|
Bildirim
|
Ben aracımı samsundan kalkıp maraşa giderek aldım.
Ancak araç ucuz olduğu için değil. Toplam tüm türkiye de aynı araçtan 10 civarı olduğundan ve 2 yıllık bir takip sonucu tam istediğim gibi (ilk sahibinden, hatasız boyaeız ve servis bakımlı) bir araç denk geldiğinden gidip aldım. Pazartesi araç ilana verildi. Aracın içinde sigara içilip içilmediğini kötü bir koku deformasyon olup olmadığını satıcıya sordum (fotoğrafla çok bariz gizlenebilir) yok dedi ama yinede belli olmaz diyerek buradan bir arkadaşımızın kardeşinden(sağolsun) araca bakmasını istedik oda aracın içi temiz diyince gezen adama müracat ettim expetizini yaptırdım kendi arabamı hemen sattım ve aynı hafta perşembe gecesi gidip cuma günü aldım geldim. Bu şekilde eşşeğinizi sağlam kazığa bağlamayacaksanız çok net söylüyorum işiniz şansa kalmıştır. Heleki araç ucuz diye gidecekseniz allah yardımcınız olsun. Nacizane tavsiyem 1_2 bin ucuza alacağım diye lütfen uğraşmayın. 1_2 fazlasını vereyim ama temiz olsun diye araç bakın bunu laf olsun diye yazmıyorum çok fazla tecrübenin sonucu edilmiş bir laftır. |
Hocam ciddi düşündüğünüz avcılar beylikdüzü esenyurt tarafında araçlar varsa yardımcı olabilirim makul bir ücret karşılığı.
Gider bakar fotoğraflar atarım size, isterseniz ekspere de sokarım ( sizin konuşacağınız online ödeyeceğiniz anlaşacağınız bir ekspere) Buna bağlı olarak gelirsiniz aracınızı alırsınız. Ücret : geldiğinizde bir çay ısmarlayıp eyvallah dersiniz yeterli olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|