Şimdi Ara

Doğru düzgün konuşamayan yazamayan insanlar araç satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara babam için doblo bakıyorum abartsız söylüyorum aradığım çoğu kişinin ne dediğini anlamıyorum.

Sanki türkçe değil de başka bir dil konuşuyorlar.Hepiniz izlemiştir taksim dayı böyle yaya yaa konuşuyor.Hepsi o şekilde.Her seferinde efendim anlamadım diyorum tekrar ediyor.

İlanlara bakıyorum aynı şekilde türkçe yazmaktan aciz insanlar araç satıyor ticaret yapıyor.

SAYİBİNDEN ,sitepne , itiyaçdan satlık ,çelik şant vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 6 Mart 2020; 7:23:44 >

• Son 20 yılın bilançosunu çıkardığımızda en büyük kaybımızın, düşen insan kalitemiz olduğunu düşünüyorum.

Satılan milli değerler bir şekilde yerine konulur. Kilit noktalara atanmış liyakatsiz tipler de hallolur. Ama insan kalitemizi yükseltmek için en az iki nesil geçmesi gerekli. Çünkü bunların yetiştireceği çocukların da eğitim ile belli bir seviyeye çıkarılması, ondan sonraki nesillerin ancak çağdaş ve medeni fertler olması hedeflenebilir.

Şifresini unutarak kaybettiğim üyeliği de sayarsak 2005 yılından beri forumun üyesiyim.

Forumun ilk yıllarını kesinlikle özlüyorum.

Troll kavramını bilmeyen forumdaşların öğrendiği ve uyguladığı işlemleri, tecrübelerini, kameralı cep telefonu ve video imkanı çok ama çok kısıtlı olduğundan ayrıntılı ve tane tane anlatmalarını özlüyorum.

Eleştirilerin, seviyeli ve yapıcı olduğu günleri özlüyorum.

"Yaw, he he" "Boş yapma" vb. tabirlerin henüz ortaya çıkmadığı günleri özlüyorum.

Nostalji, belli bir yaşa gelindiğinin habercisiymiş. 52 yaşın birikimi ile sanıyorum bu kriter bana uyuyor.

Her şeyin aynı kalması zaten ilahi ve fiziki yasalara aykırı.

Ama yine de toplumun dejenerasyonu beni üzüyor işte...
    evet doğru konuşman gerekiyor.

bir yere gidip bir arabayı reklam edeceksen ve açıklama yazman gerekiyorsa bir zahmet cehaletten kurtul kendi ana dilini adam gibi konuşmayı, yazmayı öğren. notere gidip resmi işlem yapacaksın, kendi dilinden bihabersin. trajikomik.

aksini bana savunacak mesajlar atacaksan cevap verme, zira savunulacak bir yanı yok.
  • Kredili sistem çıktığından beri, çocuklar hiçbir şey öğrenmeden sınıf geçti, yıllarca.
  • Sitepne değil lütfen, istepne...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da birşey mi bu adamlar araba dahi kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Sitepne değil lütfen, istepne...
    işletme diyen gördüm insan hiç mi bir bilginin doğrusunu öğrenme ihtiyacı duymaz. cahillik böyle bir şey sanırım
  • eğitilmiş toplum istemiyoruz, o zaman sorgulama başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

işletme diyen gördüm insan hiç mi bir bilginin doğrusunu öğrenme ihtiyacı duymaz. cahillik böyle bir şey sanırım

Alıntıları Göster
    İstetme😎

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temel eğitimde bile ciddi eksikleri olan insanlar var. İnternet ve telefon herkesin elinde olduğu için bu durum pek de şaşırtıcı değil. Araç almak/satmak tam işkenceye döndü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Sitepne değil lütfen, istepne...
    Yanlışın var İstetme onun adı
  • kabut
    cant
    şanzuman
    fites/vides

bunları da ekleyebilirsin

bir de şeyler var, 249 parça lokal boya var, ONUN DIŞINDA HATASIZDIR.

ulan beyinsiz, hatasızsa hatasızdır zaten, aracın yarısında boya, onarım bilmem ne var, onları yazıp yazıp altına "onun dışında" yazmak nedir? dışı mı kalmış araç hasarlı,onarım görmüş işte.

bazen keyfiye ilanları dolaşıyorum adetten diye, piyasaya falan bakıyorum. sinirden barut gibi olmuş buluyorum kendimi.

örnek;

başlık "hatasız boyasız"

sadece iki zincir arkası BOYA.

bu da TRANVERSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 6 Mart 2020; 9:21:3 >

• Oy bile veriyorlar.
  • Bu tarz tipler ilkokuldan sonra defter kitap yüzü görmeyen tipler. Okuyup yazabilmeleri bile bir mucize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasılki gönüllü trafik müfettişleri var bende sahibinden.comda gönüllü çalışmak isterdim bu tip ilanları direk silerdim.
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    İstetme değil mi?

• Dertlendiğin şeye bak, bu adamlarla aynı trafikte araba kullanıyoruz.
  • araba satmak için oxford mezunu mu olmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Yanlışın var İstetme onun adı

Alıntıları Göster
    Siz yazınca farkettim, doğru dediniz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

kabut
    cant
    şanzuman
    fites/vides

bunları da ekleyebilirsin

bir de şeyler var, 249 parça lokal boya var, ONUN DIŞINDA HATASIZDIR.

ulan beyinsiz, hatasızsa hatasızdır zaten, aracın yarısında boya, onarım bilmem ne var, onları yazıp yazıp altına "onun dışında" yazmak nedir? dışı mı kalmış araç hasarlı,onarım görmüş işte.

bazen keyfiye ilanları dolaşıyorum adetten diye, piyasaya falan bakıyorum. sinirden barut gibi olmuş buluyorum kendimi.

örnek;

başlık "hatasız boyasız"
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-sadece-arka-iki-zincir-agzinda-iki-lokal-boyasi-797012998/detay
    sadece iki zincir arkası BOYA.

bu da TRANVERSİZ
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kapora-alinmistir-795349505/detay
    arka iki zincir ne demek cidden bilmiyorum?

• sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    valla hocam ne yalan söyleyeyim, yeminle ben de bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

araba satmak için oxford mezunu mu olmak gerekiyor?
    ana dilini doğru konuşabilmen için oxford mezunu olmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.