< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uşak Çağdaş Citroen Rezaleti
-
-
Stellantis ise her şey normal
dsg falan hikaye kalacak bunların yanında
Kapılarından geçilmez
-
Öyle saçma iş mi olur ya istediğim zaman istediğim şekilde yaparım ben o kilometreyi. Nerede yazıyormuş bu şart, kural, kaide işte her ne poksa*! Açıp göstersinler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok mantıklı
Adam baştan söylemiş yılda 15000 km demiş.
15000/12=1250 yani ayda 1250 km yapacaksın ama buda yetmez tabi kalkıp 1 günde sen 1250 km yaparsan olur mu olmaz. Tabi ki..
1250/30=41
Firma buradan 41 kere maşallah diyor ve günde 41 km yi geçme diyor.
Buradaki 41 rakamı alalade bir rakam değil özel seçilmiş.
Bak onuda anlatayım.
41 deki 1 i başa al sonra 4+1 kaç eder 5 onuda yanına al
Ne etti
15
Şimdi bunu 1000 le çarp ne yaptı 15.000
Yıllık bakım kaç km de 15.000 de yaaaa gördün mü bu işler o kadar basit değil miş, neler neler hesaplaniyormuş değil mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stellantis gerçekten rezaletmis bende aldıktan sonra öğrendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu bana söyleyen servis görevlisi kadın da inanmadı aslında ama bir şeyler sacmalamasi gerekiyordu ağzından bu çıktı sanırım. Sordum bu kural kanun nerede yazıyor diye cevap veremedi.
Hahaha artık ağlanacak halimize gülüyoruz. Ülkede tüketici koruması diye bir şey kalmadı. Mağara kanunları geçerli. Hesap için de uğraştirdik seni. Destek için teşekkürler...
Bu üç kâğıtçı servisin ve markanın peşini bırakmayın lütfen.
Şikayetvar'a, cimer'e, genel merkeze her yere yazın. Rezalet duyuldukça hemen düzelir bu tipler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integral77 -- 23 Ocak 2025; 23:56:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Destek için teşekkür ederim. Evet mümkün olan her yere yazıyorum. Böyle böyle bu ahlaksızlari yola getireceğiz.
Bir de dünyanın parasını istiyorlar bu çöplere
Nerede eski dci motor kangoolar ölümsüz fiat Doblolar nerde bu çöpler
Toyotasi bile alınmaz demek ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Toyotasi da aynıdır bunların. Bende eskiden DCI fluence vardı çok sorunsuz sikintisizdi. Mumla aratti bana eski aracimi citroen.
508 SW'yi dünyanın en iyi arabası gibi öven sen değil miydin ?
Ne oldu ? Şimdi niye PSA ile dalga geçiyorsun ?
-
Motor arızası neymiş ki yağ ve filtre değişimi ile çözüm olabileceğini düşünmüşler bir de?
Açıklamanın da güzelliği beni baya güldürdü, ama ağzımla değil... 15 bin km'yi yıla bölüp aylık gelecekmişiz ha, ahahahahhah...
-
Motor arızası. Tamir ettiriniz şeklinde bir uyarı vardı. İçeriğini bilmiyorum.
Evet çok saçmaydı açıklamaları. Çok akıllı saniyor kendini servis çalışanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Çok mantıklı
Adam baştan söylemiş yılda 15000 km demiş. 15000/12=1250 yani ayda 1250 km yapacaksın ama buda yetmez tabi kalkıp 1 günde sen 1250 km yaparsan olur mu olmaz. Tabi ki.. 1250/30=41 Firma buradan 41 kere maşallah diyor ve günde 41 km yi geçme diyor. Buradaki 41 rakamı alalade bir rakam değil özel seçilmiş. Bak onuda anlatayım. 41 deki 1 i başa al sonra 4+1 kaç eder 5 onuda yanına al Ne etti 15 Şimdi bunu 1000 le çarp ne yaptı 15.000 Yıllık bakım kaç km de 15.000 de yaaaa gördün mü bu işler o kadar basit değil miş, neler neler hesaplaniyormuş değil mi. |
Şu forumun başına gelmis en büyük felaketsin Neden bikiyormusun, insanlara iftira atmak, onları yanlış yönlendirmek, kişisel hırsların ve para kazanma mituvasyonunla herşeyi yapabilmek gibi huyların var. Seni bir kez kaale aldım insnalari kandirip yanlış yonlendirdigin için herkese açık bir konuda iddialastik ve iddiayı kapybedip kaybettim bile diyemedin. Gittin 3 ay foruma görmedin sonra geldin yine bana sarmaya başladın. Bak arkadaşım bana bulasarak prim yapmaya çalışman cok normal çünkü senin bu forumda bulunma motivasyonun prim kasmak. Dolayısıyla bunu nasıl olurda olsun yapayım diyorsun. Forum yönetimi de prim peşinde (onların primide birşeyler konuşulsun da ne konuşulursa konuşulsun) işte bu yüzden burada kalabiliyorsun. Ben senin oyununa gelmem. Ama senin bu oyununa bir son vermek lazım. Çünkü bu konuda da görüldüğü üzere sen mouseno yapay zeka vesaire gibi trollerin kişisel satasmalarindan aryik konusamamiz bile mümkün değil. Sizi bu forumdan atmak artık elzem. Yada biz bırakalım yani ayni yerde sizin gibi Erdem sahipleriyle bizim gibi insanların bir arada bulunması doğru değil |
Stellantis ise her şey normal dsg falan hikaye kalacak bunların yanında Kapılarından geçilmez |
Kaptan sen önce 50bin dolara polo aldırdıklarına cevap ver :) |
Öyle saçma iş mi olur ya istediğim zaman istediğim şekilde yaparım ben o kilometreyi. Nerede yazıyormuş bu şart, kural, kaide işte her ne poksa*! Açıp göstersinler
|
cevap versene arkadaşım nerede ben arabadan anlarım yazmışım? nerede 508 övmüşüm, birisine tavsiye etmişim. 20 yıllık forum hayatımda senin gibi şu arabayı alın bunu almayın yazdığım bir tane mesajım var mı. senin gibi 50.000 euro fiyatlardan polo alın acaip kar edeceksiniz diye insanları yanlış yönlendirdiğim bir tane mesaj varmı. senin gibi focus dizel otomatik alın 4 litre tüketimle gezin diye alenen yalan söylediğim bir mesajım varmı? senin gibi insanların açıklarını arayıp o açıkları gün yüzüne çıkarmaya çalışmışlığım var mı? 20 yılda bir tane insanın kalbini kırmışlığım var mı? 20 yılda bir tane yalan söylemişliğim var mı? günde 50 tane boş mesaj atıp yazı kasmışlığım varmı? .... .... .... |
Stellantis gerçekten rezaletmis bende aldıktan sonra öğrendim.
|
Hahaha artık ağlanacak halimize gülüyoruz. Ülkede tüketici koruması diye bir şey kalmadı. Mağara kanunları geçerli. Hesap için de uğraştirdik seni. Destek için teşekkürler...
|
508 SW'yi dünyanın en iyi arabası gibi öven sen değil miydin ? Ne oldu ? Şimdi niye PSA ile dalga geçiyorsun ? |
Benzer içerikler
- lpg filtresi ne zaman değişir
- lastik nasıl yakılır araba
- araç kaplama ruhsat işlemleri
- bey motors adana
- sibop yanık araba ne yapar
- suv tavsiye 2024
- honda fiyat listesi 2025
- vw tayron
- mg 7
- chery icar v23 türkiye fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X