Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tanhu11 , Alastair JR , universty3 , UmutSteven45 , Petrichor5 , Robert Neville , Astrofizikçi , sprungheader , oznokcgl , oznokcgl , Her isi ters giden adam , Ezes , alto777 , EthanCarter III , EthanCarter III , amma velakin , CLEF4HABWY , lancelot344 , NHCanX , lancelot344 , gokhannexus , sigona , smlk , mertnizami , lancelot344 , DieselQuattro , auto_man , chevanton , chevanton , xmuro312 , ReadyForAction , Lion Tamer , dark_hell_86 , shunter , Atalion , yunus626emre , smlk , daniali , mete2649 , Silverlight , mete2649 , sigsegv , sigsegv , ne diyorum , ne diyorum , SERKAN BEY , Obsessive* , MonkeyDLuffy_ , sahinkral1 , dnzcnkrdnz , astrafe , Batman , zdhakan , ahmetcan_34 , MonkeyDLuffy_ , Her isi ters giden adam , zdhakan , miyavlayankirpi , erdfb_1907 , erdfb_1907 , xgny58x , KOEMAN32 , Bakaaaa , Akcam46 , Akcam46 , MAICO , MAICO , Chosen312 , maicole , Exheo , oblyss , Obsessive* , Ice Platypus , emrex1925 , gargamel11 , premiumbeyin , emrex1925 , Fadeout , auto_man , gargamel11 , elvinjohnson , Eléctronics , Batman , Bulutali , miyavlayankirpi , k@llone , DarkTechno , neto_ , MaXiLoPeZ , s0lution , sinanyigit1975 , alprn46 , Türkçü Kayı , cogman , rx6900xt , osonguler , dulcet , defaulticus , PalabıyıkRocky , pskillercheto , s0lution , tigerman82 , mertnizami , TakTAkk , Ruskid1 , lotus_dh , SonSadrazam , Ike , ŞahinAbi , ozkn_s , ozkn_s , ***Leopard*** , Matrixx7 , Lionheart , YesilBursa16 , Sefil Shuurle , Draqonn , selimergin , MaXiLoPeZ , Ronon Dex , Ronon Dex , naak98 , kdrc , Shiftlenbik , The Man in the Suit , eyilmaz93 , SonSadrazam , Atlantic , eyilmaz93 , icolie Daha Az
130 Kayıtlı Üye (51 Mobil) ve 197 Misafir (53 Mobil) - 223 Masaüstü104 Mobil15 iOS3 Android
5 sn
148.534
Cevap
378
Favori
2.754.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68576858685968606861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam buna ceza mi verilir allahin askina? Rakip foruma nokta koysak herifler ceza veriyor. Bunun neresi tahrik.

Diktatörler boyle yönetim karisisnda hazir ola gecer. Nokta koysak 24 saat uzaklastirma puan cezasi

Troller bolum sorumlusu olmus kafasina gore ceza kesiyor

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 25 yıldır 1 kere laflafının arkasında dursalar da kendileri çekilse ligden kimse kanser olmadan futboluna odaklansa sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Penaltı değildi tamam kabul ediyoruz, o zaman takımı direkt geri çekeceksin, 20 dakika sonra çekersen komik duruma düşersin.

Demek Ali Koç’dan izin alması biraz uzun sürdü

• amma velakin kullanıcısına yanıt

Hocam ne cezasi? Kulup kapanacak zaten. Kulüpte kurus para yok. Kimse maas alamiyor amatore dusecekler gider ayak ne vurursam diyor baskanlari

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    NEYSE İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

NEDEN SAHADAN ÇEKİLMEDİLER BU POZİSYONLARDAN SONRA? &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

HADİ GELSİN BİRİ DE ŞUNLARDAN BİRİNE PENALTIYDI DESİN. YÜREĞİNİZ YETİYORSA GELİN.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Murat sancak yaptığı transferlerle batırdı adana demiri.

şov peşinde

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Geçen sezonlarda olduğu için olmamış gibi davranıyorlar &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Net penalti arkadaslar ilkimde izledim degil gibi gelmişti de bu olanlardan sonra buz gibi penaltıydi.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt
    Pazarlık uzun sürmüş demek ki

• Bu Fenerbahçe'nin bir operasyonudur .

Fenerbahçe taraftarı işte kimler tarafindan yonetiliyorsunuz görün artık görün

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Penaltı ile alakası yok. Ayağını takıyor Mertens, çok net bir hakemi aldatmaya yönelik hareket, üzerine sarı kart olmalıydı. Var ın bu pozisyonda devreye girmesi lazımdı. Bu penaltının benzerini Dzeko almıştı daha evel. Fenerbahçe penaltısı bu, Gsaray lı olarak ben kabul etmiyorum böyle penaltıları.

• 12. dak penaltı, kızgınlıkla çekilecek olan hemen çekilirdi. geçen 15 dakikada ne oldu. kaos yaratılmaya çalışılıyor. devlet bu işe el koymalıdır. savcılar bu 15 dakikada adanademirspor yöneticilerinin kimlerle telefon görüşmesi yapmıştır, tespit etmelidir.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Zaten futbol üzerinden kara parasını akladı herkes biliyor toz işi yaptığını. Kulübü kullandı kenara attı. Şimdi son hamle ile hem şovunu yaptı hem cebini doldurdu hem de malum çevreye kendini şirin gösterdi. Demir spor kimsenin umurunda değil.

• Okan hoca çok güzel konuştu helal olsun 👍🏻

Ömur boyu hak mahrumiyeti vereceksin boylelerine bir daha futbola el uzatamayacaklar.

Sahadan cikmamak icin direnen oyunculara üzuldüm yemin ederim. Son vitrin firsatiydi ellerinden hunharca aldilar.

Şov peşinde tabii olan kulübe oldu daha da süper lige zor gelirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 9 Şubat 2025; 20:25:14 >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Yakından biliyorum Adana'da yaşıyorum ben zaten.

Bu sahtekarlık artık çok aşırıya kaçtı ama Demirsporda durum çok kötü birileri ceplerini doldurmuş belli.

Buna artık kimse cesaret edememeli tüm maç masrafları, yayın geliri kaybı vs her şeyi kitlemek lazım. Üstüne bilet paralarını da.

Bir de kalın bir puan cezası.

Yoksa ülke böyle rezaletler ile devam edecek. Bugün büyük bir ligde böyle bir şey yapsınlar bak gör o takım direkt kepenk indirir.

• 
Sayfa: önceki 68576858685968606861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.