Şimdi Ara

Hyundai accent 2004-2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama

Accentlerin en çok tutulan motoru 1.5 crdi mi acaba birde öğrenci için ideal midir bakımları parça fiyatı yakıt tüketimi vesaire nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarı1919 -- 12 Nisan 2017; 19:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• accent admire, sahibindende 19-23 bin mi

hangi ilanlar o ilanlar pert accent mi?

milenyum accent i bile 19 bine zor buluyorum ilanlarda.

• 2004-2006 kasa admire diye geçer. Admire kasa 1.5 CRDI motor eski tiptir ve 3 silindirlidir, dolayısıyla gürültülü çalışır, performansı da vasattır. Ben 2005 1.3 tüplü kullanmıştım. sorunsuz, az yakıtlı bi arabaydı. O paralara alınır
  • Admire veya millenyum kasada 1.5 crdi pek tutulmaz sebebi 3 silindir gürültülü ve yakan bir dizel.

Tutulan 1.6 16v doch ve 1.3 mpi

• Bilgilendirdiğin için sağol ilk aracım olucak inşallah bulursam temiz maddiyatımı da ayarladıktan sonra tavsiye eder misin acemi şöfore

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Başkan ben arabadan pek anlamam motorundan falan bunlar var işte pert mi temiz mi bilmem orası

https://www.sahibinden.com/hyundai-accent-1.5-crdi-admire/istanbul/manuel?a5_min=2000&a5_max=2008#/

• 2005 1.3 lpg li 5 yıl kullandım 3 sene evvel 16.5 liraya vermiştim halen pişmanlık duyarım sattığım için
  • Bende 1.5 crdi var bilgi vereyim.Motoru 3 silindir ancak silindir çapları büyüktür.Motoru yeterince güçlü,beklentinizi karşılar.Çok sesli olması sadece ilk çalıştırma anında fark edilir.Isınınca 2 dakikada ses bariz kesilir.Şehir içinde malesef 7,5-8 litre arası yakıyor.Uzun yolda ortalamam 5 litre.

• Bir de ekleme yapayım ciddi şekilde araştırıyorsanız güvenlik paketli olanlara bakın.Onlarda yolcu hava yastığı ve Abs de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarı1919

Başkan ben arabadan pek anlamam motorundan falan bunlar var işte pert mi temiz mi bilmem orası

https://www.sahibinden.com/hyundai-accent-1.5-crdi-admire/istanbul/manuel?a5_min=2000&a5_max=2008#/

6,5 Yıl 1.3 Admire kullandım, çok sağlam ve sorunsuz araçtır, dizel yerine benzinli almanızı tavsiye ederim. Alacağınız aracı iyi bir expertize sokarsanız, durumu hakkında bilgi sahibi olursunuz zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.