Şimdi Ara

Sevgilimden ayrıldım 10 gundur antrenman yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ona çok alışmıştım .kesin olarak bitti boşluğa düştüm 10 gundur ne antrenman ne beslenme hiçbir şey yapmadım 3 kilo vermişim
    gün içinde ölü balık gibi geziyorum .Nasıl devam edecem beyler

• Ben bekarken en iyi antrenmanlarımı kız arkadaşımdan ayrılınca veya kazık yiyince yapardım çünkü nefretimi ve öfkemi, hırsa ve enerjiye çevirebiliyordum. Bazı insanlar daha hassas oluyor, birini sallamayan diğerini yıkabiliyor. Benim tavsiyem kendini zorlamak değil yasını tutup hazır olunca hayata dönmek yönünde olacak. Bazen acını unutmaya çalışmak, onu dibine kadar yaşamaktan daha çok zarar veriyor çünkü. Tecrübeyle sabittir. Hayatta başarılar.
  • Hayat devam ediyor dostum sen bu sporla ilgileniyorsan eğer sen birine değil birileri sana bağlı olması lazım.
    Çünkü sen farklısın herkesten, eyvallahın olmasın kimseye yoluna devam et karşına çıkan yeni birileri mutlaka olucaktır. Kimseye bağlı olma kafandan at herşeyi yoluna devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tak kulaklığı sevdiğin şarkıları dinle motive olmaya çalış, gelip geçici şeyler için kendini fazla yıpratma hayat devam ediyor. Her bir son aslında yeni bir başlangıçtır unutma sağlıcakla kal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bekarken en iyi antrenmanlarımı kız arkadaşımdan ayrılınca veya kazık yiyince yapardım çünkü nefretimi ve öfkemi, hırsa ve enerjiye çevirebiliyordum. Bazı insanlar daha hassas oluyor, birini sallamayan diğerini yıkabiliyor. Benim tavsiyem kendini zorlamak değil yasını tutup hazır olunca hayata dönmek yönünde olacak. Bazen acını unutmaya çalışmak, onu dibine kadar yaşamaktan daha çok zarar veriyor çünkü. Tecrübeyle sabittir. Hayatta başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/t8A-ft-CqzA

• vay salatalık vay vay haşlama vay ALLAH akıl fikir versin
  • millet eve ekmek götürmenin derdinde beyefendi sevgilisinden ayrılmış spor yapamıyormuş,kız şimdi kim bilir neler yapıyor sende otur ağla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu tip durumlarda spora daha çok saldırırım çünkü o salonda sadece spora konsantre olmak bir sürede olsa unutturuyor herşeyi :)
  • Herkes salla, boşver, hayat devam ediyor tarzı yorumlar yazmış ama o kadar kolay değil işte o işler. Laylaylom ilişki yaşayan erkekler cok basit yorumlar yazmış ancak eğer yaşadığınız ilişki ciddi bı ilişkiydıyse ayrılık sürecı malesef ki zor olacaktır sizin için. Allah yardımcınız olsun, unutması kolay olmayacaktır. Şimdi birileri çıkıp çivi çiviyi söker tarzı yorumlar da yapacaktır ama o kişiye sor bakalım, o çivinın sökülmesinı istiyor mu dıye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlara bu kadar bağlanmayın sonra böyle hayattan kopuyorsunuz. Ayrıca bence sporda önemli olan motivasyon değil disiplindir. Eğer o gün o antreman yapılması gerekiyorsa yaparım. Bunun içinde antremanın sizin için bir gereklilik olması lazım. Onu araç değil amaç edinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

millet eve ekmek götürmenin derdinde beyefendi sevgilisinden ayrılmış spor yapamıyormuş,kız şimdi kim bilir neler yapıyor sende otur ağla
    Klasik hayatı başkasının başarısızlıklarını görerek teselli etmeye çalışmak ... o evine ekmek götüremeyen adam zamanında bir taraflarını sıkıp çalışsaydı ilgilendiği tek konu ay sonunu nasıl getireceği olmazdı bu kadar basit. ekmek fırını kurabilecek adamlara başkasının başarısızlıklarını hatırlatıp o yapamıyor boşver diyorsunuz diğer konuda haklısın ama kızlar şeytandır.
  • öncelikle onu görmeyi bırakman lazım, yani mekan ortam arkadaş çevresi (artık kızı nerde görüyorsan) vs değiştirme imkanın varsa direk yap. gözün görmediğini gönül unutur. zamanla bir başkası çıkar karşına.

böyle durumlarda spor veya herhangi bir hobi iyi gelir. başlarda zor olur, zamana bırak, zamanla geçiyor.
  • Asıl stres atmak için şimdi spor lazım

• Bi kızı en iyi unutmanın en iyi yolu kuşkusuz yeni bir kız bulmaktır
    İlişikide çoğu şeyi yapan erkektir kız sadece yanında durur, yanına birini bul devam
  • Sen de vücudunu geliştir daha güzelleriyle takıl
  • Tam bir gerizekalisin

Dost aci söyler

• kardeşim patetes vucudun oldugu için aşağılık kompleksine kapılıp ona buna ahkam kesmeyi ne zaman bırakacaksın sen

şuan yeni yeni toparlıyorum vucudu tekrardan.Uzun süreli ilişkisi olan ve beraber çok şey paylaştıgınız biri olanlar beni anlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: scofield_

kardeşim patetes vucudun oldugu için aşağılık kompleksine kapılıp ona buna ahkam kesmeyi ne zaman bırakacaksın sen

şuan yeni yeni toparlıyorum vucudu tekrardan.Uzun süreli ilişkisi olan ve beraber çok şey paylaştıgınız biri olanlar beni anlayacaktır
    1 senedir bu kategoride yokum bile vucudumi hatırlaman şaşırtıcı asaglik kompleksi hmm

Benim de 8 aylik iliskim bitmisti her gun birlikte gecen yeminler ettigimiz insandi

Ayni seyleri ben de yasadim ama bu gerizekali oldugumuz gercegini değiştirmiyor

Isinize gelen seyi oneri gelmeyeni hakaret kompleks olarak algiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeIsraetel

1 senedir bu kategoride yokum bile vucudumi hatırlaman şaşırtıcı asaglik kompleksi hmm

Benim de 8 aylik iliskim bitmisti her gun birlikte gecen yeminler ettigimiz insandi

Ayni seyleri ben de yasadim ama bu gerizekali oldugumuz gercegini değiştirmiyor

Isinize gelen seyi oneri gelmeyeni hakaret kompleks olarak algiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Bunu bu sekilde aciklasaydin tavrim daha farkli olurdu elbet senin icin de uzuldum neyse onumuze bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: scofield_

Bunu bu sekilde aciklasaydin tavrim daha farkli olurdu elbet senin icin de uzuldum neyse onumuze bakalim

Alıntıları Göster
    kusura bakma kendime de kızgınım aptallığım yüzünden

benim gibi birisini görünce sertleşiyorum biraz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.