Şimdi Ara

Dwayne Johnson * Naturel vücut, antreman programı ve nasıl besleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi bu video da mevcut, 18, 19 yaşlarında steroid kullanmış ve bir daha dokunmamış, güç arttırıcı suplement kullanmıyor, günlük 4000- 5000 kalori alıyor, haftada 6 gün programı bacak ile başlıyor, ve 5. gün tekrar bacak yapıyor ve göğüs günü ile bitiriyor.. her antreman öncesi 30-40 dk arası kardiyo yapıyor (bir tek göğüs günü kardiyoyu antreman sonrası yapıyor)...

• tabi canım protein tozu sürüyor sadece

Dwayne Johnson * Naturel vücut, antreman programı ve nasıl besleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 7 Mart 2019; 20:40:29 >
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    https://crazybulksupp.com/dwayne-johnson-the-rock-steroids/

Bu linkte uzun uzun tartışılmış, steroid izleri aranmış bazı kanıtlara erişilmişse de tam emin değil otoriteler.. Dwayne ısrarla steroide bulaşmadığını söylüyor... konu muallak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların Naturel şekilde bu kadar düşük yağ oranında o kadar kas sahibi olamayacağını, o kadar düşük yağ oranına erdiğinde, Vücudun evrimsel gelişimi nedeniyle büyük kas kaybına uğrayacağını anlamasi geliyor. Kullanıyorsa kullansın ama şu Naturel hikayelerinden vazgeçin.

• Kim ne derse desin bu adamın genetiği çok iyi ama yinede imkansiz gibi birşey steroid kullanmadan o vücudu yapmak

• Ya benim bi arkadas var cocugun bb ile beslenmeyle vs alakasi yok fakat genetik olarak vucudu baya iyi 2-3 senelik bb yapmis insanlar gibi duruyor.

Ben bu arkadasi 5-6 sene once spor salonuna goturdum misafirim olarak. Elemanin teki arkadasa kac senedir calisiyosun felan filan diye sormustu.

Kisaca boyle guzel genetigi olan insanlarda olabilir

• oglm sene 2019cidden inaniomisnz bu adamlar natural? dopingler prohormonlar artk prynr ekmek gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18, 19 yaşlarında steroid kullanmış ve bir daha dokunmamış

kesin öyledir.hatta sadece bakmış.

• Steroid bi defa baslayip birakan hic gormedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.