesine rağmen sd yayınlardaki yayın kalitesinin çözümünü yapamamaları beni alıkoyuyordu.halada eve almadım.biraz daha beklemeyi düşünüyorum.yanlız işyerine mecburen panel almak durumunda kaldımki (herkes kabul ederki işyerinde duvara asılan panel işyerinin havasını bile değiştiriyor ) ucuz fiyatlı almama rağmen evdekitüplüden bana daha çok zevk veriyor.diğer 3d usb den film hd yayın gibi diğer konularda aynı fikirdeyim..zamanında crt ye 600 tl para vermiştim.şimdi 799 tl ye 32 " aldım.arada çokta fark yok aslında yeni tv alacaklar için.netlik olarak sizin asıl takıntınız bu herhalde 2 m. ve sonrasında en ufak bir problem yaşamıyorum.

Alıntıları Göster
    bu konuyla teknolojinin geriye doğru işlediğine de şahit olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

bu konuyla teknolojinin geriye doğru işlediğine de şahit olduk

Alıntıları Göster
    CRT yi savunan arkadaşa SD yayınlar (zaten tüplü tv de başka şansımız yok) için katılıyorum. Şöyleki evde 42 inch Philips LCD ve mutfakta 70 cm yine Philips ( Avrupa üretimi ) tüplü tv var. Oğlum mutfakta yemek sırasında falan izlerken hep soruyor baba bu tv de Hd mi diye. Çünkü Sd yayınlarda gerçekten çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

CRT yi savunan arkadaşa SD yayınlar (zaten tüplü tv de başka şansımız yok) için katılıyorum. Şöyleki evde 42 inch Philips LCD ve mutfakta 70 cm yine Philips ( Avrupa üretimi ) tüplü tv var. Oğlum mutfakta yemek sırasında falan izlerken hep soruyor baba bu tv de Hd mi diye. Çünkü Sd yayınlarda gerçekten çok başarılı.

Alıntıları Göster
    dsmart hd kullanıyorum.20yi aşkın hd kanal var.yeter de artar şimdilik.sd yayın dediğiniz yayınlarda ne var .akşama kadar saçma sapan çakma diziler,kalitesiz haberler,uyduruk kolpa yarışmalar vs.tv izlemenin iki yıldır keyfine vardım.tabi ki tercih meselesi.ben oturur sabaha kadar çakma dizi ve programlar izlerim diyorsan sd yayın için crt tv ler ihtiyacını görür hem de fazlasıyla.sonuçta hepsi bir tercih.tercihlere de saygı duyarız...

• quote:

valla dostum bence inatçı siyasetçiler gibisin, :)) bu kadar bekleyip hata yapmışsın, hala aynı hatalarda da diretecek gibi gorunuyosun. :)))

- daha az elektrik, aman canım 8-9 ytl fcazla elektrik faturası olucak nolcak ki
    - daha buyuk ekran, aman o kadar buyukyten de izlemeyiveriyim " tam deyisinizle " o da küçük bir bedel olsun artık "
    - radyasyon, kapladıgı hacim,(evinizin m2 si kaç lira?) kosede duruyor zaten kimseyi rahatsız etmiyor nolcak ki
    - full detay mkv filmler, aman canım detay görüntülü derinlikli filmler izlemeyim nolcak ki
    - HD kanallar, sayıları baya arttı ama sd ler kadar degiller canım sonucta aman siz de! :))
    - PCden baglayıp pcyi dev ekrandan kullanmak, veya direk tvden internet filan,, aaa ne gerek var!!!!
    - 3D - off cok az yayın var bu ne sacmalık !! e abi USBden media? ulan inat degil mi Media player bile alırım( yazılmıs yukarda) ama lcd Tv almam!

yani ben yazmaktan yoruldum, bunların hepsini toplamı = amaaan nolcak kii ise,

Amaç daha Fazla ZEVK almak değil mi burdaki? YOksa TV izlemenin ZORUNLU ihtiyaç olmadığı aşikar, tüplü tv de almayın o zaman! hiç izlemeyin, yerine gazete okuyun, kitap okuyun, ha PC niz varmış, ordan haberleri daha canlı takip edin,kültürel tonla şey bulun, Pc niz bunları kat kat yapabiliyor, film izleyin, ne gerek var tüplü TVye? ha illa lazım mı TV? , neden bombeli 32 ekran tv ye devam etmediniz? ne gerek var duz ekrana ve daha buyuk ekrana?

haa yeni teknoloji, oturması lazım, yok cok pahalı henüz, bunları anlarım da, LCD yeni degil ki, fiyatları da son derece dusuk, yani siz eskiden 72 ekran tv yi kaça aldıysanız, şimdi 84 ekran LCD aynı imkanla satılıyor?! neden ısrarla abartıp binlerce liradan bahsediyosunuz? (140 ekran abartınızdaki gibi)

• quote:

quote:

valla dostum bence inatçı siyasetçiler gibisin, :)) bu kadar bekleyip hata yapmışsın, hala aynı hatalarda da diretecek gibi gorunuyosun. :)))

- daha az elektrik, aman canım 8-9 ytl fcazla elektrik faturası olucak nolcak ki
    - daha buyuk ekran, aman o kadar buyukyten de izlemeyiveriyim " tam deyisinizle " o da küçük bir bedel olsun artık "
    - radyasyon, kapladıgı hacim,(evinizin m2 si kaç lira?) kosede duruyor zaten kimseyi rahatsız etmiyor nolcak ki
    - full detay mkv filmler, aman canım detay görüntülü derinlikli filmler izlemeyim nolcak ki
    - HD kanallar, sayıları baya arttı ama sd ler kadar degiller canım sonucta aman siz de! :))
    - PCden baglayıp pcyi dev ekrandan kullanmak, veya direk tvden internet filan,, aaa ne gerek var!!!!
    - 3D - off cok az yayın var bu ne sacmalık !! e abi USBden media? ulan inat degil mi Media player bile alırım( yazılmıs yukarda) ama lcd Tv almam!

yani ben yazmaktan yoruldum, bunların hepsini toplamı = amaaan nolcak kii ise,

Amaç daha Fazla ZEVK almak değil mi burdaki? YOksa TV izlemenin ZORUNLU ihtiyaç olmadığı aşikar, tüplü tv de almayın o zaman! hiç izlemeyin, yerine gazete okuyun, kitap okuyun, ha PC niz varmış, ordan haberleri daha canlı takip edin,kültürel tonla şey bulun, Pc niz bunları kat kat yapabiliyor, film izleyin, ne gerek var tüplü TVye? ha illa lazım mı TV? , neden bombeli 32 ekran tv ye devam etmediniz? ne gerek var duz ekrana ve daha buyuk ekrana?

haa yeni teknoloji, oturması lazım, yok cok pahalı henüz, bunları anlarım da, LCD yeni degil ki, fiyatları da son derece dusuk, yani siz eskiden 72 ekran tv yi kaça aldıysanız, şimdi 84 ekran LCD aynı imkanla satılıyor?! neden ısrarla abartıp binlerce liradan bahsediyosunuz? (140 ekran abartınızdaki gibi)

Alıntıları Göster
    Sd yayın konusunda arkadaş haklı bence.internetten film indirmeyen,hd veya blue-ray kullanmayan ve herhangi bir oyun konsolu bağlamayan o kadar çok insan var ki.moda diye gidip panel tv alıyorlar.sonuçtada sd yayını iyi olmayan görüntüler ,üstten basık insanlar (çoğu 4:3 çünkü) vs. gibi problemlerle seyredip ama yer kaplamıyor diyorlar
    tabi herkesin parası kendine ne beni ne de başkasını ilgilendirmez o da ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

Sd yayın konusunda arkadaş haklı bence.internetten film indirmeyen,hd veya blue-ray kullanmayan ve herhangi bir oyun konsolu bağlamayan o kadar çok insan var ki.moda diye gidip panel tv alıyorlar.

yukarda yazmaktan yoruldum diyip bir sürü madde yazdım siz yine 2 ye indirmişsiniz avantajlarını

dediginiz gibi herkesin parası kendisine , ben de ekleme yapiyim, herkes kendi görmek istediği gibi görüyor
  • plazma tv mi ps3, xbox 360, netten indirdiğim hd dizi ve filmlerde kullanıyorum.Kısacası %99 hd uygulamalarda kullanıyorum.Bu yüzden tüplü tv ile işim olmaz.Herkes tercihlerine ve bütçesine göre seçim yapar.Saçma ve gereksiz bir konu olmuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.