Şimdi Ara

İşverenler ağlamasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
14.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşveren 1'e 50 kazanirken 1'e 48 kazanacak, bu ulkede hep iscinin emekcinin sirtindan tonlarca para kazanildi yine kazanilacak, 1 kisiye 3 kisilik is yaptiriliyor.isveren istiyor ki calisan yemek yemesin para almasin gecinemesin ama surekli calissin bana 5 kati 10 kati para kazandirsin.olecek mi kardesim bu adamlar zaten verilen zam bile yeterli degilken daha ne yapacak isci.haftada 4 kere gece kulubune giden patron bi zahmet 3 kere gitsin zorlaniyorsa.

• Liseli olduğunu fazla belli etme Yoldaş,

İşveren işletmesini kapatırsa, orada çalışan işçiler Turkiye'nin gerçek asgari ücreti olan 0 TL ile tanisiyorlar. Isyeri daha fazla işçi calistiramazsa daha fazla genç gercek asgari ucret olan 0 TL ile tanışıyor.

Değil üniversite diploması, açıktan ilkokul diplomasını bile hak edip kazanmış olsan yazdıklarının ne kadar saçma olduğunu anlarsın.
    Demek iş verenler 1'e 50 kazanabiliyor. Ama ülke ekonomi büyüme oranı %1000'e yakın değil. Demek ülkemiz böyle bereketli ama yabancılar buraya koşarak gelip yatırım yapmıyor ilginç.

Demek iş verenler bire elli kazanıyor ama 3-5 yılda böylesine kuvvetli bir kar orani ile Bezosun net değerini geçemiyorlar, ilginç. Belki de gizliyorlardir vergiden kaçırmak için değil mi? Aslında trilyon dolarları olan iş adamlarımız var demek ki.

Hayatin boyunca iki satır yazı okumusluğun yok belli ki, ne de birazcık 4 işlem biliyorsun.
    İnsanlara sosyalizmin nasıl bir hastalık olduğunun canlı örneğini sunduğun için bence burada var olmalısın.

İnsanlara kapitalist ülkelerde nasıl rahat yaşadığını ama insanların açlıktan kırıldığı sosyalist ülkeleri savunmanın ne kadar çarpık bir durum olduğunun kanıtı olduğun için burada bulunmalısın.

Banlanmamalısın.
  • Gece kulübüne falan gittiğimiz yok kardeşim

Müessesemizde asgari ücret uygulamasıda yok zaten

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke ister sosyalist olsun ister kapitalist eğer bir ülkede işçiye değil de işe talep daha fazlaysa ülkede milyonlarca işsiz varsa o ülkede işçiler ezilir.

Mesela çok çalışan dostu iseniz apartmanınızda kapıcı varsa bütün daireler aranızda anlaşın maaşına %50 zam yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechatengu

Ülke ister sosyalist olsun ister kapitalist eğer bir ülkede işçiye değil de işe talep daha fazlaysa ülkede milyonlarca işsiz varsa o ülkede işçiler ezilir.

Mesela çok çalışan dostu iseniz apartmanınızda kapıcı varsa bütün daireler aranızda anlaşın maaşına %50 zam yapın.
    işler tersine dönüyor, nüfus giderek yaşlanıyor. primler yatmazsa devlet milyonlarca emekliye nasıl maaş ödeyecek :)

Not : Noel ve yılbaşı tatilindeyim ülkemde , benim asgari ücretle işim yok, yurtdışı çalışma ve maaşımı amerikan doları alıyorum, ama işçi yoldaşlarımı savunurum.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    bazı kurumsal firmalarda pek farklı değil kurumsal olmayanlardan , bir işletmede işçi sayısı kaç olursa olsun muhakkak tüm işçilerin sendikalı olması ilk şart olmalı.
  • iş verenim çıkartıcam tüm Türk çalışanları dolduracağım Suriyelileri Afganları.ohh 1 e 50 kazanırken 1 e 100 kazanıcam.Türk işçi de artık her gece gece klubüne mi gider kayfeye mi gider bilemem.

not: mesajım ironi amaçlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 26 Aralık 2018; 16:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

iş verenim çıkartıcam tüm Türk çalışanları dolduracağım Suriyelileri Afganları.ohh 1 e 50 kazanırken 1 e 100 kazanıcam.Türk işçi de artık her gece gece klubüne mi gider kayfeye mi gider bilemem.

not: mesajım ironi amaçlıydı.
    sen bilirsin :)

Peki çalıştıracağın yabancıların oturum ve çalışma izni vizeleri var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞLETMECİLER İŞSİZ Mİ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışan sayısını düşürdüm şimdi onlar düşünsün.
    Bire elli kazanan insan ülkemizde yoktur varsa da ben tanımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Çalışan sayısını düşürdüm şimdi onlar düşünsün.
    Bire elli kazanan insan ülkemizde yoktur varsa da ben tanımıyorum.
    dolar milyarderleri nasıl oluştu bu ülkede?

hatta biri vardı ben bu milletin ...... ...... demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Gece kulübüne falan gittiğimiz yok kardeşim

Müessesemizde asgari ücret uygulamasıda yok zaten

Selam ve dua ile
    gece klübü iyidir, muzikleri dinle dans et 2-3 tane mohito içtinmi, eve de yanlız dönmezsen, ibadet yapmış gibi rahatlıyorsun, kuş gibi oluyorsun şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 26 Aralık 2018; 15:51:9 >
  • Siz işverenlerin hepsi şampanya patlatıp havyar yiyorlar mı sanıyorsunuz.

Sizin sövdüğünüz işverenler bu forumu okumuyorlar, bilginiz olsun...
    Buradan ne kadar beddua etseniz de boşuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Siz işverenlerin hepsi şampanya patlatıp havyar yiyorlar mı sanıyorsunuz.

Sizin sövdüğünüz işverenler bu forumu okumuyorlar, bilginiz olsun...
    Buradan ne kadar beddua etseniz de boşuna.
    okumasınlar çokta fifi, mecburlar bu paraları ödemeye. Yoksa T.C devletine yasalarına karşımı geliyorlar? halkı sokağa mı dökmek istiyorlar?
  • Forum da Yetkili kişilere nasıl ulaşacağım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

okumasınlar çokta fifi, mecburlar bu paraları ödemeye. Yoksa T.C devletine yasalarına karşımı geliyorlar? halkı sokağa mı dökmek istiyorlar?

Asgari ücret %26 arttı diye az kazanacaklar mı sanıyorsun? Çok iyimsersin...

İşletme giderleri içinde işçilik giderleri kısmı %26 artacak, bunun üründeki genel maliyet içindeki ağırlığına bakılacak, %5 ise ürüne %5 zam yapılacak.
    Veya satışlar zaten düşük ise, işler yavaş ise, işçi çıkartacak. Bitti gitti.

İşverene en büyük zararı verebilecek kişi bankalardır, verdiği kredileri geri ister, o zaman işveren zorlanır.
    Veya müşterisi konkordato ilan ediverir, yani bir forumdaşın burada dediği gibi,"borcum borç ama nah alırsın" der, işveren o zaman zorlanır.
    Veya piyasa daralır, satışlar düşer, ama işveren aynı giderler/personel ile dayanmaya çalışır, işte o zaman zorlanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sen bilirsin :)

Peki çalıştıracağın yabancıların oturum ve çalışma izni vizeleri var mı?

Alıntıları Göster
    mesajlarım ironi amaçlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 26 Aralık 2018; 16:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Asgari ücret %26 arttı diye az kazanacaklar mı sanıyorsun? Çok iyimsersin...

İşletme giderleri içinde işçilik giderleri kısmı %26 artacak, bunun üründeki genel maliyet içindeki ağırlığına bakılacak, %5 ise ürüne %5 zam yapılacak.
    Veya satışlar zaten düşük ise, işler yavaş ise, işçi çıkartacak. Bitti gitti.

İşverene en büyük zararı verebilecek kişi bankalardır, verdiği kredileri geri ister, o zaman işveren zorlanır.
    Veya müşterisi konkordato ilan ediverir, yani bir forumdaşın burada dediği gibi,"borcum borç ama nah alırsın" der, işveren o zaman zorlanır.
    Veya piyasa daralır, satışlar düşer, ama işveren aynı giderler/personel ile dayanmaya çalışır, işte o zaman zorlanır.

Alıntıları Göster
    hep işçi ezildi, birazda işveren ezilsin. dolaylı vergi bizde kadar avrupada ne kadar bilginiz var mı? Türkiyede hep halk işçi memur emekli eziliyor.

işveren işine gelmiyorsa kapatsın , kimse zorla yaptırmıyorki ticareti!

Durum kötüye giderse muhatap hükümet, ben bildim bileli halk ezilmiştir, kimse tatava yapmasın. girişimci olacaklar,likayata önem verecekler, kendilerini geliştirecekler,bunları yapamayanlar batacak zaten.

• İşverenleri mahvederek veya zorda bırakarak ülkeyi kalkındıracağını zanneden garip bir zihniyet var bu ülkede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

mesajlarım ironi amaçlıydı.

Alıntıları Göster
    o zaman yolun açık olsun :) TC vatandaşı iseler min. 2020 tl ücret ödemek zorundasın. eğer altında ücret ödeyeceksen, bu suçtur, yasayı tanımadığını söylüyorsun?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.