fenerin gole ihtiyacı var eyüp gol arıyor nasıl iş anlamadım ben çok kritik anlarda kornerleri fred ve amrabat kullandı , sizin ortacınız yok mu ya |
Bildirim
fenerin gole ihtiyacı var eyüp gol arıyor nasıl iş anlamadım ben çok kritik anlarda kornerleri fred ve amrabat kullandı , sizin ortacınız yok mu ya |
bu morukinho bir an önce kovulmalı, yoksa şampiyonluk bu sezon da hayal. iyice rezil edelim bu herifi maskara olsun tüm dünyaya. türkiye'den bile kovuldu diye dalga geçsin ingilizler. |
foulu yapmaya çalışan eyuplu oyuncu HADİ SİKTİR GİT İNGİLTERENE MOU |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani hakem tek başına maçın içinden geçip gitti. inanılmaz rezalet bir yönetim. Bizim için de mou ile ali koç el ele istifa haydi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 20 Aralık 2024; 22:5:41 > |
biraz dişli olan hiç bir takımı yenemeyen special one, mala koç vizyonu, acur transferleri, bravo |
MOURINHO AVATARLI KAMİL CENGİZ KADRO DIŞI KALSIN DİYOR ŞU KULÜBE MÜHÜR VURULMASI İÇİN DAHA NE BEKLENİYOR |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
eyüpspor gerçekten güzel bir takım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 21 Aralık 2024; 18:23:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |