Şimdi Ara

Kendime Yarı Fullbody Yarı Split Program Yazdım Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür kasların anatomisini araştırdım biraz. Benim kollarım 28 cm, spora başlayalı 4 ay oldu. Göğsüm sırtım falan kiloma ve vücuduma göre iyi de kollarım 3 aydır 1 cm bile gelişmedi. Omzum ve kollarıma daha çok yük verdiğim bir program yazdım. Eksik bölgelerime vuran harekerler koydum, örneğin triceps briachii long, kolu büyük gösteren kısım. Split programlarda 2 bölge çalışılır örneğin sırt triceps gibi, benim program şöyle split, iki gün üst vücut, bir gün alt vücut. Ve üst vücut günlerinde 2 değil 3 bölge çalışacağım. Bunun bir sakıncası var mı?

Programım:

1. GÜN ÜST VÜCUT
    -BENCH PRESS 4X5
    -INCLİNE DUMBELL PRESS 3X10
    -CABLE FLY 3X12
    -SHOULDER PRESS 3X10
    -LATERAL RAİSES 4X10
    -BARBELL CURL GENİŞ TUTUŞ 3X8
    -INCLİNE DUMBELL CURL 3X8
    -HAMMER CURL 3X8

--------------------2. GÜN ALT VÜCUT---------------------

-SQUAT 4X10
    -LEG EXTENSİON 3X8
    -BACK LEG EXTANSİON 3X8
    -CALF RAİSE 3X8 (PARMAK UÇLARINA ÇIKIP İNME)

------------------3.GÜN ÜST VÜCUT-------------------

-DUMBELL BENCH PRESS 3X8
    -INCLİNE DUMBELL PRESS 3X8
    -CABLE FLY 3X10
    -DEADLİFT 3X8
    -LAT PULL DOWN 3X8
    -PUSHDOWN 3X10
    -BARBELL CURL GENİŞ TUTUŞ 3X10
    -DUMBELL KAFA ARKASI 3X8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseisai -- 13 Mayıs 2019; 18:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programda sırt nerdeyse hiç yok,benim sana tavsiyem temel hareketlerin yanına bir kaç izolasyon ekleyip platoya girene kadar öyle devam etmen olurdu,kötü duruyor program
  • kendine program yazma hocam.lyle mcdonald bulking programini arastir alt ust yapacaksan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    hocam sırtım iyi diye kıstım biraz, platoya girmek ne bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: senseisai

hocam sırtım iyi diye kıstım biraz, platoya girmek ne bu arada.
    Kısma,platoya girmek ise aynı ağırlıkta yada tekrar aralığında uzun bir süre takılı kalmak,geçememektir basitçe.2 ay boyunca 60kg 5 tekrar bench yaptıysan hiçbir şekilde arttıramıyorsan platoya girmişsin demektir
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    Ağırlık artırmak için 5x5 ideal bir program , set arası dinlenme süreleri 1.5-3 dakika arası. Pazartesi günü destan yazmışsın resmen 9 hareket çok eğer hareti sağlam yapıyorsan 1 birleşik bir izole hareket yeterli bence. Kendin program yazmak yerine hazır programları kendine uyarlıyabilirsin 1-2 değişiklik ile birlikte.
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü 8 hareket var. Genelde hazır programlarda da 7-8 hareket oluyor zaten. 5x5 benim için erken değil mi? Çünkü o daha çok güç artışı için. Ama benim hacim kazanmam lazım, zaten çok zayıfım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseisai

Pazartesi günü 8 hareket var. Genelde hazır programlarda da 7-8 hareket oluyor zaten. 5x5 benim için erken değil mi? Çünkü o daha çok güç artışı için. Ama benim hacim kazanmam lazım, zaten çok zayıfım.
    Tabiki kendin için doğru olanı en iyi kendin belirlersin.
  • dostum 3 tane biceps hareketi de nerden çıktı onun yerine göğüs ve omzuna daha iyi odaklansan 1 tane biceps hareketi yapsan senin için çoook daha iyi olur

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    kanka biceps için splitte 3 hareket koyuluyor. ama şuan bu programı da değiştim fullbody yapıyorum. 1 hareket biceps 1 hareket triceps.

• Programın çok kötü,yeni program yazmak yerine var olan programları uygulaman senin için daha iyi olur. iyi çalışmalar
  • GENÇ_EFENDİ G kullanıcısına yanıt
    değiştirdim zaten.

• Aferin.
  • GENÇ_EFENDİ G kullanıcısına yanıt
    yeni programı atayım mı bilgili biriysen değerlendir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.