Guvenlikli Sitede 3 tane bina var.. rahat 50 60 araba sığıyor bazen yer kalmıyor haliyle 75 80 oluyor.. dışarıya park eden bile oluyor.. her neyse ben sürekli aynı yere parkediyorum.. Park ettiğim yer.. solumda kaldırım var,sağıma rahat 9 araba park edebilir.. Ters parkederim.. Yani önü yola bakacak şekilde.. Zaten fazla uzak yere gitmiyorum 3 4 hadi bilemedin 5 km yapıp geri siteye dönüyorum.. Sizce küfür yer miyim ? Arabamın sonra sileceği kaldırılmış yada lastiği patlatılmış şekilde bulmayayım, aynı yere surekli park edilmesine,laf edilmesinden değil,maddiyatla uğraşmak istemediğimden konu açtım.. teşekkür ederim 😊 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juni7516 -- 29 Mayıs 2024; 12:16:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sitenin otoparkında aracımı sürekli aynı yere parkediyorum, ayıp mı yaptığım sizce?
-
-
Neden ayıp olsun ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu zamana kadar bu dedikleriniz olmadıysa sorun yok. yani konu açacak bir durumda göremedim ben.
-
Ne alaka
Hocam bu devirde park mevzuları yüzünden hapis yatan cezaevine giren park yeri yüzünden cinayet e kurban giden arkadaşlarım var.. sanırsın namus davası.. bizim toplum köylü medeni olmayı beceremezler
Sürekli aynı yere koyuyoruz hocam.. bebenin biri kiskanabilir oraya sen koyuyon birazda ben park edeyim diye
Boş bulursa park eder. Siz de adama ulaşıp gardaş orayı boşalt orası benim yerim demezseniz sorun olmaz
-
Park yerinde değilim.. adam en sonda kudurup arabama zarar verir onun derdindeyim.. zibilyon tane park yeri var hocam gerekirse dışarı parkederim 2 3 km yürürüm gerekirse..
Saygılar.. 😊✋️
Birilerinin dikkatini çekeceğiniz kesin gibi. Ama yeri tapulamadınız ya. Boş bulduklarında dileyen çekebilir. Kıskançlık bu çağın ağır hastalıklarından biri. Ara sıra dikkat dağıtmak iyi olur. Farklı yerlere çekerek...
-
Sitede hep aynı yere parketmenize kimse bir şey demez, DİYEMEZ. Ama olur da bir gün siz aracınızı çektiğiniz sırada biri gelip oraya parkederse siz de bir şey dememelisiniz, DİYEMEZSİNİZ.
Genelde sizin olayın tam tersi olur. Sürekli aynı yere parkedenler orayı kendilerine tahsis edilmiş olarak görmeye başlar ve biri oraya parkettiği zaman sanki tapulu malına çökülmüş gibi küplere biner. "Oraya hep ben parkediyordum sen niye çektin" gibi saçma sapan argümanlarla karşı tarafa yüklenirler.
Dairelere özel tahsis edilmiş park yeri yoksa kim nereyi boş bulursa oraya parkeder.
-
baktın sesleri çıkmıyor, bir kademe arttırıp parkettiğiniz yere sprey boyayla çizgi çekip içine plakanızı yazın.
-
Ondan sonra da iki gün sonra anahaber bülteninde park yeri kavgası diye haberi mi çıksın?Herkes istediği yere park etsin kim ne karışır?
-
Arada sırada başka yere koyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 30 Mayıs 2024; 14:38:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Matkapla delmesinler kaputu dikkat edin siteye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle numuneler yüzünden cinayet işleniyor zaten...
-
aynı sitede yaşıyor olsak benim dikkatimi çekerdiniz. hatta "ne lan bu adam burayı sürekli parsellemiş aynı yerde arabası yatıyor hep" derdim ben.
görüldüğü üzere de aracınızın üzerine titriyorsunuz birisi çizer vs diye. dediğiniz olacaktır muhtemelen. arada bir orayı bi salın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X