Şimdi Ara

Uşak Çağdaş Citroen Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen Berlingo Aracımı sıfır olarak 2023 Ağustos ayında buradan aldım. Bir yıl sonra 2024 ağustosunda 11 bin km de ilk bakimini yine burada yaptırdım. 2025 Ocak ayında 19 bin km de aracım motor arızası verdi. Servise gelip kontrol ettirdigimde yağ eskimiş, yağ ve filtre değişecek denip 7000 lira ücret talep edildi. Aracın yıllık bakımı ve periyodik bakımı gelmemesine rağmen yani hem yıldan hem km'den daha dolmamasina rağmen garantisi olan aracımda meydana gelen arızadan dolayı benden ücret talep edildi. Araç bakımdan itibaren sadece 8000 km kullanılmasına rağmen çok km yapmışsınız dendi. 15 bin km bakım aralığını 12 ay boyunca eşit bir şekilde ayda 1250 km şeklinde yapılması gerekiyormus. Bu yaşımda bu kadar saçma bir olay duymamıştım. Yani Citroen ve çağdaş pişmanlıktır. Sürekli Arıza çıkaran bu markadan ve markasının arkasında durmayan Çağdaş tan uzak durun. Bu sorunu Fransa merkeze de aynı şekilde bildireceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok mantıklı

Adam baştan söylemiş yılda 15000 km demiş.
    15000/12=1250 yani ayda 1250 km yapacaksın ama buda yetmez tabi kalkıp 1 günde sen 1250 km yaparsan olur mu olmaz. Tabi ki..
    1250/30=41
    Firma buradan 41 kere maşallah diyor ve günde 41 km yi geçme diyor.
    Buradaki 41 rakamı alalade bir rakam değil özel seçilmiş.
    Bak onuda anlatayım.
    41 deki 1 i başa al sonra 4+1 kaç eder 5 onuda yanına al
    Ne etti
    15
    Şimdi bunu 1000 le çarp ne yaptı 15.000
    Yıllık bakım kaç km de 15.000 de yaaaa gördün mü bu işler o kadar basit değil miş, neler neler hesaplaniyormuş değil mi.

Şu forumun başına gelmis en büyük felaketsin

Neden bikiyormusun, insanlara iftira atmak, onları yanlış yönlendirmek, kişisel hırsların ve para kazanma mituvasyonunla herşeyi yapabilmek gibi huyların var.

Seni bir kez kaale aldım insnalari kandirip yanlış yonlendirdigin için herkese açık bir konuda iddialastik ve iddiayı kapybedip kaybettim bile diyemedin.

Gittin 3 ay foruma görmedin sonra geldin yine bana sarmaya başladın.

Bak arkadaşım bana bulasarak prim yapmaya çalışman cok normal çünkü senin bu forumda bulunma motivasyonun prim kasmak.

Dolayısıyla bunu nasıl olurda olsun yapayım diyorsun. Forum yönetimi de prim peşinde (onların primide birşeyler konuşulsun da ne konuşulursa konuşulsun) işte bu yüzden burada kalabiliyorsun.

Ben senin oyununa gelmem.

Ama senin bu oyununa bir son vermek lazım. Çünkü bu konuda da görüldüğü üzere sen mouseno yapay zeka vesaire gibi trollerin kişisel satasmalarindan aryik konusamamiz bile mümkün değil.

Sizi bu forumdan atmak artık elzem.

Yada biz bırakalım yani ayni yerde sizin gibi Erdem sahipleriyle bizim gibi insanların bir arada bulunması doğru değil

cevap versene arkadaşım nerede ben arabadan anlarım yazmışım?

nerede 508 övmüşüm, birisine tavsiye etmişim.

20 yıllık forum hayatımda senin gibi şu arabayı alın bunu almayın yazdığım bir tane mesajım var mı.

senin gibi 50.000 euro fiyatlardan polo alın acaip kar edeceksiniz diye insanları yanlış yönlendirdiğim bir tane mesaj varmı.

senin gibi focus dizel otomatik alın 4 litre tüketimle gezin diye alenen yalan söylediğim bir mesajım varmı?

senin gibi insanların açıklarını arayıp o açıkları gün yüzüne çıkarmaya çalışmışlığım var mı?

20 yılda bir tane insanın kalbini kırmışlığım var mı?

20 yılda bir tane yalan söylemişliğim var mı?

günde 50 tane boş mesaj atıp yazı kasmışlığım varmı?

....

....

....

• Stellantis ise her şey normal

dsg falan hikaye kalacak bunların yanında

Kapılarından geçilmez

• broker3443 kullanıcısına yanıt
    Öyle saçma iş mi olur ya istediğim zaman istediğim şekilde yaparım ben o kilometreyi. Nerede yazıyormuş bu şart, kural, kaide işte her ne poksa*! Açıp göstersinler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok mantıklı

Adam baştan söylemiş yılda 15000 km demiş.
    15000/12=1250 yani ayda 1250 km yapacaksın ama buda yetmez tabi kalkıp 1 günde sen 1250 km yaparsan olur mu olmaz. Tabi ki..
    1250/30=41
    Firma buradan 41 kere maşallah diyor ve günde 41 km yi geçme diyor.
    Buradaki 41 rakamı alalade bir rakam değil özel seçilmiş.
    Bak onuda anlatayım.
    41 deki 1 i başa al sonra 4+1 kaç eder 5 onuda yanına al
    Ne etti
    15
    Şimdi bunu 1000 le çarp ne yaptı 15.000
    Yıllık bakım kaç km de 15.000 de yaaaa gördün mü bu işler o kadar basit değil miş, neler neler hesaplaniyormuş değil mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Stellantis gerçekten rezaletmis bende aldıktan sonra öğrendim.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Bunu bana söyleyen servis görevlisi kadın da inanmadı aslında ama bir şeyler sacmalamasi gerekiyordu ağzından bu çıktı sanırım. Sordum bu kural kanun nerede yazıyor diye cevap veremedi.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hahaha artık ağlanacak halimize gülüyoruz. Ülkede tüketici koruması diye bir şey kalmadı. Mağara kanunları geçerli. Hesap için de uğraştirdik seni. Destek için teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel izmir fabrikası.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu üç kâğıtçı servisin ve markanın peşini bırakmayın lütfen.
    Şikayetvar'a, cimer'e, genel merkeze her yere yazın. Rezalet duyuldukça hemen düzelir bu tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integral77 -- 23 Ocak 2025; 23:56:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    Destek için teşekkür ederim. Evet mümkün olan her yere yazıyorum. Böyle böyle bu ahlaksızlari yola getireceğiz.

• Bir de dünyanın parasını istiyorlar bu çöplere

Nerede eski dci motor kangoolar ölümsüz fiat Doblolar nerde bu çöpler

Toyotasi bile alınmaz demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Toyotasi da aynıdır bunların. Bende eskiden DCI fluence vardı çok sorunsuz sikintisizdi. Mumla aratti bana eski aracimi citroen.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

508 SW'yi dünyanın en iyi arabası gibi öven sen değil miydin ?

Ne oldu ? Şimdi niye PSA ile dalga geçiyorsun ?

• Motor arızası neymiş ki yağ ve filtre değişimi ile çözüm olabileceğini düşünmüşler bir de?

Açıklamanın da güzelliği beni baya güldürdü, ama ağzımla değil... 15 bin km'yi yıla bölüp aylık gelecekmişiz ha, ahahahahhah...

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Motor arızası. Tamir ettiriniz şeklinde bir uyarı vardı. İçeriğini bilmiyorum.

Evet çok saçmaydı açıklamaları. Çok akıllı saniyor kendini servis çalışanı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.