< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Demekki arabada komple boya çıksa adam bedavaya vereceksin diyecekmiş :)
Dürüst olduğun yazdıklarından anlaşılıyor. Doğuşa git, durumu anlat, rica et bir de onlar baksın experin söylediği doğru mu diye. |
ekspetiz çoğu yalan dolan araç satıyorum arabanın çamurluk değişik ekspertiz orjinal dedi işlem bitti alıcıya bu çamurluk değişik bilgin olsun dedim tamam sanayiye gidelim ustama gösterelim dedi en az 10 kaportacı gezdik hepsi farklı konuştu en son tamircisi aldı aracı gitti geldi orjinal yerlerde boya var dedi boyalı parçalara orjinal dedi adam bana döndü sen yalan söyledin dedi fiyat düş şeklinde konuştu alıyorsan al almıyorsan ben gidiyorum dedim çıktım gittim sıkıntıya kendinizi sokmayın
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 23 Eylül 2020; 18:38:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 23 Eylül 2020; 19:3:49 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 23 Eylül 2020; 20:43:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 23 Eylül 2020; 22:23:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|